افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
2

امام جمعه تهران: دولت دو سوم منابع صندوق توسعه ملی را برداشت اما آن را پس نداد.

  • کد خبر : 176478
امام جمعه تهران: دولت دو سوم منابع صندوق توسعه ملی را برداشت اما آن را پس نداد.

امام جمعه تهران: دولت دو سوم منابع صندوق توسعه ملی را برداشت اما آن را پس نداد. ایلنا: امام محمد حسن ابوترابی فرد، سرپرستی امام جمعه تهران در همایش رشد تولید و مهار تورم با الگو و نقشه راه دانش بنیان در صنایع بزرگ با بهره گیری از فرصت ها برای تولید محصولات سخنرانی کرد. […]

امام جمعه تهران: دولت دو سوم منابع صندوق توسعه ملی را برداشت اما آن را پس نداد.

ایلنا: امام محمد حسن ابوترابی فرد، سرپرستی امام جمعه تهران در همایش رشد تولید و مهار تورم با الگو و نقشه راه دانش بنیان در صنایع بزرگ با بهره گیری از فرصت ها برای تولید محصولات سخنرانی کرد. با علامت تجاری ملی در کشور برای رقابت در سطح منطقه ای: به شرکت های دانش بنیان توصیه می شود مزایای استخراج نفت را در چاه هایی که از فناوری آنها برای افزایش استخراج نفت استفاده می شود به اشتراک بگذارند.

وی افزود: امروز شکاف بین کشورهای غنی و فقیر یک شکاف دیجیتال، علمی و داده محور است. کشورهایی که امروزه در زنجیره تولید جهانی حضور موثری دارند، شرکت های بزرگ دانش بنیان هستند که دانش و علم خود را به دنیا می فروشند نه نفت، گاز و مواد معدنی.

ابوترابی فرد ادامه داد: متاسفانه در صادرات مواد اولیه از کشوری مانند عراق عقب هستیم. عراق 87 میلیارد دلار و ایران 78 میلیارد دلار از مجموع 40 هزار دلار صادرات مواد خام جهانی سهم دارند. با این حال، علیرغم تحریم ها، ایران تلاش کرده از تولید جهانی عقب بماند.

سرپرست امام جمعه تهران خاطرنشان کرد: امروز نبرد واقعی در اقتصاد جهان در زمینه تولید کالاهای پیچیده است و آمریکا تلاش می کند در این زمینه از دنیا پیشی بگیرد و دانش نوظهور را در اختیار بگیرد. جمهوری اسلامی ایران در این زمینه توانمندی های بالایی دارد. ایران در حوزه تصمیم‌گیری از استقلال برخوردار است، در حالی که قدرت‌های اقتصادی جهان این استقلال را ندارند و نقشه راه آنها را دیگران تعیین می‌کنند. سرمایه بزرگ ما امنیت و کاهش تهدیدات در سایه استقلال سیاسی کشور و مدیریت عقلانیت و دانش در سطح کلان است و در ذیل همین سرمایه است که می توان برای خروج از گلوگاه ها تلاش کرد.

و افزود: در حوزه دانش نوین وضعیت خوبی داریم. در حوزه نانو، زیست و بیوتکنولوژی جایگاه خوبی داریم، اما حرکت به سمت دستیابی به فناوری های نوظهور با تلفیق فناوری های جدید حائز اهمیت است. در حال حاضر صنعت خودروی ایران از کمترین ظرفیت علمی و دانش بنیان محروم است. بنابراین چگونه می توان از هوش مصنوعی در زنجیره تولید جهانی استفاده کرد؟

ابوترابی فرد بیان کرد: نسبت پژوهش در شرکت های ایرانی امروز باید چهار درصد باشد در حالی که کمتر از یک درصد است. کشوری که به جای فولاد به نام فولاد گاز صادر می کند و ادعا می کند در صادرات فولاد سرآمد است، چگونه احساس نیاز به تکیه بر دانش می کند؟

امام جماعت موقت تهران همچنین تصریح کرد: این یک نیاز واقعی و خطرناک است که شرکت های اقتصادی را مجبور به فشار به دانشگاه ها می کند. موتور دانشگاه، اقتصادی است که می خواهد جایگاه خود را در اقتصاد جهانی حفظ کند و زمانی حرکت می کند که کشوری حیات اقتصادی خود را در خطر می بیند.

وی ادامه داد: صندوق توسعه ملی که قرار است موتور محرکه اقتصاد ملی باشد، امروز بیش از 100 میلیارد دلار از کل منابع 150 میلیارد دلاری خود را در اختیار دولت قرار داده است و این منابع برنگشته است. به صندوق، حتی منابعی که این صندوق در اختیار دولت قرار داده است، بخش خصوصی داده ها نیز برنگشته است. با این رویه اقتصاد نه بر پایه دانش بلکه مبتنی بر نفت خواهد بود. اقتصاد مبتنی بر قیمت های تجویزی با دانش استوار نیست.

ابوترابی فرد در پایان ابراز امیدواری کرد که ایران بتواند از اقتصاد مبتنی بر نفت و انرژی های فسیلی به اقتصاد مبتنی بر دانش و فناوری تبدیل شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=176478

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.