پس از مدت ها بحث در مورد اعطای این نشان به پلتفرم های مبادلات ارزهای دیجیتال، به نظر می رسد پس از طی این مسیر طولانی و پر پیچ و خم، با اعطای این نشان به پلتفرم های صرافی ارزهای دیجیتال ایرانی موافقت شده است. با اعطای «اینماد» مشکلات حقوقی همکاری بانک ها و بسترهای مبادلات ارزهای رمزنگاری شده حل می شود و نظارت بر این پلتفرم ها منظم می شود و گام مهمی در جهت شناخته شدن این صنعت در ایران برداشته می شود.
به نقل از همشهریعباس آشتیانی، مدیرعامل انجمن بلاک چین در گفت و گو با این خبرگزاری، از اجرای پیشنهاد قبلی این انجمن در هفته آینده خبر داد و درباره جزئیات آن اظهار داشت:
مشاغل در یکی از سازمان های بخش خصوصی عضو می شوند و با پیشینه اولیه و الزاماتی که تدوین می شود، مقررات گذاری انجام می شود و سازمان های بخش خصوصی تا حد امکان بر این الزامات نظارت می کنند. پس از آن، کسب و کار در سازمان توسعه تجارت الکترونیک در بخش “سایر زمینه های مالی” ثبت نام می کنند و پرونده آنها برای بررسی در بانک اطلاعاتی سازمان قرار می گیرد.
مدیر عامل انجمن بلاک چین در ادامه بیان کرد:
با معرفی یکی از سازمان ها، پایگاه الکترونیکی نماد که در قسمت سایر حوزه های مالی قرار دارد، تایید و به شاپرک به درگاه پرداخت با کد کلاس 7800 به آنها اعطا شود. به این ترتیب هم رتبه صنفی فعالان این حوزه مشخص می شود و هم شرکت شاپرک به قانون شورای پول احترام گذاشته است.
آشتیانی بیان کرد که این نماد این مشاغل است “بدون ستاره و نمی توان در سایت گنجانده شود” و تنها مشکلات قانونی که قبلا برای ارائه خدمات بانکی به این بسترها وجود داشت را برطرف می کند. مدیر عامل انجمن بلاک چین این اقدام را یک گام مثبت و رو به جلو دانست و گفت:
یکی از مهمترین پیامدهای این امر کاهش ریسک کسب و کارها است. به عبارت دیگر، کسبوکارهایی که عضو سازمانهای بخش خصوصی هستند، در مقایسه با مشاغلی که تمایلی به پذیرش این سطح از مقررات ندارند، ریسک بسیار کمتری خواهند داشت. بنابراین تا حدودی از آسیب های احتمالی برای کسانی که با نیت بد وارد این عرصه می شوند جلوگیری می شود.
آشتیانی البته تاکید کرد که این فقط مشاغل موجود شامل وی در این باره گفت:
تعداد این کسبوکارها حدود 300 کسبوکار است، اما شاپرک تخمین میزند که بین 1500 تا 2000 پورتال مرتبط با خدمات کسبوکارهای صرافی ارزهای دیجیتال فعال هستند.
به همین دلیل آشتیانی ابراز امیدواری کرد که کسب و کارهای بالقوه بتوانند در آینده نیز از همین فرصت برای ورود به عرصه رقابت برخوردار شوند. آشتیانی همچنین اظهار داشت: این اقدام مقررات و نظارت بر حوزه کریپتو را منظم می کند و ایران را در گروه کشورهایی قرار می دهد که وجود فناوری بلاک چین و ارزهای رمزنگاری شده در آنها به رسمیت شناخته شده است.
خبر فوق به نقل از رسانه اسمارتک نیوز در وبسایت اسمارتک نوشته شده است در تاریخ 2023-04-29 15:39:28