سید مجتبی رضوی در گفت و گو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه این مراسم به منظور تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه استان برگزار می شود، درباره احیای واحدهای صنعتی در استان اظهار داشت: با حرکت دولت تدبیر و امید بیشتر شد. بیش از 200 واحد صنعتی در استان فعال شده است.
وی با اشاره به موانع قانونی پیش روی احیای واحدهای تولیدی بیان کرد: برخی واحدها دارای مجوز و دارای سند هستند و به راحتی نمی توان آنها را تصرف کرد و به دیگران واگذار کرد.
رئیس خانه مازندران موضوع اراضی را در استان مهم عنوان کرد و افزود: احیای اراضی راکد و در دست واحدهای راکد نیز مشکل است.
رضوی با بیان اینکه برای برخی شهرک های صنعتی سند مالکیت صادر شده و حذف آنها مشکلات خاص خود را دارد، تصریح کرد: برای احیای واحدهای تولیدی باید خلع ید شده و به سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار شود.
وی با اشاره به مشکل گردش سرمایه افزود: در حال حاضر با تورم بیش از 40 درصدی مواجه هستیم در حالی که واحدهای تولیدی باید بخشی از منابع مالی را از بازار سرمایه و منابع ملی و غیره تامین کنند.
رئیس خانه صمت مازندران گفت: از آنجایی که در بازار سرمایه پول با سود گرانتری حرکت میکند، اما نرخ تامین مالی در بازار سرمایه بیش از 34 درصد است، بانکها تمایل دارند به جای ارائه تسهیلات برای مشتریان و عرضه در بازار، به انتقال وجه به صندوقها در بازار سرمایه بپردازند. بازارهای سرمایه
وی گفت: متاسفانه بانک از ارائه خدمات سرمایه ثابت و در گردش خسته شده و باید هفت خوان را تصویب کند.