به گزارش خبرنگار مهر به نقل از دارو Binkai Liu، نویسنده اصلی این مطالعه، از گروه تغذیه دانشگاه هاروارد، گفت: «ما دریافتیم که همه رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات در مدیریت طولانیمدت وزن برابر نیستند.
در این مطالعه، محققان داده های بیش از 123000 بزرگسال سالم را که بخشی از مطالعات تحقیقاتی بزرگ بین سال های 1986 و 2018 بودند، تجزیه و تحلیل کردند.
شرکت کنندگان هر چهار سال یکبار یک بار آنها رژیم غذایی و وزن خود را گزارش کردند و بر اساس رعایت پنج نوع رژیم غذایی کم کربوهیدرات رتبه بندی شدند. این رژیم ها شامل پروتئین های حیوانی، پروتئین های گیاهی و پروتئین هایی بود که بر پروتئین های حیوانی، چربی های ناسالم و غلات فرآوری شده تاکید داشتند.
رژیم های کم کربوهیدرات غنی از پروتئین، چربی و کربوهیدرات از منابع گیاهی سالم با افزایش وزن در درازمدت کندتر همراه بود.
شرکتکنندگانی که از رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات یا حیوانی پیروی میکردند، به طور متوسط در طول زمان نسبت به افرادی که از رژیم غذایی سالم کم کربوهیدرات پیروی میکردند، وزن بیشتری اضافه کردند.
این مطالعه نشان داد که این ارتباط برای شرکتکنندگانی که اضافه وزن یا چاق، جوانتر از 55 سال و/یا فعالیت بدنی کمتری داشتند قویتر بود.
به گفته دکتر شیر نر: “پیدا شد سلام ما میتوانیم طرز تفکر خود را در مورد رژیمهای کم کربوهیدرات متحول کنیم و نشان دهیم که ابتکارات بهداشت عمومی باید به ترویج الگوهای غذایی که بر غذاهای سالم مانند غلات کامل، میوهها، سبزیجات و محصولات لبنی کمچرب تاکید دارند ادامه دهند.