به گفته مانیبان ، دوازدهمین مراسم برای ترکیب کشتی های جدید و تجهیزات استراتژیک در نیروی دریایی IRGC در بندر عباس برگزار شد. مراسمی که در طی آن ، کشتی گشت جنگی ، شهید Abu Mahdi-ul-Mohandes به همراه 100 پرتاب سریع موشک به ناوگان این نیرو اضافه شد تا قدرت جنگی نیروی دریایی نگهبانان انقلابی وارد دوره جدیدی شود.
این مراسم با حضور سرلشکر سرلشکر حسین سلامی ، فرمانده کل IRGC برگزار شد ، که اظهار داشت که استراتژی “افزایش قدرت جنگی” یکی از مهمترین تمرکز های نیروی دریایی IRGC در سالهای اخیر بوده است. موضوعی که در یازده الحاق اخیر همواره مورد توجه بوده است.
در این میان ناو گشت رزمی شهید ابومهدی المهندس یکی از مهمترین دستاوردهای نیروی دریایی سپاه بود. کشتی ای که قابلیت های قابل توجهی دارد و ساخت آن توسط شرکت های دانش بنیان حدود 19 ماه به طول انجامید. این در حالی است که به گفته مسئولان نیروی دریایی سپاه، احتمال ساخت 3 فروند کشتی دیگر از این کشتی در کمتر از یک سال وجود دارد.
تجهیزات برای بهبود قدرت رزمی.
طی این آیین، تجهیزات راهبردی جدیدی به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه شد. تجهیزات دفاعی – تهاجمی با همکاری شرکت های دانش بنیان ساخته شده است.
نام عمومی: شهید ابومهدی المهندس
4 فروند موشک انداز «ذوالفقار».
5 فروند هواپیمای شناور «عاشورا» با موشک انداز پدافند هوایی «کوثر»
5 قایق اژدر آسورا
9 شناور شناسایی رزمی “مراساد”
یک شناور ساحلی آتش خوار
هواپیمای شناور “طارق”
2 فرماندهی عاشورا با بدنه کربنی شناور است
2 راکت انداز تاکتیکی 40 بشکه ای
20 راکت انداز 8 بشکه
12 خمپاره تاکتیکی پر شده
با برگ برنده ایران در خلیج فارس آشنا شوید 15 ویژگی مهم کشتی رزمی و گشتی ابومهدی المهندس
پیگیری اهداف استراتژیک
به گفته مسئولان نیروی دریایی سپاه، الحاق کشتیها و تجهیزات جدید به ناوگان این نیرو پنج هدف را دنبال میکند. اهداف شامل موارد زیر است:
نشان دادن اقتدار و توانمندی های نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای مقابله با تهدیدات.
بهبود ضریب امنیت پایدار منطقه
تقویت پایگاه ها و ظرفیت های استکبارستیزی، عدالت خواهی و مقاومت
روحیه اعتماد به نفس را عمیق و گسترش دهید.
اعتماد به توانمندی های ملی و ایرانی
15 ویجگی به نام ابومهدی
کشتی گشت زنی شهید “ابو مهدی المندیس” یکی از دستاوردهای نیروی دریایی IRGC است و علاوه بر این به ناوگان این نیرو به طور گسترده ای در رسانه ها منعکس شده است. در ادامه با مهم ترین ویژگی های این قایق آشنا می شوید.
توانایی پیمایش 2 هزار مایل را داشته باشد.
این قابلیت قایقرانی به مدت 14 روز متوالی را دارد.
بهره مندی از 3 عرشه با ارتفاع 12 متر از سطح دریا.
قابلیت رادارگریزی
دارای 4 موتور
سرعت آن 37 گره دریایی است.
بهره مندی از بدنی به شکل “w”.
طول آن حدود 47 متر است.
قابلیت های تهاجمی و دفاعی خاصی دارد.
قابلیت حمل، فرود و برخاستن پهپاد عمودی پرواز را دارد.
بهره مندی از امکان پرتاب پهپادهای رزمی در روز و شب
مجهز به سیستم شناسایی و رهگیری و پرتابگرهای دریایی.
دارای سیستم توپی 20 و 30 میلی متری اتوماتیک و نیمه اتوماتیک.
مجهز به فضای پزشکی و تجهیزات کامل امداد و نجات.
دارای پرتابگر ترکیبی برای موشک های کروز زمین به زمین از 35 تا 750 کیلومتر
برنده ایران در خلیج فارس
دوازدهمین آیین الحاق ناوها و تجهیزات راهبردی جدید به نیروی دریایی سپاه ویژگی مهم دیگری داشت. نصب موشک «کوتسار» بر روی ناوهای کلاس «طارق» و «اشور»؛ اقدامی که باعث شد قایق ها از «راکت انداز» به «پرتابگر موشک» تبدیل شوند. این اقدام قدرت جنگی بالایی را به کشتی های نیروی دریایی IRGC می دهد ، زیرا موشک های Kausar با داشتن محدوده های مختلف می توانند هواپیماهای دشمن ، هلیکوپترها و موشک های کروز را از کشتی کوچک Ashura هدف قرار دهند.
پیش از این اعلام شد که نیروی دریایی IRGC دو نوع موشک های دفاع هوایی “Mile Project” را توسعه داده است که یکی از آنها موشک “Kotsar 200” با طیف وسیعی از 5 تا 7 کیلومتر است که قادر به از بین بردن وسایل نقلیه غیر هوایی است. موشک های سرنشین دار، موشک های کروز و هلیکوپتر. از سوی دیگر موشک «کوثر 222» با برد 17 کیلومتر بر روی ناوهای «عاشورا» و «ذوالفقار» نصب شده است.
استراتژی بزرگ دریایی ایران
فرمانده رئیس نگهبان انقلابی در دوازدهمین مراسم ادغام در تیم تخصصی نگهبان انقلابی نیروی دریایی در بندر عباس ، اظهار داشت که جمهوری اسلامی ایران ، از اهمیت دریا به عنوان یک تئاتر تعیین کننده نبرد آگاه است ، متعهد به توسعه و تحقق نیروی دریایی ، متفاوت از قدرتهای دریایی معمولی است و اظهار داشت: نقشه های کامل نیروی دریایی ، چه در ارتش و چه در IRGC ، با این فرض که ما با بزرگترین قدرتها مقابله خواهیم کرد ، گسترش یافته است کشتی های نیروی دریایی در جهان قدرت ها سردار حسین سالامی تأکید کرد که با معرفی این سیستم های جدید ، تصویر جدیدی از نوسازی قدرت دریایی IRGC را مشاهده می کنیم و افزود: کار ما مبتنی بر دو حقیقت “تأثیر اصول دکترین بر توسعه قدرت است. ” “و” تأثیر استراتژی ها بر توسعه قدرت “. بنابراین ، ما معتقدیم که باید سناریوی نبرد را در دریا تعیین کنیم ، زیرا هر کس موقعیت نبرد را در دریا انتخاب کند ، این مزیت را دارد.
منبع: همشهری