راه کارهای لایه ۲ برای کمک به درمانپذیری بیشتر اتریوم روی کار آمدند. معضل پذیرش اتریوم در برخی مواقع خود را به صورتهای کارمزد بالا نشان میدهد، بهطوری که گاهی اوقات کاربران برای انتقال ۱۰ دلار روی شبکه اتریوم، ۲ یا حتی ۳ برابر این مقدار کارمزد پرداخت میکنند. برای استفاده از لایه دوها باید ابزار مناسب آن نیز در اختیار باشد. پس تصمیم گرفتیم در این مقاله به معرفی کیف پول های لایه ۲ بپردازیم. با میهن بلوکچین همراه باشید.
چرا استفاده از لایه دوها مهم است؟
شبکههای لایه ۲ بهواسطه نوع پردازش تراکنشها، آنها را سریعتر و کمزینهتر انجام میدهند. بنابراین استقبال این شبکهها تا بهروزرسانیهای آتی آتریوم، بیشتر خواهد شد. شبکه های لازم به ذکر است که همیشه فی اتریوم بالا نیست و این شبکه ها به صورت مقطعی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی دیگر از دلایلی که تصمیم گرفتیم درباره کیف پولهای لایه دو صحبت کنیم، این است که علاوه بر صرافیهای خارجی، صرافیهای ایرانی نیز در حال اضافه کردن این شبکهها به لیست شبکههای تحت حمایت خود هستند. برای مثال، بیت پین در خلال معرفی ۲۳ رمز جدید به پلتفرم خود، شبکههای لایه ۲ مانند آربیتروم و آپتیمیزم را برای برداشت ارزهای دیجیتالی مانند اتر و تتر به پلتفرم خود اضافه کرده است. از مقدمهچینی بگذریم و به سراغ اصل ماجرا برویم.
کدام کیف پولها برای استفاده از شبکههای لایه ۲ مناسب هستند؟
لازم است این را بگوییم که برای جلوگیری از تکرار، ولتهایی بیشتر که از سه شبکه میبریم پالیگان، آپتیمیزم و آربیتروم پشتیبانی می کنند بههمین خاطر، از تکرار نام این شبکه در هر بخش خودداری میکنیم. اگر هرکدام از کیفپولها از شبکههای دیگر پشتیبانی کننده، نام آن را بیان میکند.
۱. ربی ولت (کیف پول رابی)
ربی ولت یک اکستنشن برای مرورگر است. این کیف پول خود را رقیب متامسک میداند و ویژگیهایی مانند تجربه استفاده از چند زنجیرهای، امنیت و خطرات احتمالی قبل از انجام اقدامات انجام شده را بهعنوان انتخاب برتری خود به نام میبرد. آموزش های لازم درباره کیف پول Rabby را سپیده برون در مقاله آن ارائه کرده است.
۲. ایم توکن (imToken)
دومین مورد در فهرست کیف پول های مناسب برای شبکه های لایه دو، ولت ایم توکن است. این کیف پول از اوایل سال ۲۰۲۱ شروع به پشتیبانی از شبکههای لایه ۲ کرد. کاربران میتوانند از ۱۲ بلوکچین و ۸ شبکه مبتنی بر مجازی ماشین اتریوم بهرهمند شوند. ولت imToken یک کیف پول نرم افزاری برای موبایل به حساب می آید که در نسخه اندروید و iOS عرضه شده است. علاوه بر شبکههایی که در مقاله ابتدایی از آنها نام بردیم، کیف پول imToken از شبکه zkSync نیز پشتیبانی میکند.
۳. زریون (Zerion)
زریان یا زریون تنها یک کیف پول نیست، بلکه ابزاری برای مدیریت دارایی است. توضیحات کامل درباره این سرویس را می توانید در مقاله آن مطالعه کنید. اما درباره کیف پول آن اندکی توضیح میدهیم. کیف پول Zerion در دو نسخه اندروید و iOS به کاربران اجازه میدهند از برنامههای غیرمتمرکز درون برنامه استفاده کنند و علاوه بر رمزارزهای معمول، امکان انتقال NFT را برایشان فراهم کند.
۴. آرجنت (آرژانت)
کیف پول آرجنت با تمرکز بر اتریوم و شبکه لایه دومی zkSync در دو نسخه اندروید و iOS پا به مسابقه گذاشته شده است. برخی از ویژگیها مانند امنیت چندامضایی، بازیابی بدون نیاز به عبارت بازیابی، آدرسهای قابل خواندن برای انسان، آدرسهای قابل خواندن برای انسان و تراکنش با کارمزد کمتر یا بعضاً بدون کارمزد باعث میشود، کیف پول Argent توجه زیادی به انسانها داشته باشد.
۵. سیف پل (SafePal)
یکی از پرکاربردترین و محبوبترین کیف پولهای ارز دیجیتال سیف پل است. این کیف پول معروف که متعلق به بایننس است، ویژگیها و امکاناتی است که دارد. با توجه به گستردگی پشتیبانی از این ولت از شبکههای مختلف، میتوان از رمزارزها را در این کیف پول نگهداری کرد. کاربران میتوانند با توجه به نیازشان از سه نسخه اندروید، iOS و اکستنشن وب آن استفاده کنند. از این لینک میتوانید گزینه مناسب خود را دانلود کنید.
۶. تراست ولت (کیف پول اعتماد)
بدون شک یکی از کیفپولهایی که هر کاربر کریپتو آن را در کیفپولهای خود دارد، تراست ولت است. تراست ولت با توجه به ویژگی هایی که دارد، کاربران زیادی جذب کرده اند. یکی از امکانات جذاب آن استیکینگ درون ولت است. ذخیره شده NFT، سواپ و امکان دسترسی به برنامه های غیرمتمرکز تراست ولت را به یکی از کاربردی ترین ولت های ارز دیجیتال تبدیل کرده است. تراست ولت در سه نسخه اندروید، iOS و اکستنشن کروم در دسترس کاربران قرار داد.
۷. متامسک (متامسک)
غیرممکن است کسی در بازار ارزهای دیجیتال فعال باشد و از متامسک استفاده نکردید. این کیف پول با بیش از ۳۰ میلیون کاربر، به قول گفتنی یکی از راهاندازیترین گزینهها برای نگهداری داراییهای رمزنگاریشده و دیجیتال است. متامسک بهصورت مستمر روی توسعه سرویسهایش کار میکند و بهدنبال ساخت این کیف پول کاربردی است. بدون شک میتوانید دارای لایههای یک و لایه دو خود را با اطمینان در متامسک ذخیره کنید. شبکه zksync همچنین از جمله شبکههای لایه دو است که در متامسک پشتیبانی میشود. قابلیت نصب متامسک روی ۵ مرورگر اینترنتی و گوشی های اندروید و iOS را دارد. از این لینک میتوانید با انتخاب دستگاه مورد نظر، لینک دانلود را دریافت کنید.
چگونه رمزارزهای لایه ۲ را از صرافی ها به کیف پولمان ارسال کنیم؟
تا به اینجا با چند مدل کیف پول که برای نگهداری رمزارزهای روی لایه ۲ مناسب هستند، آشنایم. فرض کنید، میخواهیم رمزارزها را پس از خرید از صرافیها، به کیف پولمان انتقال میدهیم. کیف پول متامسک را از بین کیف پولها انتخاب میکنیم. در بین صرافیهای داخلی نیز، در حال حاضر تنها بیت پین امکان واریز و برداشت برخی از رمزارزها مانند اتر و تتر را روی لایه ۲ ارائه کرده است. علاوه بر این، چند رمزارز لایه دویی نیز به فهرست آرزوهای خود اضافه شده است. رمز ارز انتخابی ما نیز آپتیمیزم (OP) است.
برای اینکه بهراحتترین حالت شبکه آپتیمزم را به متماسک اضافه کنید، پیشنهاد ما از سایت چین لیست است. از این لینک می توانید آموزش آن را مشاهده کنید. پس از اضافه کردن آپتیمیزم به متامسک، آدرستان را مانند تصویر زیر کپی کنید.
پس از کپی کردن آدرس، وارد حساب کاربری خود در صرافی بیت پین و بخش کیف پول شوید. رمزارز OP را انتخاب کنید و دکمه را بزنید.
همانطور که در تصویر بالا میبینید، ابتدا شبکه «اپتیمیسم» را انتخاب کنید، سپس در قسمت کیف پول مقصد، آدرسی را که کپی کردید، وارد کنید.
مراحل جابهجایی و نگهداری ارز دیجیتال OP از صرافی بیت پین به کیف پول متامسک انجام شد. میتوانید در اینفوگرافیک زیر نیز خلاصه مطالبی را که در بالا گفتیم مشاهده کنید.
پرسش و پاسخ (سوالات متداول)
- چرا تراکنش روی شبکههای لایه ۲ ارزانتر است؟
با توجه به معماری شبکههای لایهها و انجام تراکنشها در این شبکهها، هزینه یا کارمزد انجام تراکنش در این شبکهها نسبت به اتریوم در بیشتر مواقع کمتر است.
- کدام کیف پولها برای کار با شبکههای لایه ۲ مناسب هستند؟
ربی ولت، آیم کوین، زریون، آرجنت، سیف پل، تراست ولت و متامسک
جمع بندی
در این مقاله کیف پولهای مناسب برای لایه دوم را معرفی کردیم. استقبال و استفاده از لایه دوم ها با توجه به کارمزد تراکنش ها در شبکه اتریوم در حال افزایش است. زیرا کارمزد کمتری میدهند. صرافیهای خارجی چنین امکانی را برای کاربران فراهم کردهاند. در ایران نیز صرافی بیت پین در حال توسعه این سرویس است و در حال حاضر کاربران حاضر میتوانند اتر و تتر خود را روی لایه دومها واریزی و برداشت کنند. از میان کیف پولهایی که معرفی کردیم، از کدام کیف پول استفاده میکنید؟
{“@context”:”https://schema.org”،”@type”:”FAQPage”،”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”چرا تراکنش روی شبکههای لایه ۲ ارزانتر است؟”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”با توجه به معماری شبکههای لایه دو و فرایند انجام تراکنشها در این شبکهها، هزینه یا کارمزد انجام تراکنش در این شبکهها نسبت به اتریوم در بیشتر مواقع کمتر است.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”کدام کیف پولها برای کار با شبکههای لایه ۲ مناسب هستند؟”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”ربی ولت، آیم کوین، زریون، آرجنت، سیف پل، تراست ولت و متامسک”}}]}
خبر فوق به نقل از رسانه اسمارتک نیوز در وبسایت اسمارتک نوشته شده است در تاریخ 2023-03-08 22:01:00