افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
2

هویت کلاهبرداران چیست؟ / اشتباه محاسباتی براندازان چیست؟ / گسترش مشارکت مردم و دولت برای جلوگیری از ورود به جنگ فلسطین به مناطق دیگر

  • کد خبر : 167750
هویت کلاهبرداران چیست؟  / اشتباه محاسباتی براندازان چیست؟  / گسترش مشارکت مردم و دولت برای جلوگیری از ورود به جنگ فلسطین به مناطق دیگر

فروزان آصف نخعی: ایران با وضعیت حساسی روبروست. مردم به دلیل اعمال تنگ نظرانه تندروها از دولت عصبانی هستند. کاهش مشارکت مردمی در انتخابات بعدی این وضعیت را بسیار شکننده‌تر خواهد کرد. همچنین، در صورت شکست فلسطین در غزه و نوع کشتار مردم مظلوم فلسطین، بیانگر این است که ایران در مرحله بعدی حرکت آمریکا […]

فروزان آصف نخعی: ایران با وضعیت حساسی روبروست. مردم به دلیل اعمال تنگ نظرانه تندروها از دولت عصبانی هستند. کاهش مشارکت مردمی در انتخابات بعدی این وضعیت را بسیار شکننده‌تر خواهد کرد. همچنین، در صورت شکست فلسطین در غزه و نوع کشتار مردم مظلوم فلسطین، بیانگر این است که ایران در مرحله بعدی حرکت آمریکا و غرب قرار دارد. بنابراین کاهش مشارکت در دو انتخابات آینده ممکن است خطرات پیش روی کشور را دوچندان کند. دغدغه بقا و توسعه کشور و بازگرداندن امید به مردم، میزگردی را با حضور دکتر احمدی میدری، دکتر محمدمهدی مجاهدی و دکتر احمد زیدآبادی تشکیل داد. موضوع میزگرد حول محور سیاست فروتنانه یا غم انگیزی است که دکتر احمد میدری پیشنهاد اجرای آن را مطرح کرد. هدف ایجاد هماهنگی بین بالا و پایین یا بین دولت و مردم کشور و یافتن راه حل اساسی برای آن بود.

دکتر احمد میدری

میدری هنگام ارائه راه حل به این فکر می کند که «فکر فاجعه باشد تا در موقعیت غم انگیزی قرار نگیرد». وضعیت غم انگیز وضعیتی است که کاپلان به عنوان یکی از اعضای شورای عالی امنیت ملی ایالات متحده ایجاد کرد که پس از اشغال عراق توسط آمریکا، اشغال عراق را توصیه کرد. وضعیت آشفته و وحشتناکی که پس از 20 سال هنوز در عراق حاکم است. با این حال، وحشت و ترسی که پس از ظهور داعش در بخش‌هایی از عراق به‌دلیل هرج و مرج‌هایی که صف‌های کیلومتری برای خلاصی از شر جوانان عراقی تشکیل شده بود، هنوز از اذهان مردم پاک نشده است. . کشور و جهان .

میدری به انتخاب مشترک مردم و نظام برای عدم ورود به جنگ فلسطین اشاره کرد و این سوال را در برابر اندیشمندان، نیروهای سیاسی و مردم مطرح کرد که «چگونه امکان ایجاد مشکلات مشترک بین مردم از بین می رود». و رژيم در ساير عرصه ها محقق خواهد شد، در عين حال تا چه اندازه مي توان از اين قدرت در تعاملات جهاني براي ايجاد نظم عادلانه بهره مند شد؟

بنابراین میدری به نیروهای براندازی برای اصلاح کشور هشدار می دهد که در هر شرایطی «نیروهای برهم زن یا تثبیت کننده نظم در هر تغییر ریشه ای مزیت دارند». و این بدان معناست که در صورت تغییر ریشه ای، نیم قرن آینده ایران در هرج و مرج ناشی از چنین تغییراتی، یعنی نظامی گری، غرق خواهد شد. میدری به راهکارهایی مانند مشارکت فعال در انتخابات شورای شهر و رویکرد فعال برای ارتقای خرد در زندگی روزمره برای تحقق سیاست فروتنانه می پردازد.

علاوه بر انتخابات، نقض حقوق شهروندی به تمام حوزه های زیست اجتماعی از جمله بوروکراسی، سیستم اداری و غیره نیز سرایت می کند. وی با ابراز تأسف از اینکه فعالیت‌های مردمی تنها در عرصه‌های کلان سیاسی صورت می‌گیرد، تأکید می‌کند که قدرت سیاسی با درزهای خود نمی‌تواند مردم را از اصلاحات و تشکل‌های اجتماعی باز دارد. پس مردم بر اساس سیاست حقیرانه اصلاح جامعه و قدرت را پیش ببرند و کم کم حقوق خود را تامین کنند.

وی معتقد است که اجرای سیاست های متواضعانه در اقتصاد و محیط زیست یادآور افراط گرایی است که منجر به تخریب گسترده جان انسان ها در این مناطق شد.

هویت کلاهبرداران چیست؟  / اشتباه محاسباتی براندازان چیست؟  / گسترش مشارکت مردم و دولت برای جلوگیری از ورود به جنگ فلسطین به مناطق دیگر

دکتر احمد زیدآبادی

زیدآبادی میدری را از زاویه ای دیگر تحلیل می کند و می گوید با ایجاد تمایز رفتاری بین افراد در دوره خوش بینی و بدبینی و اینکه در دوره بدبینی افراد بدون توجه به راه حل های معقول و بدون اطلاع از عواقب آن به دنبال راه حل های فوری هستند. آنها فکر می کنند او معتقد است که در این شرایط، بیشترین کاری که او و امثال او می توانند انجام دهند این است که به مردم در مورد میزان مشکل ناشی از چنین موقعیتی هشدار دهند تا کنترل بیشتری بر موقعیت ممکن شود.

وی تاکید کرد: موضوع مشترک مردم و حاکمیت سیاسی انتخابات است و در شرایط کنونی کاهش مشارکت سیگنال‌های بدی به دنیا می‌دهد. وی تصریح کرد: در شرایط کنونی بهتر است این وضعیت خطرناک از طریق مذاکره بین طرفین حل شود. زیدآبادی جامعه آرمانی افلاطون را جهنمی می داند که پایدار نیست، معتقد است باید نوع نگاه ما به انسانیت، جامعه، شادی و نحوه تعامل با طبیعت و… تغییر یابد و این را چالشی همیشگی می داند. که اکنون قرار نیست وارد بهشت ​​موعود شویم و هر که وعده بهشت ​​دهد قطعاً شیاد است.

به گفته زیدآبادی، مقامات ایران را برای همه ایرانیان نمی خواهند. افراد بر اساس اعتقاداتشان رتبه بندی می شوند و امتیازات بر اساس نظام تطهیر و فاصله و نزدیکی مردم به قدرت تقسیم می شود. وی بزرگترین مشکل امروز را عدم تحقق مطالبات ملت از جمله تساوی حقوق کشور در برابر قانون می داند به طوری که برخی به صراحت می گویند کشور مال ماست.

زیدآبادی می گوید: بشریت در این تعریف از عدالت به اجماع رسیده است که همه شهروندان یک کشور در برابر قانون برابرند و از حقوق یکسان برخوردارند، اما در ایران چه در سطح دولتی و چه در سطح جامعه پذیرفته نشده است. دیگری حق ندارد این گونه فکر کند و زندگی کند که آن را قبول ندارد. لذا وقتی جامعه با دیدگاه فردی موافق نباشد با انواع تهمت ها و فحاشی ها او را رد می کند.

هویت کلاهبرداران چیست؟  / اشتباه محاسباتی براندازان چیست؟  / گسترش مشارکت مردم و دولت برای جلوگیری از ورود به جنگ فلسطین به مناطق دیگر

دکتر محمدمهدی مجاهدی

مجاهدی همچنین به این موضوع مهم اشاره کرد که ایران به گروه خاصی تعلق ندارد و هیچ یک از گروه‌های اجتماعی ایران که هر کدام نماینده یکی از ارزش‌ها از جمله عدالت، دیگری آزادی و دیگری امنیت هستند، فقط برای بله حاضر نیستند. نظم مناسب آنها جزو ارزش های اجتماعی ایران نیستند. بلکه گروه او می تواند نماینده ایران باشد.

وی در ادامه وضعیت را به عنوان یک تراژدی به معنای عدم امکان تحقق آزادی و عدالت در یک زمان توضیح داد. وی به این عیب بزرگ انسان اشاره کرد که «مردم همه ارزش‌ها را با هم می‌خواهند، این همان وضعیت غم‌انگیز است، یعنی نمی‌توان دو یا چند ارزش را در یک نظام نظری و سبک زندگی جمع کرد و با یکدیگر ناسازگار است. ” . اگر نیرویی برای آزادی ارزش قائل باشد، باید بداند که مقداری از امنیت خود را بهای می‌پردازد و غیره.» بنابراین، انسان باید یکی را بر دیگران ترجیح دهد.

مجاهدی در بخشی از سخنان خود به انتقاد از دکتر ملکیان می پردازد که گفته است مردم و نیروهای اجتماعی و سیاسی نقطه مشترکی برای گفت وگو با دولت ندارند. ما در حوزه سیاسی وضعیت غیرقابل مذاکره نداریم». اما به یک سوال مهم پاسخ می دهد: آیا مذاکره باید حول «موضوع» انجام شود یا حول محور «مبانی»؟ سنگ بنای تغییر چیست؟ وی تاکید می کند: بنابراین بر اساس اجماع مختلط، همه قوا معتقدند که این وضعیت مطلوب نیست، اما شرایط کلیدی برای تغییر چیست؟

متن کامل میزگرد با موضوع اصلی ایران که برای به دست آوردن پاسخ های مناسب به سوال سنگ بنای تغییر چیست؟ به زودی منتشر می شود.

216216

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=167750

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.