افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 31 October , 2024
3

ویروسی کشنده تر از کرونا جهانی می شود!/ از واقعیت به شایعه

  • کد خبر : 193252
ویروسی کشنده تر از کرونا جهانی می شود!/ از واقعیت به شایعه

به گزارش رکنا، علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر شیوع ویروس خطرناکی به نام 9 بیماری X جدید منتشر شده و تا به امروز هیچ مورد جدیدی شناسایی نشده است، گفت: چند روزی از شروع بحث می گذرد. ویروس […]

به گزارش رکنا، علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر شیوع ویروس خطرناکی به نام 9 بیماری X جدید منتشر شده و تا به امروز هیچ مورد جدیدی شناسایی نشده است، گفت:

چند روزی از شروع بحث می گذرد. ویروس بیماری جدیدی به نام X در دنیا ظاهر شده و برخی از کارشناسان نظرات متفاوتی در مورد آن دارند. سازمان جهانی بهداشت زنگ خطر را به کشورهای سراسر جهان در مورد یک تهدید جدید احتمالی به نام “بیماری” به صدا درآورده است

فارس در گزارشی نوشت: سازمان جهانی بهداشت اخیراً بر ضرورت آمادگی جهانی در برابر یک اپیدمی جدید به نام «بیماری X» تاکید کرده است. تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، از کشورهای سراسر جهان خواست تا برای مقابله با این بیماری همه گیر در حال ظهور، خود را برای این بیماری کشنده آماده کنند.

در همین راستا مدیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورهای جهان خواست با اتحاد و امضای توافقنامه مقابله با بیماری مهلک X.

“بیماری X” چیست؟

بیماری X یک بیماری خاص نیست، بلکه نام یک ویروس بالقوه مشابه کووید-19 است. X ممکن است یک پاتوژن، ویروس، باکتری یا قارچ جدید باشد که در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده ای ندارد. سازمان بهداشت جهانی این بیماری ناشناخته را در میان کووید-19، ابولا، تب لاسا، سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS)، نیپا و زیکا طبقه‌بندی می‌کند که قبلاً باعث مرگ و میر گسترده در طول شیوع خود شده‌اند.

مفهوم “بیماری X” به احتمال ظهور یک پاتوژن ناشناخته در آینده اشاره دارد که می تواند باعث شیوع جدی جهانی شود. مشابه آنچه در سال 2019 با آن مواجه شدیم، SARS-CoV-2 یا عامل بیماری کرونا به طور ناگهانی از شهر ووهان چین به کل جهان سرایت کرد. به گفته کارشناسان، با توجه به اینکه ویروس کووید-19 هنوز در حال گسترش است، چشم انداز یک بیماری همه گیر جدید نگرانی های جدی را در سراسر جهان ایجاد کرده است.

سازمان بهداشت جهانی در سال 2018 به طور رسمی این اصطلاح را به یک پاتوژن ناشناخته آینده اختصاص داد که پتانسیل شروع یک اپیدمی جدی جهانی را دارد. به گفته محققان، بیماری X می تواند 20 برابر کشنده تر از کووید-19 باشد.

پرداختن موثر به تشخیص بیماری، درمان و واکسن.

سازمان جهانی بهداشت همواره در تلاش است تا با منابع لازم برای شناسایی و جلوگیری از بیماری ها قبل از تبدیل شدن به اپیدمی آماده شود.

در جلساتی که چند روز پیش در مجمع جهانی اقتصاد در داووس، سوئیس برگزار شد، همه مدیران صنعت مراقبت های بهداشتی بر اهمیت برنامه ریزی برای همه گیری بعدی که جهان را فرا خواهد گرفت، تاکید کردند. یک اپیدمی در نتیجه شیوع بیماری که ما در حال حاضر آن را بیماری X می نامیم رخ خواهد داد.

هیچ بیماری جدید X وجود ندارد و تا به امروز مورد جدیدی نیز شناسایی نشده است

علیرضا ناجی رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه در روزهای اخیر گزارش های مکرری مبنی بر شیوع ویروس خطرناکی به نام ایکس منتشر شده است، اظهار داشت: حقیقت این است که بیماری ایکس جدیدی وجود ندارد. و تا امروز یک مورد جدید شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه تنها سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع بیماری ها و ویروس های جدید هشدار داده است، افزود: کارشناسان بهداشت جهانی هشدار لازم را برای آمادگی برای ظهور فرضی یک عامل بیماری زا به صدا درآورده اند.

یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توضیح داد که در هفته‌های اخیر، گروهی از کارشناسان بهداشت عمومی در نشست سالانه 2024 برای بررسی چشم‌انداز بیماری تشکیل جلسه دادند. -19.

کرونا را می توان اولین نوع بیماری دانست

ناجی افزود: مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در مورد پانل آمادگی بیماری ایکس گفت: سازمان جهانی بهداشت برای اولین بار در سال 2018 واژه بیماری X را ابداع کرد که نشان می دهد در حال حاضر یک بیماری همه گیر جدی بین المللی می تواند توسط یک عامل بیماری زا ایجاد شود. ، این بیماری ناشناخته است، اما در عین حال می تواند در انسان ایجاد بیماری کند.

استاد گروه ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: از نظر سازمان بهداشت جهانی، کرونا را می توان اولین نوع بیماری X دانست.

وی در پاسخ به این سوال که بیماری X چگونه می تواند ایجاد شود، گفت: با وجود اینکه مشخص نیست بیماری X از کجا می آید و چه زمانی بروز می کند، برخی از کارشناسان نظریه هایی مبنی بر این بیماری دارند. این ویروسی است که قبلاً در بین حیوانات پخش شده است، اما هنوز به انسان منتقل نشده است، به عنوان مثال، ممکن است در خفاش ها، مانند کووید-19، یا در پرندگان، مانند آنفولانزای مرغی، یا حتی در دیگران باشد. . از گونه های جانوری، مانند خوک یا سایر حیوانات.

ناجی ادامه داد: دست اندازی انسان به حیات وحش، تغییرات اقلیمی جهانی و تحقیقات ناکافی توسط افراد غیرمتخصص ممکن است در بروز این بیماری ها در آینده تاثیرگذار باشد.

این استاد دانشگاه آمادگی های لازم برای مقابله با جهش های ویروسی را برشمرد و خاطرنشان کرد: بر اساس نظرات سازمان جهانی بهداشت؛ آمادگی برای بیماری برای کشورها ایجاد شده است.

اجرای اصول بهداشتی، عقیم سازی شیوع بیماری ها، ایجاد بستر مناسب برای تشخیص آزمایشگاهی بیماری های عفونی، ردیابی موارد تماس با بیمار و تقویت زنجیره تامین لوازم و تجهیزات از مواردی بود که ناجی در راستای کنترل بیماری های نوپدید به آن اشاره کرد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=193252

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.