افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
3

انجام 4 طرح تحقیقاتی با موضوع “دهکده سبز” توسط پژوهشگاه نیرو

  • کد خبر : 169557
انجام 4 طرح تحقیقاتی با موضوع “دهکده سبز” توسط پژوهشگاه نیرو

به گزارش بازار، مهدی رضایی مدیر پروژه تحقیقاتی روستای سبز پژوهشگاه نیرو افزود: طراحی دقیق سیستم پایلوت پنل های خورشیدی فتوولتائیک حرارتی هیبریدی و نرم کننده آب اسمز معکوس قابل حمل برای تولید همزمان برق، گرما و آب شیرین در 1402 و پروژه هم اکنون در حال اجراست.ساخت سیستم هیبریدی آزمایشی پنل های خورشیدی حرارتی […]

به گزارش بازار، مهدی رضایی مدیر پروژه تحقیقاتی روستای سبز پژوهشگاه نیرو افزود: طراحی دقیق سیستم پایلوت پنل های خورشیدی فتوولتائیک حرارتی هیبریدی و نرم کننده آب اسمز معکوس قابل حمل برای تولید همزمان برق، گرما و آب شیرین در 1402 و پروژه هم اکنون در حال اجراست.ساخت سیستم هیبریدی آزمایشی پنل های خورشیدی حرارتی فتوولتائیک و نمک زدایی قابل حمل به روش اسمز معکوس برای تولید همزمان انرژی الکتریکی، گرما و آب شیرین در مناطق محروم و توسعه پایدار یکی از موارد زیر است. پروژه هایی که در حال حاضر در حال اجراست. از پروژه های انجام شده در قالب طرح دهکده سبز در این پژوهشکده.

ادامه: تدوین روشی برای توسعه کاربرد فناوری های نوین و پاک با هدف تامین انرژی، آب و توسعه پایدار مناطق روستایی کشور در سال 1394 و استفاده از گرما و گازهای خروجی سیستم DG-CHP برای رشد. . تولید سوخت های زیستی جلبکی و کشت گیاهان در گلخانه در سال 94 از دیگر پروژه های تعریف شده در سال های اخیر در این پژوهشکده است.

رضایی تصریح کرد: در طرح تدوین روش توسعه کاربرد فناوری های نوین و پاک با هدف تامین انرژی، آب و توسعه پایدار مناطق روستایی کشور که با هدف توسعه نو و پاک تعریف شده است. فناوری های انرژی محور در مناطق روستایی، ضروری است با توسعه مبانی نظری این فناوری ها، مطالعه شده و با تهیه و تدوین چارچوب اسناد توسعه فناوری ها، روش شناسی مربوطه محقق شود و در نهایت، مدل توسعه نتایج از کاربرد انرژی فناوری های تجدیدپذیر و پاک به دست خواهد آمد.

مدیر پروژه تحقیقاتی روستای سبز پژوهشگاه نیرو افزود: این طرح با هدف شناسایی و جمع آوری فناوری های نوین در تولید انرژی، مطالعه و جمع آوری پروژه های تجدیدپذیر انجام شده در داخل و خارج از کشور و شناسایی و استخراج پارامترهای موثر در تحقیقات اقلیم در مناطق روستایی انجام می شود. دستیابی به روش شناسی (روش شناسی) مختص موضوع پروژه، ارائه مدلی جامع برای انتخاب یا اولویت بندی فناوری ها در جوامع روستایی، استنباط و استخراج بهترین فناوری های تجدیدپذیر که در هر منطقه روستایی اجرا شده است.

رضایی خاطرنشان کرد: استفاده از گرما و گازهای خروجی از سیستم DG-CHP برای پرورش جلبک های مولد سوخت زیستی و پرورش گیاهان در گلخانه برای اولین بار در کشور و منطقه خاورمیانه به منظور طراحی، ساخت و ارزیابی محیط زیست. یک سیستم پایلوت دوستانه با ظرفیت تولید انرژی و محصولات بیولوژیکی و کشاورزی به بهره برداری رسید.

وی با تاکید بر اینکه بومی سازی فناوری و نوآوری در سیستم جذب بیولوژیکی دی اکسید کربن از ویژگی های مهم این طرح است، گفت: یکی از اهداف مهم طرح حاضر، ادغام مراحل مختلف فرآیند و استفاده از فناوری های نوین بیولوژیکی برای کوچک سازی است. فرآیندها، کارایی سیستم را افزایش داده و آن را هوشمندتر می کند: کاهش آلاینده های زیست محیطی با قدرت مهندسی برق، الکترونیک، مکانیک و بیوتکنولوژی مدرن امکان پذیر شده است.

به گفته رضایی، امکان حذف تا 1000 تن دی اکسید کربن در سال، تولید زیست توده جلبکی به ارزش 150 میلیارد ریال در سال، افزایش بهره وری و کاهش اتلاف انرژی، کاهش تولید گازهای آلاینده و بهبود سلامت مردم، کاهش هزینه های مرتبط حذف این گازها با تولید محصولات با ارزش نسبت به سایر فرآیندهای مشابه و ایجاد اشتغال (حدود 6 نفر به صورت مستقیم و حداکثر 10 نفر به صورت غیر مستقیم) در بخش های مختلف زنجیره پروژه (در مجموع حدود 15 شغل مستقیم و غیر مستقیم) یکی است. از مزایا برای اجرای این پروژه

مدیر پروژه های تحقیقاتی روستای سبز پژوهشگاه نیرو تصریح کرد: با توجه به مطالعاتی که با عنوان امکان سنجی فنی و اقتصادی افزایش راندمان سیستم آب شیرین کن با ترکیب سیستم های آب شیرین کن اسمز معکوس و سیستم های فتوولتائیک حرارتی انجام شد. در ایران» توسط گروه آب معاونت امور صنعتی مرکز همکاری های توسعه و پیشرفت های صورت گرفته در ریاست جمهوری، فاز طراحی مفهومی این پروژه به پایان رسیده و با نتایج آن «جزئیات» آغاز شده است. مرحله طراحی سیستم پایلوت». در سال جاری ساخت پنل های حرارتی خورشیدی فتوولتائیک و نمک زدایی اسمز معکوس به صورت پرتابل برای تولید همزمان برق، گرما و «آب شیرین» با حمایت پژوهشگاه نیرو به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: بر این اساس پژوهشگاه نیرو دانش فنی «طراحی سیستم های هیبریدی پنل های خورشیدی فتوولتائیک حرارتی و سیستم های آب شیرین کن اسمز معکوس قابل حمل برای تولید همزمان برق، گرما و آب شیرین» را کسب کرده و برای این دانش آماده شده است. . ارائه فناوری به دست آمده در راستای تجاری سازی محصول نهایی در اختیار شرکت های دانش بنیان.

رضایی افزود: ساخت آزمایشی سیستم هیبریدی پنل های خورشیدی فتوولتائیک حرارتی و نمک زدایی آب قابل حمل به روش اسمز معکوس برای تولید همزمان برق، گرما و آب شیرین در مناطق محروم و توسعه پایدار در حال حاضر توسط پژوهشگاه نیرو و به عنوان گام دوم حمایت می شود. به سوی تحقق مفهوم “دهکده سبز” در حال انجام است.

مدیر طرح‌های پژوهشی دهکده سبز پژوهشگاه نیرو یادآور شد: در سال 1394 طرح «تعیین روش‌شناسی توسعه کاربرد فناوری‌های نوین و پاک با هدف تأمین انرژی، آب و توسعه پایدار منطقه مناطق روستایی کشور» نخستین گام برای تحقق مفهوم «دهکده سبز» توسط پژوهشگاه انرژی بود. و محیط پژوهشگاه نیرو تکمیل شده و تلاش بیشتری برای اجرای نتایج این طرح به صورت پایلوت در یکی از مناطق روستایی کشور صورت گرفته است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=169557

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.