به گزارش بازار، حامد ویسکرمی سرپرست معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مدیریت ارشد بانک توسعه تعاون با بیان اینکه بخش تعاون مورد تاکید قانون اساسی است، اظهار داشت: این بخش مهم است. قوانین حمایت از بخش تعاونی در کشور
وی با بیان اینکه عملکرد بانک توسعه تعاون از نظر سلامت و کارایی مورد تایید دستگاه های نظارتی و مسئول است افزود: نقش بانک در اجرای برنامه های تحول آفرین تعاونی حائز اهمیت است.
ویسکرمی افزود: عملکرد بانک توسعه تعاون در دولت سیزدهم موثر و نظام مند بود و موفقیت های بانک قابل توجه است. بسته جامع تامین مالی تعاونی با همکاری همکاران نماینده امور تعاون و بانک در مدت زمان کوتاهی تهیه و نهایی می شود.
وی افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون را در اولویت دانست و گفت: استفاده از روش های نوین تامین مالی و بهره گیری از توانمندی ها مهم است.
معاون امور تعاون تصریح کرد: فعالیت متولیان بخش تعاون برای توسعه همکاری ها در جبهه مقاومت اقتصادی همتراز با تلاش های شهید حاج قاسم سلیمانی در عرصه های نظامی و راهبردی است. نشان دهنده تحقق اهداف اقتصادی کشور است.
وی افزود: علیرغم عملکرد خوب بخش تعاونی، از وضعیت فعلی راضی نیستیم، هدف ما جلب رضایت حداکثری ذینفعان و تعاونی ها است. ما معتقدیم در صورت تحقق سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی و بخش تعاون، نتایج این موفقیت ها به گوش عموم مردم خواهد رسید.
ویسکرمی یادآور شد: در تلاش هستیم تا یک سوم سهم بخش تعاون از تخصیصات افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون در طرح 7 را به نحو احسن اجرا کنیم، توجه داشته باشید و در صورت لزوم شخصاً و آقای شیخ حسینی. پیگیری های لازم را شخصا انجام خواهد داد.
وی گفت: بانک توسعه تعاون به کاهش هزینه ها توجه زیادی داشته و ارتقای سطح خدمات بانکداری دیجیتال نیز در این راستا کمک کننده است. البته برای رشد همزمان بانکداری دیجیتال و خدمات حضوری و شعبه ای در بانک نیاز به یک برنامه ترکیبی و ترکیبی است که مدیران بانک نیز به آن توجه کرده اند.
معاون امور تعاون گفت: اکنون واقفیم که بانک توسعه تعاون توجه زیادی به تامین مشارکت 70 درصدی بخش تعاون در سبد خدماتی بانک توسعه تعاون داشته است، ضمن اینکه مشارکت تعاونی بخش تعاون در پرتفوی بانک منابع بیش از حد 40 تا 50 درصد است. از بین نرفته است، در حالی که تلاش بانک توسعه تعاون برای رعایت حداکثری تعاونی ها در اماکن قابل تقدیر است و انتظار می رود این روند ادامه و بهبود یابد، در رابطه با تامین منابع مالی، برنامه ها و اقدامات مختلفی انجام خواهد شد. توسط معاونت امور تعاون اجرا شود.
وی ادامه داد: شناسایی شبکههای زنجیره تامین مالی در بخش تعاونی زمینه استفاده از ابزار مهم تامین مالی زنجیرهای را فراهم میکند و به این موضوع کمک میکند که این روش تامین مالی میتواند در تقویت تعادل و نقدینگی بانک موثر باشد و هزینهها را کاهش دهد.
ویسکرمی یادآور شد: استفاده از توانمندی های قانون بودجه 1403، برنامه هفتم توسعه و سند توسعه بخش تعاون برای اجرای برنامه های تحول آفرین تعاونی و همچنین تقویت بانک توسعه تعاون حائز اهمیت است.
وی گفت: سند توسعه تعاون در لحظات پایانی سال گذشته در بالاترین سطح هیات دولت تصویب و ابلاغ شد. حدود یک سال از تصویب این سند می گذرد و پیش بینی می شود در مدت ده سال به مشارکت 25 درصدی تعاونی ها در اقتصاد ملی برسد.
معاون امور تعاون تاکید کرد: هدف از رشد تعاونی ها در سال های اولیه باید بیشتر از رشد سال های بعد باشد تا بتوان بیشتر مسیر را در مدت زمان کوتاهی طی کرد.
وی تاکید کرد: بند 17 سند توسعه تعاون تاکید زیادی بر رشد و شکوفایی در سه سال اول اجرای این سند دارد که بخش مهمی از تامین مالی تعاونی، رشد مشارکت تعاونی ها و همچنین مانند افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران خاطرنشان کرد: بر اساس سند توسعه تعاون، تمامی دستگاه های اجرایی موظف به تحقق مشارکت 25 درصدی بخش تعاون هستند، علاوه بر بانک توسعه تعاون، کل بانکداری شبکه نیز وظایف و مسئولیت هایی برای انجام این مشارکت دارد. شخصا در مدت مسئولیت خود در سمت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بر لزوم تخصیص مشارکت 25 درصدی کلیه بانک ها در اجرای تسهیلات موضوع بند الف تبصره تاکید کردم. 18. .
ویسکرمی گفت: همکاری ها به اندازه کل اقتصاد ایران است، به صورت فرابخشی، همکاری در همه شرکت ها و در صنایع سنگین، متوسط و سبک است، بنابراین باید برای تامین مالی پروژه های مهمی که معرفی آن است، برنامه داشته باشیم. «تقویت بانک توسعه تعاون و استفاده از ظرفیت است.» بازار سرمایه است، همکاری مزیت های نسبی در اقتصاد دارد، تعاون راه حل و رویکردی است که هزینه های پایین و سود بیشتر را به همراه دارد.
معاون امور تعاون افزود: در حال حاضر توانمندی های بخش تعاون ایران به سرمایه گذاران خارجی ارائه نمی شود و این قابلیت وجود دارد به طوری که سرمایه گذاری خارجی نیز سهم مهمی برای دستیابی به مشارکت 25 درصدی را تشکیل می دهد. همچنین نقش بانک توسعه تعاون در ارائه خدمات ارزی در حمایت از تعاونی ها بسیار مهم است.
ویسکرمی خاطرنشان کرد: تخصیص دو خط اعتباری 20 و 30 میلیارد ریالی در دو سال گذشته بر اساس تفاهم سه جانبه معاونت تعاون، بانک و صندوق اقدام مناسبی بود که برنامه ریزی برای ادامه این امر وجود دارد. خط اعتباری در سطح بالاتر