به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دکتر سید محمد امین آقامیری در نخستین جشنواره بین المللی رسانه و فضای مجازی سلمان، ضمن ابراز تاسف از شهادت جمعی از هموطنان در حمله تروریستی کرمان، اقدامات رسانه ای دشمن در منطقه را برجسته کرد. فضای مجازی از روز حمله تروریستی. : دشمن از روز چهارشنبه عملیات های مختلفی را برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و تخریب افکار عمومی درباره این حمله تروریستی آغاز کرده است که برخی از آنها با استفاده از فضای مجازی انجام شده است.
وی افزود: دشمن با شناخت خوبی که مردم از دشمن داشتند و همچنین حضور به موقع فعالان فضای مجازی در صحنه تلاش کرد نظام را مقصر حمله تروریستی کرمان بداند و نظام را متهم به استفاده از فضای مجازی کند. توضیح صحیح ابعاد.” این جنایت، این عملیات رسانه ای خنثی شد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه فرم و محتوا در فعالیت مستمر و مؤثر در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها اهمیت فوق العاده ای دارد، تصریح کرد: شکل و محتوا در روزگاری که فضای مجازی چندان قدرتمند نبود، فعالیت رسانه ای حول محور چاپ و نشر پیام رسان ها می چرخید. روزنامه تفسیر. این امر ممکن بود و دست رسانه ها را برای تدبیر یا تغییر شکل و محتوا باز می گذاشت، اما در شرایط فعلی که شبکه های اجتماعی آنلاین هستند و عملا ثانیه ها در برقراری ارتباط و انتقال پیام تعیین کننده هستند. ، فرم و محتوا بسیار مهم و تعیین کننده است.
آقامیری با بیان اینکه طراحی بستر تولید محتوا چالشی اساسی در فعالیت های تاثیرگذاری اجتماعی است، گفت: نوع تولید محتوا باید نسبت به فعالان فضای مجازی طبقه بندی شود، زیرا اساس و سلیقه فعالیت تولیدکنندگان محتوا و کاربران متفاوت است. و این مقوله می تواند ما در جهت تولید بهتر کمک کنیم.
وی ادامه داد: قطعا یکی از مهم ترین عواملی که می تواند غنای تولید محتوا را افزایش دهد، توجه به «اقتصاد محتوا» است; این یکی از جدی ترین مشکلات کشور ما است و نمی توان بدون توجه به صرفه جویی در محتوا، انتظار افزایش غنای محتوا را داشت.
دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: شرکتی مانند نتفلیکس که در حوزه فیلم و سریال فعالیت می کند، درآمدش با درآمد نفتی برخی کشورها قابل مقایسه است. ما نسبت به محتوایی که این شرکت تولید می کند یا محتوایی که با حمایت این شرکت تولید می شود انتقاد داریم، اما این میزان درآمد به این معناست که می توان محتوایی تولید کرد که درآمد بالایی برای کشور داشته باشد.
آقامیری درباره میزان ترافیک اختصاص داده شده به پلتفرم های ملی گفت: در حال حاضر درصد قابل قبولی از ترافیک شبکه کشور به پلتفرم های ملی اختصاص دارد، در حالی که پیش از این میزان قابل توجهی از ترافیک شبکه کشور به پلتفرم های خارجی اختصاص می یافت؛ اما در حال حاضر درصد قابل قبولی از ترافیک شبکه کشور به پلتفرم های ملی اختصاص دارد. به عنوان مثال، به طور متوسط روزانه حدود 27 میلیون نفر وارد پلتفرم روبیکا شده و از آن استفاده می کنند یا روزانه حدود 18 میلیون نفر وارد پلتفرم ایتا می شوند و از آن استفاده می کنند.
وی افزود: توجه به فضای مجازی کافی است زیرا اگر فضای مجازی نبود شاید همین جنایات صهیونیست ها در غزه به گوش مردم جهان نمی رسید و امروز دیگر داستان جنگ به گوش مردم جهان می رسید، به گوش مردم جهان و حتی جهان اسلام می رسید. به گوش جهانیان رسیده است، بخش مهمی از آن حاصل استفاده از فضای مجازی است.
مدیر مرکز ملی فضای مجازی همچنین گفت: پس از اولین آتش بس در غزه، متوجه شدیم که فضای شبکه های اجتماعی تغییر کرده و مطالب به شیوه های عجیب و غریب به نفع صهیونیست ها پخش می شود، دیگر بس است. هماهنگی هایی بین صهیونیست ها و مدیران معروف ترین پلتفرم های جهان برای جلوگیری از پخش محتوای ضد صهیونیستی صورت گرفته است.
۲۲۷۲۲۷