به گزارش بازار، جبرئیل بررادی با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و پوشش بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استان ها، توسعه، تجهیز و فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال در استان با هدف افزایش تعداد جوجه کشی ها در دستور کار است.
وی با بیان اینکه واحدهای پرورش مرغ نیمه فعال و راکد در استان فعال می شود، گفت: با برنامه ریزی انجام شده با مدیران جهادکشاورزی شهرستان های زیرمجموعه لیست گوشت و تخم مرغ راکد و نیمه فعال. واحدهای طیور در سطح شهرستان محاسبه و با برنامه ریزی برای فعال سازی این واحدها که پس از رفع مشکلات و یا در قالب زنجیره تولید اجرا شد، مقایسه شدند.
بردری افزود: در همین راستا فاز دوم واحد مرغداری شرکت زرین دشت پدیدار در شهرستان ری که 15 سال است راکد بوده، اواخر دی ماه با ظرفیت 120 هزار واحد فعال می شود. مجموع ظرفیت این واحد به 250 هزار واحد خواهد رسید.
وی ادامه داد: همچنین یکی دیگر از واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ملارد به دلیل عدم فعالیت، شاخص را از مرغ به گوشت تغییر داد که با ظرفیت 400 هزار قطعه به چرخه تولید باز می گردد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درباره تغییر تولید در استان با این اقدامات گفت: با توجه به برنامه ریزی انجام شده و بازگشت این مرغداری ها به چرخه تولید، از ابتدای آذرماه تا هفته گذشته در مجموع یک میلیون و 587 هزار قطعه جوجه گوشتی یک روزه در این واحدها تولید شد که در 15 سال گذشته بی سابقه بوده است.
وی با مقایسه این میزان جوجه ریزی با هدف تعیین شده گفت: در این مدت 145 درصد از هدف و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان محقق شده است و با این میزان تحقق، استان تهران رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. کشور.