رئیس جمهور حضور سلایق مختلف را هم افزایی در پیشرفت کشور دانست و گفت: دولت نه تنها نگران حضور سلایق مختلف در مجلس نیست، بلکه آن را بستری برای تشکیل مجلسی قوی می داند که می تواند تقویت دولت و در نتیجه افزایش قدرت و اقتدار ایران.
به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی بعدازظهر دوشنبه در دیدار صمیمانه و صمیمانه با بیش از 50 تن از سران احزاب و فعالان سیاسی کشور، با بیان اینکه این دیدار در پاسخ به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ایجاد شور و نشاط بوده است، اظهار داشت: و افزایش مشارکت در انتخابات پیش رو، این گونه جلسات را در نزدیک کردن دیدگاه ها و ایجاد هم افزایی بین احزاب و شخصیت های سیاسی، اجتماعی و تاثیرگذار برای تقویت فضای انتخاباتی در جامعه موثر دانست.
رئیس جمهور در این دیدار سه ساعته که با ارائه دیدگاه ها، نظرات و انتقادات مختلف همراه بود، فرا رسیدن ولادت با سعادت حضرت صدیقه طاهره (س) و میلاد امام خمینی (ره) را با حضور در مسجد تبریک گفت. نشست فعالان سیاسی و سران احزاب فرصت ارزشمندی را توصیف و تصریح کرد: نتیجه بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که در شرایط کنونی مهمترین وظیفه همه فعالان سیاسی در نظام جمهوری اسلامی است. ایران اعم از دولت، نیروهای سه گانه و احزاب و شخصیت های سیاسی باید امید و نشاط را در جامعه خود ایجاد و ترویج کند.
رئیسی عشق به انقلاب اسلامی به رهبری امام اصلاح طلب و خون های ریخته شده در پای درخت تنومند انقلاب را نقطه مشترک تمامی فعالان سیاسی و اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست. گذشته رفته است، وی نگاه واقع بینانه، منصفانه و متعادل به دستاوردها و کاستی های دوره های گذشته را مورد تاکید قرار داد و افزود: همه باید بدانیم که اگر وجهه دیگران را تخریب کنیم، وجهه و اعتبار خودمان بهتر نمی شود. دشمن به دنبال انکار دستاوردهای نظام و توقف پیشرفت کشور است، پس همه ما وظیفه داریم به دستاوردهای 44 سال گذشته افتخار کنیم و برای رفع نواقص و ادامه حرکت رو به جلو تلاش کنیم.
رئیس جمهور با توجه به اهمیت نقش احزاب در اصلاح امور کشور، تلاش برای اصلاح و رفع گره ها را یکی از کارکردهای اصلی احزاب و گروه های سیاسی و اجتماعی دانست و تصریح کرد: امروز وظیفه من است که برای رفع گره تلاش کنم. ، صرف نظر از اینکه چه کسی این گره را ایجاد کرده است.
رئیسی به برنامه دولت برای تکمیل پروژه های نیمه تمام اشاره کرد و گفت: برای دولت مهم نیست که این پروژه ها در زمان کدام دولت شروع شده و اتمام آنها به نام کدام دولت نوشته شده است، مهم این است که تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها موجب رضایتمندی مردم، افزایش امید و افزایش سرمایه اجتماعی نظام خواهد شد.
رئیس جمهور همچنین نقد در جامعه را موجب رشد و کمال دانست و با بیان اینکه این دولت برخلاف دولت های مدعی مدارا مقاومت بالایی در برابر انتقاد داشت، تصریح کرد: از نقدها، نظرات و نکات مختلف استقبال می کنیم. دیدگاه: ما این کار را می کنیم، اما نقد باید نتایج عینی برای مردم و جامعه داشته باشد.
رئیسی با اشاره به موضوع پرونده های مفاسد اقتصادی، تکرار اخبار مفاسد را بیهوده و موجب ناامیدی و ناامیدی مردم و افکار عمومی دانست و خاطرنشان کرد: در این زمینه و در کنار بهبود اوضاع چه چیزی می تواند موثر باشد؟ می تواند منجر به ارتقای امید و نشاط مردم شود. این دو موضوع نظارت مستمر برای به نتیجه رساندن پرونده ها و رسیدگی به مفسدان و از بین بردن مبنای فساد برای جلوگیری از تکرار آن است.
رئیس جمهور در ادامه حضور سلایق مختلف را هم افزایی در پیشرفت کشور دانست و افزود: دولت نه تنها نگران حضور سلایق مختلف در مجلس نیست، بلکه آن را بستری برای تشکیل مجلس قوی می داند. . که می تواند دولت را تقویت کند و در نتیجه قدرت و اقتدار آن را افزایش دهد. ایران را دنبال کنید.
رئیسی با تاکید بر اینکه باید از قبیله گرایی در فعالیت احزاب و گروه های سیاسی پرهیز شود، درباره موارد مطرح شده در احراز صلاحیت ها نیز تصریح کرد: از نظر دولت همه افراد واجد شرایط هستند، مگر اینکه دلیل موجهی بر عدم صلاحیت آنها وجود داشته باشد. افزایش مشارکت مهم است و همه باید در این مسیر تلاش کنند.
رئیس جمهور با اشاره به نکاتی که در این جلسه در خصوص تأثیر مشکلات اقتصادی بر مشارکت در انتخابات مطرح شد، خاطرنشان کرد: اساساً یکی از رسالت های انقلاب اسلامی فقرزدایی و بهبود مستمر وسایل زندگی اقشار مختلف است. از جامعه در سال های پس از انقلاب کارهای بزرگی در این زمینه انجام شده است اما همچنان نیازمند ادامه تلاش در این زمینه هستیم.
رئیسی از همه مردمی که امکان بیان افکار و دیدگاه های خود را به صورت علنی دارند خواست تا با گفتار و قلم و عمل خود برای پیشرفت و بالندگی جمهوری اسلامی ایران مبارزه کنند.
قبل از سخنان رئیس جمهور، آقایان مجید انصاری، خانم زهره الهیان و آقایان مسعود المدیکیان، اسدالله بادامچیان، علی مطهری، مالک شریعتی، مصطفی کواکبیان، حسین الله کرم، محمدباقر نوبخت، عبدالحسین روح الامینی، علی ربیعی ، سید نظام الدین موسوی، محسن هاشمی به ترتیب، قدرت علی هاشمیان، سید حسین مرعشی، سیدمحمدصادق تدوی، محمدعلی ابطحی، ابوالقاسم جراره، مسعود زریبافان، محمدعلی وکیلی، جواد امام، حمید رسایی، محمدحسن کمالی، حسین مرعشی. علی حددادال در سخنانی ضمن تشکر از دعوت رئیس جمهور و برگزاری این نشست، دیدگاه ها و نظرات خود را در خصوص برگزاری انتخابات مشارکتی و افزایش مشارکت در انتخابات دوازدهمین دوره شورای اسلامی بیان کردند.
در پایان این دیدار پس از گرفتن عکس یادگاری، حاضران در ضیافت شام مهمان رئیس جمهور بودند.
انتهای پیام