به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، گانگسترهای شبکه وفا که از عوامل موساد برای انجام عملیات خرابکارانه در ایران بودند، صبح امروز اعدام شدند. یکی از مهمترین اقدامات وی ربودن فردی به نام منصور رسولی بود که پس از شکنجه از وی خواست به عنوان یکی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعتراف کند. اعترافات رسولی زیر شکنجه نیز به سرعت در شبکه های ضد انقلاب بازنشر شد. هویت رسولی پس از رهایی از دست این تیم فاش شد و او با انتشار فیلمی از خود و مزرعه اش اعلام کرد که کشاورز بوده و زیر شکنجه مجبور به دروغ گفتن شده است.
چرا موساد به ارازل و اوباش رفت؟
شبکه وفا تنها شبکه ای نبود که عواملش از اراذل و اوباش تشکیل شده بودند. در دو سال گذشته، حداقل دو شبکه بزرگ دیگر موساد که در داخل ایران شناسایی و دستگیر شده اند، متشکل از اراذل و اوباش بودند.
شبکه اول به سرپرستی حسین اردوخان زاده یا زکریا و شبکه دیگر به رهبری میلاد اشرفی عتباتان که عملیات خرابکاری، ارعاب و… انجام می دادند. زیر نظر یکی از افسران موساد به نام سیروس. از این دو شبکه طبق دستور قضایی 4 نفر از متهمان ردیف اول اعدام شدند.
2 عامل مهم را باید در نظر گرفت:
اول: ویژگی های خود گانگسترها و اوباش ها و دوم، برآورد قدرت اطلاعاتی موساد.
کارشناسان حوزه امنیتی معتقدند اراذل و اوباش و مافیا دارای چندین ویژگی مهم هستند که توانایی خوبی برای استفاده در زمینه عملیات جاسوسی و خرابکاری دارند:
1- نداشتن پیوندهای خانوادگی، مذهبی، اجتماعی و … که به آنها اجازه می دهد به هر کاری فکر کنند.
2- شجاعت در انجام شرارت: سابقه خشونت در این طیف را می توان عامل مثبتی برای اقدامات خرابکارانه دانست.
3- نیاز مالی: تقریباً همه اراذل و اوباش و گانگسترها نیاز مالی شدیدی دارند و انگیزه آنها برای انجام کارهایی که درآمد کمی برایشان به همراه دارد زیاد است.
4- حضور در داخل ایران: مشکل عمده ای که جاسوسان سرویس های دشمن در ایران دارند، اشراف بالای نیروهای امنیتی ایران است. این نظارت مداوم، فعالیت سرویس های جاسوسی در داخل ایران را بسیار دشوار می کند. اراذل و اوباش این مشکل را ندارند و به لطف حضور در ایران و از طریق ارتباط مجازی می توانند وارد عملیات شوند. همانطور که تیم میلاد اشرفی تنها از طریق ارتباط مجازی با فردی به نام آزیتا وارد چرخه جاسوسی شدند.
مشکل دیگر قدرت اطلاعاتی موساد است. کارشناسان امنیتی معتقدند عملیاتی که در آن ماموران اطلاعاتی نخبه بتوانند اقدامات جدی انجام دهند اعتبار بیشتری نسبت به درخواست از گانگسترها برای انجام اقدامات سطح پایین با به اصطلاح کثیف کاری اجرایی و ردپاهای متعدد دارد. اما چرا موساد با انجام چنین کاری موافقت می کند؟ یکی از عواملی که می تواند به تحلیل این موضوع کمک کند، تحلیل عملیات علیه طوفان الاقصی است.
مهمترین و بزرگترین چالش امنیتی تاریخ رژیم صهیونیستی زمانی رخ داد که سرویس موساد حتی برآورد اولیه از انجام این عملیات در نوار غزه که به طور کامل در محاصره این رژیم بود را نداشت. غافلگیری رژیم دیگر معنی نداشت و این تصویر ضعف نهادهای امنیتی رژیم بود.
دلیل جلوگیری از اعدام جاسوسان چیست؟
شبکه بین المللی که اکنون مدیریت آن در دست صهیونیست هاست، اعدام تیم جاسوسی موساد را نیز به شهادت سردار سید رضی موسوی نسبت داد. اینترنشنال نوشت: خبر انتقال این افراد به سلول های انفرادی برای اجرای حکم اعدام چند روز پس از مرگ (شهادت) رازی موسوی یکی از فرماندهان اصلی سپاه پاسداران منتشر می شود. حمله ای منسوب به اسرائیل در محله زینبیه دمشق در سوریه».
این حادثه برای اسرائیلی ها نیز حائز اهمیت است زیرا رژیم صهیونیستی معمولاً به جاسوسان خود اطمینان می دهد که در صورت گرفتار شدن در دام نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران، با تمام قوا از آنها حمایت خواهند کرد و آسیبی نخواهند دید.
همانطور که در 5:50 ثانیه ویدیوی زیر نشان داده شده است، مقامات موساد قول حمایت جدی از جاسوسان خود را می دهند و هر بار که اخباری از این اعدام ها منتشر می شود، نقش عمده ای در کاهش همکاری جاسوسان با سرویس موساد دارد.
آیا اعدام با احمدرضا جلالی ادامه خواهد داشت؟
سال گذشته 4 نفر از تیم ها و اوباش ارازل موساد به رهبری زکریا و میلاد اشرفی اعدام شدند. تیم وفا نیز امروز اعدام شد. یکی دیگر از جاسوسان مهم موساد که اکنون در اختیار جمهوری اسلامی ایران است، فردی به نام احمدرضا جلالی است که برخی از اطلاعات دانشمندان هسته ای ایران از جمله شهید علی محمدی و شهید شهریاری و … را در اختیار موساد قرار داده است. برای قتل
احمدرضا جلالی شاه کلید سرویس های اطلاعاتی خارجی است که با همکاری مشترک چندین برنامه برای آزادی او طراحی کرده است. در یک مورد، سازمان اطلاعات بلژیک با یک آدم ربایی در آلمان، اسدالله اسدی، دیپلمات ارشد ایرانی را ربود و به مدت 5 سال او را شکنجه کرد. شرط آزادی وی تسلیم احمدرضا جلالی بود که با تدابیر نیروهای امنیتی ایران، این دیپلمات کشورمان بدون آزادی جلالی از شر سازمان اطلاعات بلژیک خلاص شد.
بعد از اسدالله اسدی نوبت به حمید نوری رسید. حکم حمید نوری که در حال حاضر به عنوان گروگان سیاسی در سوئد در بازداشت به سر می برد، از سوی دادگاه تایید شده و اکنون سازمان اطلاعات سوئد همین درخواست را از بلژیک به ایران تکرار کرده است.
به نظر می رسد رویکرد جدید اطلاعاتی و امنیتی ایران که از سال 1400 و با روی کار آمدن دولت سیزدهم شکل گرفته است، تصمیم جدی تری نسبت به گذشته خواهد گرفت و با اقتدار بیشتری با این گروگان های بین المللی برخورد خواهد کرد. رویکرد جدید دو محور اصلی دارد: اول اینکه هر کشور یا جریانی که بخواهد هزینه های امنیتی را به ایران تحمیل کند باید بداند که قطعا هزینه های بیشتری خواهد پرداخت و دوم اینکه ایران به هیچ وجه به هیچ کشوری باج نمی دهد. نتیجه این رویکرد تاکنون مشخص شده است و همین رویکرد باعث شد اسدالله اسدی پس از سال ها زندان و شکنجه به ایران بازگردد.
انتهای پیام/