افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
2

مومیایی دریاچه ارومیه!/ مالچ پاشی; آنها دریاچه را به یک منطقه پایدار گرد و غبار + انتشار صدا تبدیل می کنند

  • کد خبر : 175079
مومیایی دریاچه ارومیه!/ مالچ پاشی;  آنها دریاچه را به یک منطقه پایدار گرد و غبار + انتشار صدا تبدیل می کنند

حسین آخانی: مالچ پاشی چیز خوبی است، در مصر باستان مرده را مومیایی می کردند! به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، حسین آخانی، استاد و رئیس گروه علوم گیاهی دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهران به خبر استفاده از مالچ واکنش نشان داد. دریاچه ارومیه به خبرنگار رکنا گفت: در مصر باستان اجساد مومیایی باید از مسئولان […]

حسین آخانی: مالچ پاشی چیز خوبی است، در مصر باستان مرده را مومیایی می کردند!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، حسین آخانی، استاد و رئیس گروه علوم گیاهی دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهران به خبر استفاده از مالچ واکنش نشان داد. دریاچه ارومیه به خبرنگار رکنا گفت: در مصر باستان اجساد مومیایی باید از مسئولان استانی و دولتی هم تشکر کنیم، فقط از آنها می خواهم که این کار را خوب انجام دهند، او را خوب مومیایی کنند، لااقل جنازه اش را برای نسل های آینده حفظ کنند!

این استاد دانشگاه با ابراز تأسف از این اقدام، پس از شنیدن خبر مذکور از ادامه گفت وگو خودداری کرد و افزود: هر چه باید می گفتیم تا الان؛ گفتیم و نشد و دیگر حرفی ندارم.

محمد درویش: اجرای طرح مالچ پاشی در واقع سقوط از چاله به چاه است

در همین راستا «محمد درویش» فعال محیط زیست در بخشی از «مالچ پاشی» واکنش نشان داد. دریاچه ارومیه وی گفت: اگر این خبر صحت داشته باشد عواقب نگران کننده ای دارد که در هنگام مالچ پاشی عملا خاک کف دریاچه خشک شده و باعث گرم شدن منطقه می شود.

این فعال محیط زیست در ادامه به خبرنگار رکنا گفت: پس از اتمام مالچ پاشی، خود را در منطقه ای با پتانسیل تولید بیشتری می یابیم. گرد و خاک و پس از رها شدن آب دریاچه می تواند آلودگی بیولوژیکی بیشتری در منطقه ایجاد کند و زندگی پرندگان را به خطر بیندازد. امیدوارم این خبر صحت نداشته باشد و امیدوارم سازمان محیط زیست این موضوع را روشن کند.

وی در پاسخ به مبارزه با شیوع بیماری های ناشی از ریزش گرد و غبار و نمک از بستر خشک دریاچه، گفت: اجرای این طرح در واقع سقوط از چاله به چاه و تزریق و آلودگی بیشتر آن جا است.

درویش با ابراز نگرانی از این اقدام افزود: اسفندماه سال گذشته با دستور رئیس جمهور کشور «300 میلیون مترمکعب» آب از «رود زاب» به این دریاچه منتقل شد. اگر همین 300 میلیون مترمکعب روی بستر رودخانه پخش می شد و فقط بستر دریاچه کمی رطوبت داشت، نه شاهد خیزش گرد و غبار بودیم و نه نیازی به مالچ پاشی بود.

وی ادامه داد: همان میزان آبی که در طرح انتقال آب زاب و تامین حقابه از سدها تصویب شد. دریاچه ارومیه نگذارید دریاچه خشک شود. برداشت نمک از دریاچه ارومیه سابقه طولانی دارد و قبلا از کرانه ها انجام می شد اما اکنون از بستر دریاچه انجام می شود. حرکت لودرها و کامیون ها از کف دریاچه باعث از بین رفتن یکنواختی و همواری و ایجاد بی نظمی می شود.

او از تفسیر نامنظم و قانون نمک انتقاد کرد دریاچه ارومیه وی گفت: به جای جلوگیری از جمع آوری بی رویه نمک، مالچ پاشی می شود. این اتفاق به دلیل خشک شدن کامل دریاچه بود که وقتی به بهانه جمع آوری نمک با کامیون و لودر به کف دریاچه برخورد کردند و آن را پر از چاله کردند، گرد و غبار بلند شد. نمک گیری باید در سطح سواحل انجام شود نه با لودر و کامیون از کف دریاچه.

مجموعه “لیتیوم” اقتصادی نیست، مجموعه “برم” نیز تکذیب شد

این فعال محیط زیست می گوید: بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان، «حذف لیتیوم» از دریاچه صرفه اقتصادی ندارد و یک در هزار است که به همین دلیل موضوع از سوی مسئولان رد شده است که امیدوارم این موضوع رد شود. حق دارند . در مورد «برام» نیز شایعاتی شنیده می شود که تاکنون تایید یا تکذیب نشده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=175079

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.