به گزارش فرارو، به نقل از گلوبال ویلیج اسپیس، محمد بن سلمان که در ژوئن 2017 قدرت را به دست گرفت، تلاش کرده است تا فضای اجتماعی و فرهنگی پادشاهی محافظهکار سعودی را برای جذب گردشگران و رونق تجارت باز کند.
یکی از کاربران در توییتر نوشت: تا همین اواخر دیپلمات های غیرمسلمان می توانستند مشروبات الکلی وارد کنند، دولت عربستان دیپلمات ها را از واردات مشروبات الکلی منع می کرد زیرا آنها مشروبات الکلی را از طریق بحرین به عربستان سعودی قاچاق می کردند. اکنون دیپلمات ها می توانند به طور قانونی به الکل در عربستان سعودی دسترسی داشته باشند، اما باید هزینه ای بپردازند. این به معنای پایان بازار سیاه است.»
اما برخی دیگر از کاربران تصمیم اخیر دولت عربستان سعودی را مغایر با موازین اسلامی دانسته و عربستان را به دور شدن از ارزش های دینی متهم کرده اند. یکی از کاربران با این تصمیم ریاض نوشت: «استقفرالله! برعکس کاربر دیگری نوشته که اسلام با مشروب مشکلی ندارد!
عربستان سعودی، کشوری که برای چندین دهه جامعه نسبتا بسته ای داشت، در سال های اخیر قوانین سختگیرانه اجتماعی مانند جداسازی زنان و مردان در مکان های عمومی و الزام زنان به پوشیدن لباس های مشکی یا عبایی را کاهش داده است. عربستان سعودی در دسامبر 2017 ممنوعیت 35 ساله سینما و تئاتر را لغو کرد. در همان سال، پادشاهی عربستان سعودی به ممنوعیت رانندگی زنان پایان داد و به آنها اجازه داد در رویدادهای ورزشی شرکت کنند و مشارکت خود را در نیروی کار این کشور گسترش دهند.