به گزارش بازار، سید ابراهیم رئیسی در چهارمین مجمع معاونین اداری-مالی وزارتخانه ها، مؤسسات، مؤسسات مالی و شرکت های دولتی گفت: امیدوارم این مجمع در ارتقای انضباط مالی و شفافیت در شرکت ها به ویژه کشوری مؤثر باشد. شرکت های متعلق به. “. تغییر در نیروهای سازمان ها و شرکت ها یک ضرورت است. رهبری در ابتدای سال در سخنان خود در حرم رضوی ضرورت تحول را به همه ما یادآوری کردند و فرمودند باید به وضعیت موجود خوب نگاه کرد و برای وضعیت بهینه برنامه داشت و برای کاهش تلاش کرد. وضعیت فعلی. به یک بهینه
و ادامه داد: این بینش باید در همه مسئولان وجود داشته باشد. اولین قدم در تحول، ایجاد تحول شناختی است. تحول شناختی به این معناست که مشخص شود یک مسئول روحیه انقلابی دارد. اگر دید تحول آفرین نباشد، تحول رخ نخواهد داد. مرحله دوم تحول، تبدیل فرآیندها است. اگر فرآیندی ناکارآمد است، باید اصلاح شود. فرآیندهای کاری در سازمان ها باید مورد بازنگری و تجدید نظر قرار گیرند تا کوتاه تر، دقیق تر و کارآمدتر شوند. تحول نهادی باید به گونه ای انجام شود که سازمان کارآمد و اثربخش باشد. پاسخگویی در چهار حوزه پاسخگویی به خداوند، به طور کلی شهروندان، ارباب رجوع و سلسله مراتب اداری و سازمانی است.
رئیس جمهور افزود: انسان ها باید خود را در پیشگاه خداوند ببینند. خودکنترلی در سیستم های مدیریتی بهترین روش کنترلی است. آموزش بهترین راه برای به روز ماندن است. مدیران باید قوانین و مقررات را بدانند. این یکی از راه های جلوگیری از تخلفات است.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت وظیفه بررسی قوانین را به سه قوه محول کرد. در قانون تعارض وجود دارد و برای شفافیت، بازنگری قوانین یک ضرورت است. هر سه قدرت لازم است.
وی افزود: نیروهای اداری امانت الهی هستند و باید در راستای ماموریت سازمان به کار گرفته شوند. مثلاً اگر به ترحم نگاه کنیم; اگر به من بگویید و به من هشدار دهید عواقبی خواهد داشت، این نگاه دستگاه را درست نمی کند. ارزش ارزیابی دارد، آیا این کار به همین میزان نیرو نیاز دارد؟ باید در جهت کار مورد نظر از نیرو استفاده کرد. ما مسئول منابع انسانی هستیم و مدیر باید پاسخگو باشد. اگر مدیر معتقد است که کارایی وجود ندارد، او را منتقل کنید. وجود نیروی زائد و ناکارآمدی یکی از دلایل ناکارآمدی آن سازمان است. آن شخص ممکن است در این بخش کارآمد نباشد اما ممکن است در بخش دیگری کارآمد باشد.
رئیسی خاطرنشان کرد: وقت اضافه باید اصلاح شود. اضافه کاری انجام می شود اما اضافه کاری نیست و برای رفع مشکل مالی انجام می شود پس این را مشوق بدهید. به کارمندان مشوق بدهید و این خوب است، اما مشکل اضافه کاری باید حل شود. سیاست های اداری توسط رهبری ابلاغ می شود و باید اجرا شود. همه ما ملزم به اجرای این سیاست ها هستیم. ایجاد یک سیستم کارآمد و شفاف منجر به اجرای عدالت اداری می شود و کارها در جای خود انجام می شود. حسابرسی نعمت بوده و به هیچ وجه مانعی ندارد. به همه مدیران اعتماد وجود دارد و کنترل ها تداوم این اعتماد را تضمین می کند. دنبال کردن به معنای عدم اعتماد نیست، بلکه به معنای ادامه اعتماد است.
رئیس جمهور همچنین گفت: رفع تبعیض در پرداخت بسیار مهم است. احساس تبعیض از خود تبعیض بدتر است. نظام پرداخت عادلانه یکی از نیازهای کشور است. ارزیابی دقیق عملکرد پرسنل بسیار مهم است. پاسخگویی موضوع بسیار مهمی است که می تواند دستگاه ها را در انجام مسئولیت خود کارآمد کند. ما به سیستم تشویق اعتقاد داریم تا تنبیه. باید بین کسی که خوب کار می کند و کسی که ضعیف کار می کند تفاوت قائل شوید. ارتقای کیفیت کار اداری و نیروی انسانی ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: به وزرا نیز گفته ام که با نمایندگان مجلس دیدار کنند تا نیروی انسانی، بودجه و امکانات با سطح بهره وری مطابقت داشته باشد و بهره وری افزایش یابد. یکی از مسائل ضروری ما افزایش بهره وری است. رشد اقتصادی، رشد تولید و نظام اداری کارآمد به افزایش بهره وری بستگی دارد. همه مسئولان باید کارایی دستگاه خود را بررسی کنند. چون در بحث بهره وری مشکل داریم، هرچند در سال های اخیر بهره وری را افزایش داده ایم، اما رشد 3 درصدی کافی نیست و باید افزایش بهره داشته باشیم.