افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 31 October , 2024
2

رعایت محدودیت های استحصال آب و مصرف انرژی در چاه های برق استان کردستان مورد بررسی دقیق قرار می گیرد

  • کد خبر : 185051
رعایت محدودیت های استحصال آب و مصرف انرژی در چاه های برق استان کردستان مورد بررسی دقیق قرار می گیرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، امنیت غذایی و تامین اجتماعی در گرو حفظ و صیانت از آب به ویژه آب های زیرزمینی است و عدم رعایت الگوی مصرف و عدم صرفه جویی توسط ذی نفعان و آحاد جامعه عواقب جبران ناپذیری برای این منابع و آینده خواهد داشت. نسل ها در مدیریت منابع آب […]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، امنیت غذایی و تامین اجتماعی در گرو حفظ و صیانت از آب به ویژه آب های زیرزمینی است و عدم رعایت الگوی مصرف و عدم صرفه جویی توسط ذی نفعان و آحاد جامعه عواقب جبران ناپذیری برای این منابع و آینده خواهد داشت. نسل ها

در مدیریت منابع آب موارد زیادی وجود دارد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد که از جمله آنها می توان به حفاظت از آب های استان به ویژه آب های زیرزمینی و مدیریت آب و برق با نصب کنتور برق برای نظارت بر برداشت چاه های کشاورزی اشاره کرد. ، از جمله این موارد است.

یکی از دلایل تاخیر در اجرای کامل برنامه حفاظت از منابع آب در سال های اخیر، عدم هماهنگی کامل بین بخش های آب و برق است که با نظارت و تاکید ویژه مقام ارشد وزارت، خوشبختانه بخش برق کشور هم اکنون در هماهنگی و آمادگی کامل، صنعت آب را در مدیریت و حفاظت از منابع آب همراهی می کند.

یکی از الزامات اجرای طرح متعادل سازی سطح آب زیرزمینی، نصب کنتورهای هوشمند به صورت جهشی است. چرا که گاهی به دلیل محدودیت منابع اقتصادی، عدم آگاهی کشاورزان و ذی نفعان از مزایای نصب کنتورهای هوشمند و موقعیت جغرافیایی استان، ممکن است روند نصب این کنتورها آسان نباشد، برای مخاطبان توضیح می دهد.

به این معنا مدیر کل شرکت آب منطقه ای کردستان وی گفت: طرح مدیریت ترکیبی آب و برق بر اساس حفاظت از منابع آب زیرزمینی برنامه ریزی و اجرا می شود که اجرای این طرح و اجرای سیاست ها به نفع مردم مناطق مختلف و بهره برداران کشاورزی و همچنین برای مردم مناطق مختلف است. حفظ محیط زیست و در نهایت به توسعه پایدار منابع آب و آب های زیرزمینی.

آرش آریانژاد با اشاره به افت شدید سطح آب و کسری ذخایر آب زیرزمینی استان تصریح کرد: طرح های پایش و کنترل برداشت از سطح آب زیرزمینی با جدیت و اولویت برای جلوگیری از مصرف دنبال می شود.استفاده بی رویه از پیچ. چاه های کردستان به ویژه در مناطق ممنوعه.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان افزود: از آنجایی که تمامی چاه‌های کشاورزی مجاز به کنتور و ابزار دقیق برای اندازه‌گیری برداشت آب مجهز نیستند، لازم است طرح‌هایی برای تجهیز این چاه‌ها به ابزار اندازه‌گیری دقیق تکمیل شود تا بتوانیم مدیریت جمع آوری آب های زیرزمینی، از این نظر با طرحی که توسط وزارت نیرو طراحی شده است، مصرف و برداشت آب را از طریق مدیریت مصرف برق و انرژی، چاه های کشاورزی مدیریت می کنیم.

آریانژاد ادامه داد: در این زمینه دستورالعمل مدیریت مشترک آب و برق اعلام شده و در این راستا جلسات متعددی به صورت مستمر برگزار و اطلاع رسانی لازم از طریق رسانه ها، شبکه های استانی، مجازی و شهر -توسعه فضایی گسترده

آریانژاد خاطرنشان کرد: مدیریت تلفیقی آب و برق برای نظارت و کنترل برداشت آب از چاه های کشاورزی موضوعی مهم و حیاتی برای حفظ سفره های زیرزمینی و سطح آب زیرزمینی است و با مشارکت و همکاری شرکت های آب و برق، طرح های مدیریت ترکیبی انجام می شود. اکنون در حال تدوین هستند. در سطح استان اجرا می شود. اعمال می شود.

وی افزود: در زمینه بهره برداری از منابع آب زیرزمینی تاکنون ابزاری برای نظارت، مدیریت و اندازه گیری دقیق برداشت از منابع آب زیرزمینی وجود ندارد و با شروع فعالیت دولت سیزدهم در دو سال گذشته راه حل هایی برای حل این مشکل ارائه شد که از جمله آنها نظارت و مدیریت مصرف آب کشاورزی از طریق نظارت و کنترل مصرف برق و انرژی در چاه های کشاورزی است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان افزود: در این روش از ظرفیت کنتورهای هوشمند در مصرف آب کشاورزی استفاده می شود و از طریق برق و مصرف انرژی بر مصرف آب نظارت می کنیم و فرض بر این است که هر چاهی که برق و انرژی بیشتری مصرف کند. ، آب باعث برداشت بیشتر کشاورزی می شود که در این صورت مشترکان متخلف شناسایی و قانون اعمال می شود.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به اینکه طبق آمار و بررسی های انجام شده بین 10 تا 15 درصد از بهره برداران کشاورزی برداشت های غیرمجاز و غیرمجاز انجام می دهند، گفت: این افراد قطعاً سهم سایر کشاورزان و بهره برداران و حقوق سایر کشاورزان را مصرف می کنند. . آب که مصداق کامل حقوق مردم است، شناسایی این متخلفان طی یک فرآیند کاملا علمی و فنی صورت می گیرد و با حضور همکاران شرکت های آب منطقه ای در توزیع برق استان دستورالعمل ها اجرا و قانون می شود. اعمال می شود. کاربردی.

به گفته وی، مبارزه با این تخلفات موجب حفاظت از آب های زیرزمینی و جلوگیری از آسیب به محیط زیست و جلوگیری از اسراف و تصرف بیش از حد دلالان می شود.

مدیریت مشترک ما به ما این امکان را می دهد که آب کشاورزی بلندمدت مورد نیاز کشاورزان را حتی در شرایط بحرانی تامین کنیم.

آریانژاد همچنین خاطرنشان کرد: چاه های آب کشاورزی را در استان کردستان مجاز کرده ایم که مجوز بهره برداری استحصال آب را رعایت نمی کنند و بیش از پروانه چاه برداشت می کنند. مجوز برداشت آب دارند.

وی تاکید کرد: در مدیریت ترکیبی آب و برق از ابزارهای هوشمند به طور کامل استفاده می شود، نه تنها چاه کنترل می شود بلکه رفتار چاه کشاورزی نیز کنترل می شود، به زودی از هوش مصنوعی در این فرآیند برای کنترل برداشت های آب کشاورزی استفاده می شود. با ورود هوش مصنوعی به موضوع مشخص می شود که آیا چاهی با انشعاب برق آب را جمع آوری می کند یا اینکه در پشت این انشعابات چاه های فعال تری وجود دارد که با استفاده از این ابزارها فعالیت معدنچیان و مصارف صنعتی در زمینه های کشاورزی انجام می شود. شناخته شده است. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=185051

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.