افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 14 November , 2024
3

چطور تریدر شویم؟ تریدر شدن چقدر زمان می‌برد؟

  • کد خبر : 19205
چطور تریدر شویم؟ تریدر شدن چقدر زمان می‌برد؟

کسب درآمد از ترید موضوعی است که در گوشه ذهن افراد زیادی وجود دارد. در شرایطی که صحبت از درآمد دلاری می‌شود و اوضاع اقتصادی هم مناسب نیست، تریدر شدن برایمان جدی‌تر می‌شود. در همین ابتدا بهتر است بدانید که اکثر تریدرها با ضرر از بازارهای مالی خارج می‌شوند؛ بنابراین در مسیر تریدر شدن، ره […]

کسب درآمد از ترید موضوعی است که در گوشه ذهن افراد زیادی وجود دارد. در شرایطی که صحبت از درآمد دلاری می‌شود و اوضاع اقتصادی هم مناسب نیست، تریدر شدن برایمان جدی‌تر می‌شود. در همین ابتدا بهتر است بدانید که اکثر تریدرها با ضرر از بازارهای مالی خارج می‌شوند؛ بنابراین در مسیر تریدر شدن، ره یک‌ساله را نمی‌توان در یک‌شب رفت. خلاصه کلام این است که تبدیل شدن به یک تریدر موفق، نیاز به کسب دانش و تجربه دارد. تلاش می‌کنم این مقاله پاسخ جامعی باشد به سوال چطور تریدر شویم؟ سعید قاسمی نیز به سوال دوم یعنی تریدر شدن چقدر زمان می‌برد، پاسخ می‌دهد. با اسمارتک نیوز همراه باشید.

چطور تریدر شویم؟

منبع: brokerchooser.com

ترید می‌تواند یک درآمد جانبی جذاب یا حتی شغل اصلی باشد که شروع کردن آن با سرمایه کم هم امکان‌پذیر است. همانطور که در مقدمه گفتم، تبدیل شدن به یک تریدر موفق دو مولفه اساسی دارد: کسب دانش و تجربه. فرض من در این مقاله این است که هیچ شناختی نسبت به بازارهای مالی و معامله در آن‌ها وجود ندارد. بنابراین سعی می‌کنم یک دستور‌العمل مرحله به مرحله برای تبدیل شدن به یک تریدر ارائه کنم.

اما قبل از هر چیز باید تکلیفمان را با دو مفهوم سرمایه‌گذاری (Investment) و ترید (Trade) روشن کنیم. ما در بازارهای مالی،‌ ابزارهای مالی مختلف مثل سهام شرکت‌ها، ارزهای فیات، اوراق قرضه، ارزهای دیجیتال و غیره را معامله می‌کنیم. هر کدام از این ابزارها،‌ بازار مخصوص خودشان را دارند.

اصطلاح تریدینگ برای معاملات کوتاه‌مدت به کار می‌رود؛ جایی که شخص در تایم‌فریم‌های کوتاه مدام در حال معامله کردن است. البته استراتژی‌های مختلفی برای Trade داریم که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

۵۰۰ میلیون بیبی دوج رایگان
فقط با ثبت نام در صرافی بیت لند، ۵۰۰ میلیون بیبی دوج جایزه بگیرید!


ثبت نام

سرمایه‌گذاری به معنای اختصاص دادن منابع به یک ابزار مالی برای کسب سود است و رویکرد افراد در Investment،‌ بلندمدت است. پس می‌توان گفت نوسانات قیمت در کوتاه‌مدت برای سرمایه‌گذاران چندان اهمیت ندارد؛ اما در طرف مقابل، تریدرها به دنبال کسب سود از همین نوسانات هستند.

۲ قانون را همیشه به یاد داشته باشید. قانون شماره ۱ به ما می‌گوید که ابتدا باید اصل سرمایه حفظ شود،‌ سپس آن را افزایش دهیم. قانون شماره ۲ تاکید می‌کند که برای ترید از پول مازاد استفاده کنیم و دور پول قرضی و وام را خط بکشیم. وقتش رسیده مراحل تریدر شدن را با هم بررسی کنیم. توجه داشته باشید که بعضی از این مراحل را می‌توان در کنار هم پیش برد.

۱. شناخت خود؛ اولین گام برای تریدر شدن

شاید مهم‌ترین و سخت‌ترین قدم همین گام اول باشد. سخت از این جهت که رسیدن به شناخت درست و دقیق از خودمان، مشکل است و نیاز به تحقیق،‌ صرف زمان و تجربه دارد. این موضوع در انتخاب بازار مالی،‌ سبک ترید،‌ استراتژی معاملاتی و در یک کلام همه‌چیز تاثیرگذار است.

مثلا شما باید بدانید تا چه میزان ریسک‌پذیر هستید. یک روی معاملات سود و روی دیگرش ضرر است. بدون شک ضرر کردن را هم مثل همه تریدرها تجربه خواهید کرد. اگر نوسانات قیمت یا رفتن در ضرر آرامش را از زندگی شما می‌گیرد، پیشنهاد می‌کنم سمت ترید نیایید. اگر چندان ریسک‌پذیر نیستید، باید از بازارهای پرریسکی مثل کریپتوکارنسی دوری کرده و استراتژی‌های کم‌ریسک انتخاب کنید.

موضوع مهم دیگر کنترل احساسات و جلوگیری از تصمیم‌گیری‌های هیجانی است. شدت هیجانات را زمانی درک می‌کنید که پوزیشن باز در مواقع نوسان شدید بازارها داشته باشید. بسیار مهم است که در این لحظات تصمیم درستی بگیرید و به استراتژی خودتان پایبند بمانید. آشنایی با تعصبات رفتاری تریدرها هم می‌تواند برایتان جالب باشد.

۲. آشنایی با بازارهای مختلف

شما به عنوان تریدر می‌توانید در یک یا چند بازار مالی فعالیت کنید. نکته مهم این است که باید دانش کافی در مورد بازار مورد نظرتان کسب کنید. بازارهای مالی مختلف مثل بورس،‌ ارز دیجیتال یا فارکس ویژگی‌های مختلفی دارند و معامله کردن در هر کدام اطلاعات خاص خودش را می‌طلبد. ابتدا اطلاعات کلی در مورد هر بازار مثل شرایط معامله کردن و میزان ریسک را بررسی کنید. بر اساس شناختی که از خودتان و بازارهای مختلف پیدا می‌کنید، می‌توانید بازار مناسب خود را انتخاب کنید و سپس دانش خود در آن بازار را بالاتر ببرید.

مثلا برای ترید کردن در بورس ایران باید با روند دریافت کد بورسی، دامنه نوسان و سازوکار معامله در بورس، سایت‌های مهم برای کسب اطلاعات، اطلاعات ارائه‌شده در تابلو و غیره آشنا باشید.

بازار ارزهای دیجیتال نسبتا نوپا، کم‌عمق و به مراتب پرریسک‌تر است. برای ترید کردن در این بازار باید با مفهوم ارز دیجیتال، بلاکچین، شبکه‌های رمزارز و آدرس آن‌ها، صرافی‌های متمرکز و محدودیت‌های آن‌ها، صرافی غیرمتمرکز، کیف پول و کلید عمومی و خصوصی و غیره آشنا باشید. البته سبک تریدی که انتخاب می‌کنید، در اینکه چقدر اطلاعات داشته باشید اثرگذار است.

۳. انتخاب سبک ترید

اسکالپینگ ترید کوتاه مدت تایم فریم تحلیل قیمت استراتژی معاملات اندیکاتور اسیلاتور

برای ترید کردن سبک‌های مختلفی وجود دارد و همه تریدرها مثل هم رفتار نمی‌کنند. شخصیت، دانش، زمان و تجربه شما در سبکی که انتخاب می‌کنید، اثرگذار هستند. باید مدتی در بازار حضور داشته باشید و تجربه کسب کنید تا بتوانید سبک مناسب خودتان را انتخاب کنید. در ادامه به ۴ سبک اصلی ترید کردن اشاره می‌کنم و پیشنهاد می‌کنم برای آشنایی کامل با هر کدام، مقاله آن‌ها را مطالعه کنید.

  • اسکلپینگ (Scalping): این سبک را می‌توان کوتاه‌مدت‌ترین روش دانست که تریدرها روی نوسانات آنی معامله را باز کرده و بعد از چند دقیقه از آن خارج می‌شوند. اسکلپینگ ریسک و استرس بالایی دارد، سرمایه نسبتا زیاد می‌خواهد و زمان زیادی را هم باید پای چارت باشید.
  • ترید روزانه (Day Trading): در این روش پوزیشن تریدر یک یا چند روز باز می‌ماند. در ترید روزانه ریسک، استرس و سرمایه مورد نیاز نسبت به اسکالپ کمتر است، اما تحلیل‌های بیشتری نیاز دارد.
  • نوسان‌گیری یا سوئینگ تریدینگ (Swing Trading): این روش را می‌توان میان‌مدت محسوب کرد که در آن بر اساس روند بازار، معامله‌ها برای چند روز یا چند هفته باز می‌مانند. سوئینگ تریدرها می‌توانند به عنوان شغل دوم در بازارهای مالی فعالیت کنند.
  • پوزیشن تریدینگ (Position Trading): پوزیشن‌ها در این سبک برای مدت طولانی باز هستند و تریدرهای این سبک، نسبت به اتفاقات بزرگ واکنش نشان می‌دهند.

۴. ابزارهای مورد نیاز برای Trade

برای Trade و تصمیم‌گیری در مورد باز کردن یا بستن یک پوزیشن، سه ابزار اصلی برای معامله‌گران وجود دارد که عبارتند از اخبار، تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال. در تحلیل فاندامنتال ارزش ذاتی یک دارایی برآورد می‌شود؛ اما در تحلیل تکنیکال همه‌چیز در قیمت دیده می‌شود.

تحلیل تکنیکال دارای اصول ثابت و مشخصی است که روی نمودارهای قیمت در همه بازارهای مالی قابل پیاده‌سازی است؛ اما المان‌هایی که برای آنالیز فاندامنتال استفاده می‌شوند،‌ در بازارهای مختلف متفاوت هستند. مثلا برای بررسی بنیادی یک رمزارز ایده و هدف، وایت پیپر، تیم، توکنومیکس و غیره بررسی می‌شود؛ اما در ارزیابی یک سهام بررسی گزارش‌های مالی، وضعیت شرکت و حوزه فعالیت آن اهمیت دارند و مدل ارزش‌گذاری متفاوت است.

نمی‌توان گفت تحلیل تکنیکال مهم‌تر است یا فاندامنتال. هستند کسانی‌که برای ترید کردن فقط به تکنیکال اعتقاد دارند و در طرف مقابل آن‌هایی که کمی دیدگاهشان بلندمدت‌تر است،‌ اهمیت فاندا را بیشتر می‌دانند. نظر شخصی من این است که هر دو در کنار رصد اخبار و اتفاقات مهم هستند؛ اما بازار و سبک معامله هر فرد بر میزان اهمیت تکنیکال، فاندامنتال و اخبار تاثیر می‌گذارد.

هر چقدر دیدگاه و سبک یک معامله‌گر کوتاه‌مدت‌تر باشد،‌ اهمیت تکنیکال بیشتر می‌شود. همچنین در بازاری مثل فارکس، اهمیت اخبار بسیار بیش‌تر از بورس یا کریپتو است. به هر حال برای تبدیل شدن به یک تریدر موفق، باید با هر سه ابزار و نحوه تاثیر آن‌ها در بازارهای مختلف آشنا شوید و سپس بر اساس شرایط،‌ سبک و شخصیت خودتان، در آن‌ها عمیق‌تر شوید.

۵. استراتژی معاملاتی

استراتژی معاملاتی چیست

این مورد پاشنه آشیل و شاید اصلی‌ترین دلیل شکست تریدرها است. بازارهای مالی پر از ریسک،‌ هیجان، نوسان و عدم قطعیت هستند. استراتژی معاملاتی چارچوب و قوانین مختص شماست که زمان ورود و خروج شما از بازار را مشخص می‌کند. این قوانین به شما کمک می‌کند تا بازارها را بهتر رصد کنید و احساس و تصمیم‌گیری هیجانی را از معاملات دور نگه دارید.

استراتژی نسخه‌ای نیست که کس دیگری بتواند برای شما بنویسد. می‌توان از تجربیات دیگران استفاده کرد، اما در نهایت خودتان با تست کردن استراتژی‌های مختلف، باید مناسب‌ترین را پیدا کنید.

باید بتوانید بر اساس میزان پذیرشی که دارید،‌ در معاملات مدیریت ریسک کنید. حد سود و حد ضرر مشخص داشته باشید. حرف‌ها و نظرات دیگران را بشنوید، اما تحت تاثیر قرار نگیرید. برنامه مشخص برای ساخت سبد سرمایه‌گذاری و متعادل‌سازی آن داشته باشید. این‌ موارد نمونه‌هایی بودند که در ساخت استراتژی باید به آن‌ها توجه کنیم.

۶. ثبت معاملات و بررسی نتایج

گام آخر به‌مرور زمان تریدر معمولی را به حرفه‌ای تبدیل می‌کند. باید دیتایی در اختیار داشته باشید تا بتوانید بررسی کنید که در شرایط مختلف چه تصمیم‌هایی گرفتید و چه نتایجی داشته است. باید استراتژی‌های مختلف را تست و نتایج آن‌ها را بسنجید تا روش موفقیت خود را پیدا کنید.

بهتر است یک دفتر ثبت معاملات داشته باشید و نتایج کار خود را ارزیابی کنید. هم‌چنین توصیه می‌کنم قبل از شروع ترید با سرمایه واقعی، ابتدا مهارت خود را در معاملات کاغذی (Paper Trading) بالا ببرید و استراتژی‌های خود را روی کاغذ تست کنید.

تریدر شدن چقدر زمان می‌برد؟

تریدر شدن چقدر طول می کشد
منبع: opinicusholdings.com

در ابتدا باید گفت که زمان مورد نیاز برای تریدر شدن برای هر شخص متفاوت است. در اینجا سعی می‌کنیم که روند تریدر شدن را تا حدی برای شما از نظر زمانی بشکافیم. شما با توجه به توانایی و نوع شخصیت خود، می‌توانید این زمان را برای خود شخصی‌سازی و محاسبه کنید.

۱. زمان لازم برای شناخت خود

این مرحله قسمتی است که برای همیشه با آن سر و کار دارید؛ پس بهتر است به‌خوبی روی آن وقت بگذارید. اصطلاحات فومو (FOMO) و فاد (FUD) حتما به گوشتان خورده است. به‌صورت خلاصه باید گفت که طمع، ترس، رویابافی، شکیبا بودن و کنترل هیجان ۵ عاملی هستند که باعث موفقیت یا شکست یک تریدر می‌شوند.

اگر بخواهیم دقیق‌تر صحبت کنیم، در واقع این ۵ عامل، تفاوت بین یک تحلیلگر با یک تریدر را مشخص می‌کنند. افراد زیادی هستند که تحلیلگرهای خوبی در بازارهای مالی به حساب می‌آیند، اما وقتی نوبت به عمل کردن و وارد کردن سرمایه‌شان به بازار می‌شود، تبدیل به انسان‌هایی کاملا متفاوت می‌شوند که حتی به ابتدایی‌ترین اصول خودشان نیز پایبند نیستند.

✅مثال ۱: فرض کنید شما به مباحث تکنیکال تسلط دارید و حتی یک ستاپ معاملاتی شخصی‌سازی‌شده نیز برای خود طراحی کرده‌اید. با فعال شدن آن ستاپ در نمودار مثلا بیت کوین، پوزیشن معاملاتی خود را باز می‌کنید. بازار پس از آن در خلاف جهت مورد پیش‌بینی شما حرکت می‌کند و با نزدیک شدن به حد ضرر شما ممکن است شما به جای تحلیل شرایط جدید، همچنان به تحلیل اولیه خود متعصب بمانید و حد ضرر را برای فعال نشدن پایین‌تر بیاورید.

در بیشتر مواقع این موضوع منجر به از دست رفتن بیشتر سرمایه شما می‌شود. حال فرض کنید در همین مثال دست به حد ضرر خود نمی‌زنید و با فعال شدن آن، حتی پوزیشن در خلاف جهت معامله اولیه خود باز می‌کنید. در صورتی که این حالت از روی هیجان نباشد و با تحلیل صورت گرفته باشد، ۲ موضوع را اثبات می‌کند. یکی اینکه شما به تحلیل خود پایبند هستید و زمانی که حد ضرر شما فعال شود، دیگر در آن پوزیشن باقی نمی‌مانید. موضوع دوم قابلیت مدیریت و آپدیت تحلیل شما در شرایط سخت است که حتی حاضر شده‌اید بر خلاف تفکر اولیه خود عمل کنید.

✅مثال ۲: فرض کنید یک دارایی مثل اتریوم خریده‌اید و قیمت آن در حال بالا رفتن است. شما با توجه به سبک معاملاتی خود یک حد سود در نظر گرفته‌اید. قیمت به نقطه حد سود شما نزدیک می‌شود و مطابق روال بازار در حال رشد، خبرهای خوبی هم پیرامون اتریوم منتشر می‌شود. در بیشتر مواقع در این حالت‌ها در صورتی که به تحلیل خود وفادار نمانید، بازار پس از بالا زدن به زیر قیمت حد سود شما باز می‌گردد و چون حاضر نیستید موقعیت جدید را قبول کنید، منتظر می‌مانید که مجددا قیمت افزایش یابد؛ غافل از اینکه در ادامه تمام سود شما از بین خواهد رفت.

✅نتیجه‌گیری: مثال‌های زیادی برای فهمیدن اهمیت شکل‌گیری شخصیت معاملاتی وجود دارد. در هر ۲ مثال بالا، شخص به مباحث تحلیلی مسلط است، اما با ضرر از بازار خارج می‌شود. در واقع تفاوت بین تریدر و تحلیلگر، در مسائل روحی است. پس ابتدا فکر کنید که ۵ عامل گفته شده در شما به چه شکلی قرار دارد. خاطرات خود را به یاد بیاورید که در لحظات حساس زندگی آیا قدرت کنترل مثلا ترس خود را داشته‌اید؟ پس از آگاهی از وضعیت روحی خود می‌توانید استراتژی را انتخاب کنید که کمترین تماس با نقطه ضعف شما را داشته باشد. همچنین می‌توانید در جهت برطرف کردن نقاط ضعف شخصیتی خود اقدام کنید. بنابراین من فکر می‌کنم حداقل یک هفته برای شناخت خود و کمک گرفتن از مشاور در این زمینه نیاز باشد و حداقل ۲ هفته برای نوشتن خط قرمزها و نقطه قوت‌های شما نیاز باشد تا سعی کنید در مراحل بعد استراتژی معاملاتی خود را بر مبنای این خروجی‌ها تنظیم کنید.

۲. زمان مورد نیاز برای آشنایی با بازارهای مختلف

همان‌طور که گفته شد هر بازار مختصات خود را دارد. اگر به عنوان مثال بازار رمزارزها را انتخاب می‌کنید، باید دقیقا بدانید که مثلا کندل ۴ ساعته یا روزانه بیت کوین چه ساعتی بسته می‌شود. یا گپ CME چارت بیت کوین را چه روزی باید چک کنید. حتی برخی الگوهای کلاسیک نیز در ۲ بازار پاسخ‌های کاملا متفاوتی می‌دهند. به عنوان مثال الگوی سر و شانه در تایم فریم‌های پایین معمولا در بازارهای سنتی در صورت کامل شدن، ادامه پیدا می‌کند اما در بازار رمزارزها این قضیه با درصد خطای بالایی همراه است و در بسیاری از موارد پس از کامل شدن الگو، بازار تغییر جهت داده است.

بنابراین نیاز است که ابتدا و قبل از ورود پول به بازار، سبک تحلیل خود را در آن بازار امتحان کنید و در یک بازه زمانی درصد موفقیت آن را بسنجید و در صورت نیاز آن را تغییر دهید. علاوه بر آن محرک‌های بازار، پیدا کردن همبستگی آن بازار با شاخص‌های بازارهای دیگر و زیر نظر گرفتن نوع رفتار نهنگ‌های بازار می‌تواند به ما کمک کند.

✅نتیجه‌گیری: از آنجایی که این کار تحقیقاتی است، اندکی زمان‌بر است؛ اما می‌توانید با جستجو در اخبار خبرگزاری‌های آن حوزه و پیدا کردن نقطه تمرکز آن‌ها، در این زمان صرفه‌جویی کنید. مشاوره با یک فرد باتجربه در این حوزه بسیار در این زمینه شما را کمک خواهد کرد. اما به صورت میانگین این بخش نیازمند حداقل یک ماه کار مداوم است.

۳. زمان لازم برای انتخاب سبک ترید

معاملات روزانه استراتژی تحلیل تکنیکال ترید تریدینگ ترید روزانه اخبار اسکالپینگ ترید کوتاه مدت

خب تا این مرحله باید شما نقاط ضعف و قوت شخصیت خود در شرایط حساس و همچنین مختصات بازار موردنظرتان را شناخته باشید. در این قسمت با توجه به این نتایج، باید سبک ترید کردن خود را انتخاب کنید که مهم‌ترین آن انتخاب تایم فریم معاملاتی است. به‌عنوان مثال اگر شما آدم کم‌حوصله‌ای هستید، می‌توانید در تایم فریم‌های پایین معاملات اسکلپینگ را انجام دهید.

حال اگر شما علاوه بر کم‌حوصله بودن استرس بالایی دارید، باید یک فیلتر دیگر به سبک ترید خود اضافه کنید. یعنی اجازه دهید بازار در یک بازه رنج بیفتد، حجم معاملات کاهش پیدا کند و آن زمان تنها معاملات سوئینگ را انجام دهید تا حرکات قدرتمند قیمت را شاهد نباشید. فراموش نکنید راز موفقیت تریدرهای بزرگ دنیا در معامله نکردن در اکثریت زمان‌ها و ورود به پوزیشن‌های ایمن‌تر است.

علاوه بر آن باید انتخاب کنید که از چه سبک تحلیلی می‌خواهید استفاده کنید. به عنوان مثال بسیاری از افراد سبک پرایس اکشن را به تکنیکال کلاسیک ترجیح می‌دهند؛ اما دقت کنید که در این حالت نیاز است تا بازار را مداوم مانیتور کنید.

✅نتیجه‌گیری: در صورتی که ۲ مرحله پیش را به‌درستی طی کرده باشید و دانش تحلیلی شما هم به اندازه کافی باشد، احتمالا برای اینکه ببینید کدام تایم فریم و کدام سبک تحلیلی به مذاق شما خوش می‌آید، حدود یک هفته زمان نیاز خواهید داشت.

۴. زمان مورد نیاز جهت یاد گرفتن ابزارهای مورد نیاز برای ترید

خب همان‌طور که در ابتدای مقاله گفته شد تسلط بر مربع تکنیکال، آنچین، فاندامنتال پروژه و اخبار برای بالا بردن درصد برد معاملات شما مورد نیاز است. هر کدام از ضلع‌های این مربع نیاز به انتخاب یک یا چند پلتفرم از طرف شما دارد و در مرحله بعدی باید بر ابزارهای آن پلتفرم مسلط شوید. به عنوان مثال اگر در تحلیل تکنیکال شما پلتفرم تریدینگ ویو را انتخاب کرده‌اید، باید نحوه رسم سطوح فیبوناچی اصلاحی در آن را یاد بگیرید یا در تحلیل آنچین شاخص‌های مورد نظر برای چک کردن شرایط در هر وضعیت بازار را مسلط باشید. در این مرحله دانش تکنیکال خود را نیز باید ارتقا دهید.

✅نتیجه‌گیری: این مرحله وابستگی تنگاتنگی با انتخاب استراتژی معاملاتی شما (مرحله بعد) دارد. اما تسلط بر شاخص‌ها، اندیکاتورها و پارامترهای مورد نیازتان حداقل به یک ماه زمان نیاز دارد. موضوع مهم سطح دانش تکنیکال شما است. در صورتی که آشنایی کافی یا تجربه‌ای در این زمینه نداشته باشید، حداقل ۲ ماه دیگر نیز برای یادگیری شاخه مورد نظرتان از تحلیل تکنیکال نیاز خواهید داشت.

۵. زمان لازم برای رسیدن به استراتژی معاملاتی

این مرحله در واقع همان خروجی گرفتن از تمام مراحل قبل است؛ بنابراین باید دقت و وسواس مناسبی در انتخاب آن داشته باشید. پس از آن توصیه می‌شود که با یک اکانت دمو یا با مقدار کمی سرمایه به بازار ورود کنید و استراتژی‌های مختلف را در آن آزمایش کنید. فراموش نکنید که استراتژی شما باید شخصی‌سازی شده باشد و از استراتژی حتی یک تریدر موفق بدون تغییر استفاده نکنید. پس از آزمون و خطای استراتژی‌های خود، بهترین نتیجه را انتخاب کنید. بهتر است برای بازار نوسانی با شرایط حرکت شارپی قیمت، استراتژی‌های جداگانه‌ای داشته باشید و آن‌ها را در دفتر خود بنویسید.

می‌توانید از قسمت استراتژی پلتفرم تریدینگ ویو برای ذخیره استراتژی خود استفاده کنید. همچنین برای شرایطی که قیمت به حد ضرر یا حد سود شما نزدیک می‌شود، برنامه شخصی خود را داشته باشید و خط قرمزهایی را تعیین و برای خود یادداشت کنید. همچنین می‌توانید در ستاپ معاملاتی خود حداقل ریسک به ریوارد ورود به یک پوزیشن را تعریف کنید و در صورتی که جذابیت پوزیشن شما پایین‌تر از این حد بود، به معامله ورود نکنید.

در این قسمت همچنین باید مدیریت سرمایه نیز گنجانده شود. به عنوان مثال چه بخشی از سرمایه خود را برای ورود به دارایی‌های پرریسک و چه بخشی را برای کم ریسک‌ها در نظر گرفته‌اید؟ آن را یادداشت کنید. دقت داشته باشید که همیشه بخشی از سرمایه‌تان را به شکل استیبل کوین یا پول نقد نگه دارید تا در صورت وجود قیمت‌های جذاب بتوانید از آن استفاده کنید (معمولا این حالت پس از ریزش‌های بازار اتفاق می‌افتد و در صورت عدم انجام این اصل، تمام سرمایه خود را قبلا درگیر کرده‌اید و احتمالا در ضرر به سر می‌برید و حتی دیگر نمی‌توانید میانگین قیمت خرید را کم کنید). همچنین انجام این کار در موقعیت‌های خرید پله‌ای نیز بسیار مهم است.

✅نتیجه‌گیری: از آنجایی که این مرحله تمام چیزی است که خود را با آن در بازار نشان می‌دهید، بهتر است برای هر بخش آن به اندازه کافی وقت بگذارید. از دید من طراحی استراتژی‌های معاملاتی شخصی‌سازی شده شما حداقل به یک ماه زمان نیاز دارد و خود آزمون و خطای آن‌ها و انتخاب بهترین‌ها آن‌ها نیز به یک ماه دیگر طول می‌کشد.

پرسش و پاسخ (FAQ)

پرسش و پاسخ اسمارتک نیوز
  • چطور تریدر شویم؟
    برای تریدر شدن، کسب دانش و تجربه دو مولفه اصلی هستند. در این مسیر باید خودتان و بازارهای مالی را بشناسید،‌ با ابزارهای مورد نیاز برای ترید آشنا شوید و سبک و استراتژی مناسب خود را پیدا کنید. در نهایت باید در شرایط مختلف بازار تجربه کسب کنید و نقاط ضعف خود را اصلاح کنید.
  • تبدیل شدن به تریدر موفق چقدر زمان می‌برد؟
    پاسخ این سوال به عوامل متعددی بستگی دارد و فرد به فرد متفاوت است. قطعا باید زمان زیادی صرف کنید تا یاد بگیرید و تجربه کسب کنید. پیش‌زمنیه و آشنایی افراد با بازارهای مالی و ابزارهای ترید و شناخت بهتر از خود، می‌‌تواند این مسیر را کوتاه کند.

جمع‌بندی

این که چطور تریدر شویم و تریدر شدن چقدر طول می‌کشد،‌ دو سوال پرتکرار افرادی است که می‌خواهند به عنوان شغل جانبی یا حتی شغل اصلی، از این راه کسب درآمد کنند. در این مقاله تلاش کردیم تا پاسخی جامع،‌ واقع‌بینانه و مبتنی بر تجربه به این دو سوال دهیم. ابتدا سرفصل‌های لازم برای تریدر شدن را معرفی و سپس تخمینی از زمان مورد نیاز هر کدام ارائه کردیم. حقیقت این است که سود بردن از ترید در بازارهای مختلف، آن‌قدر که رویافروشان می‌گویند ساده و سریع به دست نمی‌آید. باید وقت بگذارید،‌ آموزش ببینید، معامله کنید، طعم سود و ضرر را بچشید و با درس گرفتن از اشتباهات، به یک تریدر حرفه‌ای و موفق تبدیل شوید. به نظر شما تبدیل‌شدن به یک تریدر حرفه‌ای چقدر زمان می‌برد؟

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”چطور تریدر شویم؟”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”برای تریدر شدن، کسب دانش و تجربه دو مولفه اصلی هستند. در این مسیر باید خودتان و بازارهای مالی را بشناسید،‌ با ابزارهای مورد نیاز برای ترید آشنا شوید و سبک و استراتژی مناسب خود را پیدا کنید. در نهایت باید در شرایط مختلف بازار تجربه کسب کنید و نقاط ضعف خود را اصلاح کنید.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”تبدیل شدن به تریدر موفق چقدر زمان می‌برد؟”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”پاسخ این سوال به عوامل متعددی بستگی دارد و فرد به فرد متفاوت است. قطعا باید زمان زیادی صرف کنید تا یاد بگیرید و تجربه کسب کنید. پیش‌زمنیه و آشنایی افراد با بازارهای مالی و ابزارهای ترید و شناخت بهتر از خود، می‌‌تواند این مسیر را کوتاه کند.”}}]}

خبر فوق به نقل از رسانه اسمارتک نیوز در وبسایت اسمارتک نوشته شده است در تاریخ 2023-04-26 22:01:00

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=19205

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.