عضو کمیسیون سازندگی مجلس شورای اسلامی گفت: کشور ما هم در فناوری صنعت فولاد و هم زیرساخت های این صنعت به نقطه خوبی رسیده است و تلاش دشمنان برای تحریم این صنعت به هیچ بخشی منجر نمی شود.
غلامرضا شریعتی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه تحریم های آمریکایی ها علیه کشورمان منطبق بر هیچ قانون بین المللی نیست، اقدام آمریکا در تحریم صنعت فولاد ایران را محکوم کرد و اظهار کرد: تحریم ها علیه ملت ها به ویژه در ال. حوزه اقتصاد که همه مردم را در بر می گیرد و پیامدهای آن بر زندگی مردم تأثیر می گذارد، در فرهنگ و دیپلماسی بین المللی محکوم شده است. این تحریم ها ظالمانه است.
این عضو کمیسیون سازندگی مجلس تصریح کرد: آنچه آمریکایی ها در بحث فولاد دنبال می کنند نیز قابل قبول نیست. البته صنعت فولاد ما بعد از انقلاب توانسته رشد زیادی داشته باشد. امروز حدود 28 میلیون تن فولاد تولید کرده ایم و ظرفیت بالایی در حوزه فولاد داریم. این تحریم ها نمی تواند بر بخش فولاد ما تأثیر بگذارد. هم در فناوری صنعت فولاد و هم در زیرساخت های صنعت فولاد به نقطه خوبی رسیده ایم و توانایی پاسخگویی به نیازهای داخلی و صادراتی را داریم.
نماینده مردم بهشهر در شورای اسلامی تصریح کرد: این تحریم ها که بخشی از هر روز را در بر می گیرد کاملاً ناجوانمردانه است و غربی ها عمدتاً دنبال جنبه روانی این تحریم ها هستند که دل ملت را خالی کنند. الحمدلله با اقدامات حمایتی که در چهارده دهه اخیر برای صنعت فولاد انجام شده، خوشبختانه در این صنعت به جایگاه خوبی رسیده ایم و دشمن از این نقطه نمی تواند آسیب بیشتری به کشور وارد کند و این حمایت ها باید ادامه داشته باشد. .
وی در ادامه بیان کرد: با تلاش جوانان و نخبگان به ظرفیت بالایی در حوزه فولاد دست یافته ایم. صنعت فولاد کشور در شرایط خوبی قرار دارد همانطور که صنعت نفت ما در شرایط خوبی است. دشمن با این تحریم ها بعد روانی را هم دنبال می کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در دهههای اخیر رفتار آمریکاییها با کشورمان نشان داده است که باید برای رفع نیازهای اساسی خود تلاش جدی داشته باشیم. ما در صنعت فولاد به جایی رسیده ایم که نیازی به خارجی نداریم، باید در سایر محصولات استراتژیک که در اقتصاد نیز اثرگذار باشد در این راه گام برداریم.
شریعتی در پایان تاکید کرد: حمایت از تولید و سرمایه گذاری ملی باید جزو راهبردهای اساسی اقتصاد کشور باشد. رهبر انقلاب در دو دهه گذشته عمدتاً با نامگذاری سال به این موضوع توجه کردند و به مسئولان و دولتمردان هشدار دادند که به این موضوع توجه کنند.
انتهای پیام