به گزارش بازار، رامین پاشایی معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا گفت: حجم عظیمی از اطلاعات شهروندان در انواع خدمات وجود دارد که اسنپ فود یکی از آن بسترهاست.
این افسر پلیس گفت: چند روز پیش اطلاعاتی در اسنپ فود منتشر شد و اطلاعات شخصی و خصوصی هموطنان در فضای مجازی منتشر شد و این شرکت در این زمینه کوتاهی کرده و باید پاسخگو باشد.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا اضافه کرد: با انتشار اطلاعات خصوصی افراد گمانه زنی ها مبنی بر سوء استفاده از مردم با ترفندهای برنده شدن در مسابقات رادیویی و تلویزیونی افزایش می یابد.
وی گفت: بیشتر اطلاعیه ها مبنی بر ارائه مدارک جعلی در بستر تلگرام انجام می شود، زیرا این پیام رسان بومی نیست و می توان شماره تلفن را مخفی کرد.
سرهنگ پاشایی افزود: کلاهبرداران با وعده ارائه اصل سند با تبلیغات گسترده در فضای مجازی مخاطب را قانع می کنند و پس از جلب اعتماد مخاطبان مبلغی را به عنوان ودیعه دریافت می کنند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا گفت: جاعلان اسناد هیچ گاه مستقیم با ارباب رجوع ارتباط برقرار نمی کنند و فرآیند کار با استفاده از سیم کارت و شماره حساب های اجاره ای با واسطه انجام می شود.
و افزود: این دلالان پس از دریافت پول، ارتباط خود را با مشتری قطع کرده و یا بدون مجوز قانونی به وی سند جعلی داده اند.
سرهنگ پاشایی گفت: افراد پس از دریافت مدرک جعلی آن را در اداره یا هر جای دیگری ارائه می کنند و پس از استعلام مدارک متوجه جعلی بودن آن می شوند.
معاون فرهنگی پلیس فتا استفاده از مدارک جعلی را جرم عنوان کرد و افزود: با فرد سفارش دهنده مطابق سندی که دریافت کرده رفتار می شود.
وی گفت: با دستگیری جاعلان اسناد هویتی، پلیس به فروشگاه اطلاعات آنها دسترسی پیدا می کند و متوجه می شود چه کسانی مدارک جعلی دریافت کرده اند.
سرهنگ پاشایی افزود: افرادی که در مواقع بحران با انتشار پست در فضای مجازی موجب تشویش اذهان و اذهان عمومی شوند مشمول قانون خواهند شد.