افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 30 October , 2024
11

پنج کتاب مهم برای یافتن پاسخ مهم ترین سوالات زندگی

  • کد خبر : 18954
پنج کتاب مهم برای یافتن پاسخ مهم ترین سوالات زندگی

در ادامه میتوانید مقاله فوق را مطالعه نمایید: به شایانوز چرا باید کتاب بخوانیم؟ چرا کتاب ها اینقدر مهم هستند؟ این سوالات قدیمی ترین و کلیشه ای ترین سوالاتی هستند که می توان از هر کسی پرسید تا دید خود را نسبت به کتاب و کتابخوانی بسنجد، اما همانطور که این سوالات کلیشه ای هستند، […]

در ادامه میتوانید مقاله فوق را مطالعه نمایید:

به

شایانوز چرا باید کتاب بخوانیم؟ چرا کتاب ها اینقدر مهم هستند؟ این سوالات قدیمی ترین و کلیشه ای ترین سوالاتی هستند که می توان از هر کسی پرسید تا دید خود را نسبت به کتاب و کتابخوانی بسنجد، اما همانطور که این سوالات کلیشه ای هستند، پاسخ هایی که قرار است دریافت کنید نیز کلیشه ای هستند، تکراری هستند و شاید به همین دلیل است که سرانه مطالعه در کشور ما بسیار پایین است زیرا در گذشته گیر کرده ایم و انگیزه و هدفی برای کتابخوانی نداریم. با این حال، یکی از اهداف اصلی کتابخوانی، خودشناسی است. کتاب می خوانیم تا بتوانیم درک بهتری از دنیای اطراف و زندگی خود داشته باشیم و به خود کمک کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم. این اتفاق نمی افتد مگر اینکه خودمان را باور کنیم و برای آن بجنگیم.

تا به امروز، کتاب‌های زیادی نوشته شده‌اند که می‌توانند به ما در رسیدن به این هدف کمک کنند، کتاب‌هایی که واقعاً توانایی شما در ایجاد تغییر را می‌دانند. در اینجا لیست کوتاهی از چند اثر قابل توجه است که می توانند بیش از یک کتاب باشند و به قول قدیمی ها بهترین دوست ما شوند.

1. فلسفه کسالت لارس سوندسن

دنیای مدرن یا بهتر است بگوییم دنیای پست مدرن عصری است که هر روز با سرعت بیشتری در حال پیشرفت است و به نظر می رسد قصد کاهش سرعت آن را ندارد، اما ظاهراً با افزایش سرعت این پیشرفت، جهان نیز افزایش می یابد. و درد و اندوه یک فرد. . بسیاری از ما به زندگی با کسالت و تسلیم شدن در آن عادت کرده‌ایم، اما در این کتاب، اسوندسن تلاش می‌کند تا به خواننده‌اش کمک کند تا درک بهتری از کسالت در قدم اول پیدا کند. سپس به سایر موضوعات مرتبط با آن می پردازد و دیدگاه جدیدی به ما می دهد که به عنوان یک خواننده مدرن می تواند در زندگی و موضع ما در برابر کسالت بسیار مفید باشد.

2. فلسفه تنهایی لارس سوندسن

به گزارش شایانانیوز، فلسفه تنهایی نیز مانند فلسفه کسالت به مقوله ای ساده اما جهانی و ثابت می پردازد اما این بار به جای کسالت، این مقوله تنهایی است. نویسنده در این کتاب سعی دارد افراد را با تنهایی آشنا کند و تنهایی را از جنبه های مختلف بررسی کند. «فلسفه تنهایی» کتابی روان‌شناختی، اجتماعی و فلسفی است که با لحنی روان و بسیار رسا مخاطب را به خود جذب می‌کند تا سپس انواع مختلف تنهایی را که هر انسانی می‌تواند تحمل کند، بررسی کرده و عوامل اجتماعی آن را ارزیابی کند.

3. بار هستی اثر میلان کوندرا

بار هستی که در ایران با عنوان سبک غیرقابل تحمل بودن ترجمه شده است، در واقع رمانی است، رمانی با مضمونی فلسفی و روانی که عمدتاً دغدغه ها و درگیری های ذهنی و روحی بسیاری از افراد را به نمایش می گذارد. به زبانی شیوا و جادویی میلان کوندرا در این کتاب سعی دارد به بسیاری از سوالات اساسی انسان پاسخ دهد. کوندرا با داستان گویی بسیار زیبا و بدون موضع گیری اخلاقی جهان بینی خود را به مخاطبانش ارائه می کند و آنها را به تفکر وا می دارد.

4. عصبیت و رشد انسانی اثر کارن هورنای

این روزها حتما افراد زیادی را در اطراف خود خواهید دید که مانند بمب ساعتی هستند و هر لحظه ممکن است منفجر شوند، البته همه مثل هم نیستند و شاید شما هم یکی از آنها باشید. این بخش بزرگی از وجود شماست و قابل انکار نیست. کارن هورنای یک روانشناس و روانکاو است که به شما کمک می کند تا بفهمید دقیقاً چه نوع آدم عصبی هستید و به گفته او اگر مردم بدانند چرا اینطور است و چه مسائلی را می توانند در دستان شما بگذارند، دلیل عصبی بودن خود را پیدا کنید. ضعف آنها، آنها قادر به کنترل خود و خشم خود هستند.

5. درباره حکمت زندگی آرتور شوپنهاور

و سرانجام آرتور شوپنهاور یکی از مشهورترین و مشهورترین فیلسوفان تاریخ و کتاب حکمت زندگی او که سعی در تعریف شادی و نشان دادن راه رسیدن به آن دارد. شوپنهاور در این کتاب تحت تأثیر گفته ها و آموزه های بزرگانی چون گوته، ارسطو، سعدی و کانت قرار گرفت و از سخنان آنها برای تأیید سخنان خود استفاده کرد. از نظر شوپنهاور نیرویی به نام اراده برای زندگی در وجود همه انسان ها وجود دارد که از همه نیروها قدرتمندتر است و می تواند انسان را به کارهای مختلف وادار کند. این میل به زندگی و تلاش برای زنده ماندن، میل دائمی است که فرد را وادار می کند به پیش برود، ریسمان هستی را درک کند، به دنبال منافع خود باشد و به این فکر کند که چگونه شاد زندگی کند. و شوپنهاور در کتاب حکمت زندگی خود سعی می کند به این سوال با زبانی روان و شیوا پاسخ دهد، پس نگران نباشید که کتابی از یک فیلسوف بزرگ به سختی خوانده می شود.

اگر می خواهید زندگی خود را زیباتر کنید، از صفحه کتابخانه ما دیدن کنید تا دنیای خود را با کتاب های خوب بسازید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=18954

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.