نعمتالله آغاسی، جواد یساری، عباس قادری، سوسن، داوود مقامی و ایرج مهدیان ستارههای این سبک بودند، اما با آنها و خصوصیات با سعید مهناویان بدترین رفتار شدند.
به گزارش اسمارتک نیوز به نقل از خبرآنلاین، اکبر منتخبی نوشت: یکی از پلتفرمها در برنامه نوروزی خود، جواد یساری را دعوت کرده بود تا پیرمرد چند ترانهای قدیمی را بازخوانی کند. کلی هم بهبه و چهچه، که استاد چه خاطرههایی را زنده کردید.
از نظر انقلابیون جوان در سال 57 سینما، موسیقی و خوانندگی زنان، سه مظهر رژیم شاهنشاهی بود که از بین میرفتند. سینما با تمجید امام از فیلم گاو مهرجویی نجات پیدا کرد، اما هنرپیشه های سابق یا رفتند یا دق مرگ شدند.
موسیقی پاپ و خوانندگی زنان نیز زیر تیغ رفت و کسانی که حتی نیمدانگ صدا یا باید سرود انقلابی میخوانند و یا آواز سنتی باشند.
خوانندگی زنان کاملاً به محاق رفت. گوگوش نمادی از این وضعیت دردناک بود. بزرگترین خواننده پاپ زن ایران در کشور بود، اما اجازه فعالیت نداشت تا در دهه هفتاد و با ریاست جمهوری محمد خاتمی موسیقی با دو اتفاق روبرو شد.
رفتن گوگوش
گوگوش با حمایت دولت از ایران رفت و این پیام به زنان علاقه مند به خوانندگی داده شد که مسیر آنها در داخل بسته است و اگر به این علاقه علاقه دارند باید از ایران بروند.
در اتفاق دوم خوانندهی مرد پیدا شدند که با تقلید صدای ابی و داریوش و معین، چراغ موسیقی پاپ را دوباره روشن کردند تا بعد از کسان دیگری بیایند و این راه را ادامه دهند.
اما آنچه که با انقلاب نابود شد، موسیقی کوچهبازاری بود که متعلق به کف خیابان بود. این موسیقی نه مورد پسند پهلویها بود و نه جایی در کابارههای معروف.
نعمتالله آغاسی، جواد یساری، عباس قادری، سوسن، داوود مقامی و ایرج مهدیان ستارههای این سبک بودند، اما با آنها و خصوصیات با سعید مهناویان بدترین رفتار شدند.
سلطان مطلق لاله زار
سعید مهناویان ترانهسرای کوچهبازار و سلطان مطلق لاله زار بود. مشهور بودند که خوانندگان این سبک، شبها دم در خانه او میخوابیدند تا ترانهای جدیدش را روی هوا بقاپند.
مهناویان باطریساز بود، اما نبوغش در موسیقی او را به مرد اول لالهزار بدل کرد.
داوود مقامی را او کشف کرد. جواد یساری هم زندگیش مدیون سعید مهناویان است. او بیش از خواننده بیست را معروف و مشهور کرد.
بعد از انقلاب آنها نه تنها خانه بودند بلکه انقلابیون به خانه مهناویان رفتند و تمام آرشیو، البومها، صفحهها، سازها، اشعار و دستگاههای او را توقیف کردند.
هرکس دیگری جای آن ها بود از ایران میرفت.
حالا نمیدانم با آوردن یساری در یک برنامه نوروزی آیا دنبال احیای این سبک موسیقی هستند یا همچنان این چراغ قرار است خاموش بمان.
نوشته حضور جواد ایساری به تلوزیون چه پیامی دارد؟ اولین بار در اسمارتک نیوز. پدیدار شد.