سید محمد حسینی معاون پارلمانی ریاست جمهوری گفت: دولت سیزدهم از ابتدای شروع کار خود با موضوعات مهمی مانند آب و اشتغال زایی برخورد کرده است، بنابراین در حوزه آب پنج خط آب احداث شده است. انتقال از برای کاهش مشکلات این منطقه، اقداماتی از خلیج فارس و دریای عمان به فلات مرکزی به ویژه کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، یزد و فارس در حال انجام است.
وی افزود: اگرچه این آب برای مصارف صنعتی و کشاورزی تعریف شده است، اما با توجه به دستور مقام معظم رهبری در سال های اخیر که بر تولید تاکید دارند، تولید کلید واژه حل بسیاری از مشکلات است.
حسینی تصریح کرد: با تولید، درآمد خانوارها افزایش می یابد و معیشت خانوارها بهبود می یابد، به همین دلیل دولت سیزدهم از ابتدای کار خود واحدی برای احیای مراکز تولیدی و اقتصادی حوزه ریاست جمهوری ایجاد کرد و حتی در حال حاضر بیش از 6000 واحد تولیدی راکد و نیمه تعطیل در کارگروه ها موضوعات بسیاری در حوزه نقدینگی، حقوقی، مدیریتی، بازار و … بررسی شد. و به چرخه تولید بازگشتند.
وی با اشاره به اینکه دولت بر خصوصی سازی سالم و صحیح تاکید دارد، تصریح کرد: متأسفانه در گذشته شاهد بودیم که عده ای غرفه را اجاره و استفاده می کردند. برخی کارخانه های بزرگ و مراکز عظیم را تعطیل کردند و تجهیزات را برای تغییر کاربری فروختند و از سرمایه در کارهای بازدهی سریع استفاده کردند، اما اکنون دولت فعلی بر خصوصی سازی سالم و صحیح تاکید دارد و البته حمایت، نظارت و هدایت اشتغال و کسب درآمد و درآمدزایی دارد. بهبود معیشت خانواده ها
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: پروژه های زیادی در زمینه اشتغال زایی و درآمدزایی در حال انجام است به طوری که 48 طرح بزرگ و قدرتمند با اعتباری بالغ بر 17 میلیارد دلار در حوزه های گاز، پتروشیمی، نفت و … اجرا شده است. . در صنایع و معادن سرمایه گذاری کرده اند و قطعا جذب می شوند. سرمایه گذاری ملی و خارجی مهم است.
وی گفت: مردم می توانند در اجرای پروژه ها و در مناطق آزاد در نقاط مختلف کشور سرمایه گذاری کنند، بسته های سرمایه گذاری شناسایی و تعریف شده و این کار آغاز شده است و مردم می توانند در خدمات، صنعت و معدن، کشاورزی و … سرمایه گذاری کنند. .campos که البته 15 درصد در این راستا سرمایه گذاری کرد.
حسینی گفت: تاکید رئیس جمهور بر تسریع در این روند و دستیابی به خروجی های اشتغال و درآمد مطلوب برای خانواده ها است. علاوه بر این، برنامه پنج ساله هفتم توسعه تاکید می کند که مدارس و دانشگاه ها کارگران واجد شرایط را تربیت می کنند.
انتهای پیام/