به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، امروز دوشنبه 4 دی ماه چهارمین جلسه ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور نمایندگان و روسای کمیته های عضو این ستاد برگزار شد. در دفتر مرکزی این شورا.
قنبری رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با تاکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای ارزشمند انقلاب گفت: انقلاب اسلامی ایران که در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی آن هستیم، به دستاوردهایی رسیده است. دستاوردهای بزرگ در این سال ها دولت های مختلف دست به کار شده اند. اما دستاوردهای انقلاب با دستاوردهای دولت ها متفاوت است.
وی افزود: زمانی که دولت ها کار را به افراد انقلابی سپردند، دستاوردهای آنها نیز انقلابی بود و زمانی که کار به افراد غیرانقلابی سپرده شد، نتیجه مطلوب حاصل نشد و خسارات و مشکلات را نیز در پی داشت.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به تفاوت تبیین و توجیه گفت: تبیین به معنای بیان حقایقی است که باعث شور و حرکت و امید می شود و اینکه آیا زوایای پنهان آنها به درستی و در آن تبیین می شود. زمان. ، باعث حرکت و ایجاد امید در جامعه می شود، اما توجیه یعنی نادرست را حق دانستن.
قنبری با تاکید بر اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی بزرگترین دستاورد مردم و انقلاب است، یادآور شد: دستاوردهای انقلاب و موفقیت های دولت ها باید به خوبی به عنوان دستاوردهای انتخاب مردم تبیین و تبیین شود چرا که از یک طرف امید می دهد و از طرف دیگر باعث می شود. میتوانیم بدانیم که اگر تصمیم درستی گرفتیم باید از آن دفاع کنیم و اگر تصمیم درستی نگرفتیم باید آثار آن را بپذیریم.
وی ادامه داد: خوبی های هرکسی را باید منتشر کرد و گفت اما ناکامی ها و ایرادات را نباید به اصل و ریشه انقلاب نسبت داد چرا که بسیار خطرناک است اما متاسفانه گاهی با این موضوع مواجه می شویم. مشکل در کشور ….
رئیس ستاد مرکزی ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به برنامه دشمن برای جدایی مردم از مسئولان گفت: جشن های فرخنده دهه فجر علاوه بر مردمی بودن، نیازمند همکاری و همراهی مردم است. سیستم. و دولت دشمن به دنبال تفرقه بین مردم و مسئولان و جدایی هویت ایران از جمهوری اسلامی است و برای این کار سرمایه گذاری کرده و سعی دارد این جدایی را به یک باور تبدیل کند.
قنبری با تاکید بر اینکه دولتمردان و مسئولان نظام بر متن مردم تکیه دارند، خاطرنشان کرد: فاصله گرفتن مردم با مسئولان کلید واژه دشمن برای حمله به نظام است.
وی همچنین یادآور شد: مردم ایران پیچیده ترین توطئه ها و تحریم های سخت را پشت سر گذاشته اند و همواره برای حمایت از انقلاب در مراسم و مناسبت ها روی صحنه رفته اند و در راهپیمایی ها و راهپیمایی ها حضور داشته اند و بارها و بارها ثابت کرده اند که انقلابی هستند. .
قنبری تصریح کرد: مردم حق نقد دارند و نقد آنها سازنده و پیشرو است. مردم ایران چه در داخل و چه در خارج از کشور همواره حامی نظام و انقلاب هستند. ما باید دنبال مردم باشیم، به آنها اعتماد کنیم و آنها را تکریم کنیم و باید جشن پیروزی انقلاب را در خارج از کشور نیز با ایرانی ها برگزار کنیم، زیرا بسیار موثر است.
وی با اشاره به لزوم ثبت و مستندسازی گزارش های دهه فجر بیان کرد: این گزارش ها باید مکتوب، منظم، کمی و قابل ارزیابی باشد تا در سال های آینده مورد استفاده قرار گیرد.
قنبری افزود: یوم الله 12 بهمن و روز ورود تاریخی امام به میهن و جشن لاله ها و یاد و خاطره شهدا باید با شکوه برگزار شود. امام خمینی (ره) در بدو ورود به کشور به بهشت زهرا (ره) رفتند و شهدا را زیارت کردند و خود با این کار راه را به ما نشان دادند. مقدمه بزرگداشت هر چه باشکوه راهپیمایی 22 بهمن خواهد بود.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محسن محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به برنامه های یوم الله 12 بهمن در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی گفت: : این برنامه ها با حضور میهمانان داخلی و خارجی، شرکت همه هیئت ها و حضور پرشور مردم ضمن گرامیداشت سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن و آغاز دهه مبارک فجر برگزار می شود. جشن گرفته شود.
وی با اشاره به برگزاری مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل در هفته استقبال، گفت: در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب با حضور در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی، برنامه های مختلفی برگزار شد. گروه ها با آرمان های والای او و شهدا تجدید پیمان می کنند. همچنین در روز دوازدهم بهمن ماه در تمامی مراکز و اماکن داخل و خارج کشور که حضرت امام خمینی (ره) حضور داشتند و یا نام امام راحل در آن مزین شده است ویژه برنامه های متنوعی برگزار می شود.
در این جلسه نمایندگان کمیته ها به تشریح برنامه های خود برای ایام دهه فجر انقلاب اسلامی پرداختند و هر یک از اعضا پیشنهادات خود را در خصوص نیازها و الزامات مرتبط با برنامه های دهه فجر امسال بیان کردند. بر لزوم نوآوری و تهیه برنامهها و ابتکارات جدید، لزوم بهرهگیری از فرصتها و ظرفیتهای داخلی، ملی و بینالمللی، تقویت چهره مردمی مراسم، تبیین و تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی و توجه به تولید محتوای غنی و پربار به ویژه برای انتشار در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت.
انتهای پیام/