به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی. خبرگزاری تسنیمدر دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی ارتقای اخلاق حرفه ای و مسئولیت اجتماعی که امشب با حضور مسئولان علمی و آموزشی و رئیس مجلس در سالن اجلاس سران برگزار شد، چهره های فعال حوزه اجتماعی گرد هم آمدند. مسئوليت. در نقاط مختلف کشور از سوی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه مسئولیت امروز دیگر یک کار تجملی و تشریفاتی نیست، بلکه یک تعهد اجتماعی است، اظهار داشت: امروز هر فرد، سازمان و ملتی که بخواهد سرآمد باشد باید در عرصه مسئولیت سرآمد باشد. . خودت را بیازمای.
وی مسئولیت اجتماعی را به سه بعد اساسی شناختی، عاطفی و عملکردی تقسیم کرد و گفت: در بعد شناختی مکانیسم ها، کنش ها و رویه ها، در بعد عاطفی نگرش افراد و عوامل این رفتار اجتماعی و در بعد کارکردی. باید شاهد اجرای ابعاد مسئولیت پذیری در قشر مختلف جامعه باشیم.
وی گفت: دانشگاه تهران در دوره مدیریت جدید خود شعاری با عنوان جهاد علمی برای تحقق دانشگاه بازرگانی با رویکرد پذیرش مسئولیت اجتماعی برگزید، بنابراین در این معاونت معتقدیم مسئولیت اجتماعی جزء لاینفک اصلی است. مأموریت دانشگاه و به تبع آن ستاد مسئولیت اجتماعی دانشگاه تهران تشکیل شده است که هدف اصلی آن فراهم کردن بسترهای علمی پژوهشی برای توسعه ابعاد مسئولیت اجتماعی در بعد شناختی و ساماندهی فعالیت های نگرشی در بعد عاطفی است. بعد و در بعد کارکردی شاهد دستیابی به این مهم باشیم.
رئیس دانشگاه تهران به خطرات و تهدیداتی که این معضل اجتماعی را تهدید می کند اشاره کرد و گفت: گاهی رفتارهای ریاکارانه توسط افراد و نهادها انجام می شود، بنابراین باید توجه داشت که رفتارهای مسئولیت پذیر اجتماعی مبتنی بر واقعیت ها و جنبه های شناختی، عاطفی است. . و باید اجرای واقعی باشد و مبتنی بر دید ریاکارانه نباشد.
وی تصریح کرد: امروز شاهد رفتارهای منافقانه نظام استکباری به رهبری آمریکا در سطح کلان و بین المللی هستیم. آنها منافقانه به عنوان مدافع حقوق بشر عمل می کنند و می خواهند ملت ها را به سمت توسعه سوق دهند، در حالی که عملکرد ایالات متحده در غزه عزیز چیز دیگری را نشان می دهد. امروزه پذیرش مسئولیت اجتماعی در سطح بینالمللی دچار انحراف شده است و میتواند در سطوح فردی و سازمانی نیز رخ دهد.
مقیمی از دانشگاه تهران با بیان اینکه گاهی تلاش های خوبی در سطح دولت انجام می شود و هزینه های زیادی برای جلب رضایت مردم صرف می شود، اما اعتماد عمومی در جامعه به تناسب این تلاش ها محقق نمی شود، دلیل آن را تفاوت بین مردم دانست. فعالیت هایی که انجام می شود و برداشت مردم، تصریح کرد: باید تلاش کنیم رفتارهای واقع بینانه و مصمم را در رفتارهای مسئولیت اجتماعی نشان دهیم تا مردم برداشت درست و مثبتی از آن رفتارها داشته باشند.
وی در پایان تاکید کرد: مسئولان شایسته و فعال در این زمینه در دانشگاه باید استانداردهای لازم را تدوین و تصویب کنند تا از مسئولیت اجتماعی دور نشویم.
در این سخنرانی آقای کوانتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با بیان اینکه حکمرانی خوب با مشارکت افراد منجر به مسئولیت پذیری اجتماعی و پاسخگویی می شود، اظهار داشت: با مسئولیت پذیری اجتماعی می توان از اجرای صحیح آن اطمینان داشت. سیاست های.” مسئولیت اجتماعی تنها در کانون توجه رهبری نیست، زیرا در سند تحول دولت مردمی از مردم به عنوان میانجی صحبت شده است. تعداد دبیرخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران در دولت دوازدهم 1 دبیرخانه بود که این تعداد در دولت سیزدهم به 9 رسید.
و افزود: همیشه باید مانند روزهای اول انقلاب خود را بدهکار بدانیم که اگر مسئولان جامعه نگرش و فرهنگ بدهکار بودن را به مردم گسترش دهند بسیاری از مشکلات حل می شود.
انتهای پیام/