اگر قصد سفر به وان را داشته باشید، مطالعه راهنمای سفر به وان ترکیه کمک بزرگی به شما میکند. با مطالعه راهنمای سفر میتوانید به راحتی و بدون داشتن راهنمای تور، از پس یک سفر چندروزه به وان بربیایید. هزینه های سفر به وان یا بهترین زمان سفر به وان ترکیه شامل نکات مهم اما سادهای است که چراغ راه شما خواهد بود. در این مطلب از مجله گردشگری اسمارتک نیوز با یادآوری این نکات همراه شما هستیم. دقت داشته باشید که راهنمای سفر به وان تنها مربوط به مواردی نظیر جاذبههای گردشگری نیست. بلکه علاوه بر جاذبهها، با هزینههای سفر، راههای رفتن به وان ترکیه، بهترین زمان سفر، تفریحات و مراکز خرید نیز آشنا میشوید.
وان ترکیه کجاست؟
برای معرفی وان و درک موقعیت جغرافیایی این شهر باید گفت که شهر وان مرکز استانی با همین نام در شرق ترکیه است که به عنوان یکی از محبوبترین مقاصد سفرهای خارجی برای ایرانیان شناخته میشود. مهمترین دلیل این محبوبیت امکان سفر زمینی به وان است. به دلیل نزدیکی این شهر با ایران، میتوانید به سادگی خودتان را از طریق مرزهای زمینی به این شهر برسانید و از چند روز تفریح در این شهر ۳۴۰۰ ساله لذت ببرید.
البته نظر باستانشناسان بر این است که این شهر که روزگاری پایتخت اورارتوها بوده، تا حدود ۵۰۰۰ سال سابقه سکونت دارد. به هر ترتیب شهر وان، امروزه از هزاران گردشگر ایرانی و غیر ایرانی پذیرایی میکند که برای دیدن طبیعت زیبا، جاذبههای تاریخی و مراکز خرید جذاب ارزان وان به این شهر سفر میکنند.
آیا وان امنیت دارد؟
بخش مهمی از درآمدهای کشور ترکیه از صنعت توریست تامین میشود. این کشور تمام تلاش خود را به کار بسته تا تمام آنچه که گردشگران به آن نیاز دارند، ارائه دهد. برای سفر به وان ترکیه خیالتان راحت، همه جای شهر پر توریست و امنیت کاملا برقرار است. البته فراموش نکنید که همیشه جانب احتیاط را رعایت کنید، اما به طور کلی، ترکیه کشوری امن، به خصوص برای ایرانیان محسوب میشود.
اطلاعات مهم برای سفر به وان ترکیه
- ویزای ترکیه: برای سفر به وان ترکیه (تا ۹۰ روز) نیازی به دریافت ویزا نیست و تنها پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
- واحد پول رایج شهر وان ترکیه: لیر
- زمان محلی وان: یک ساعت و نیم از تهران عقب تر
- زبان رسمی مردم وان: ترکی استانبولی
- دین اکثریت مردم وان: اسلام
- کد تلفن: ترکیه +۹۰ و کد شهر وان ۴۳۲
- شماره های تماس اضطراری: آتش نشانی ۱۱۰، پلیس ۱۵۵ و شماره آمبولانس ۱۱۲
- برای خرید سیم کارت ترکیه می توانید از مقاله راهنمایی که قبلا در این خصوص نگاشته شده بهره مند شوید.
آب و هوای وان ترکیه
وان شهری کوهستانی است، همین موضوع باعث شده از اواخر بهار تا اوایل پاییز آب و هوای وان بهاری و خنک باشد. البته به عنوان یک مسافر شما بایددر این ایام همیشه انتظار بارش باران را داشته باشید. هرچه بهار و پاییز وان مطبوع است، به همان اندازه باید انتظرا زمستان های سرد در این شهر را داشته باشید.
زمستانهای وان سرد و برفی است، اگر قصد دارید سفر به وان در زمستان را تجربه کنید، حتما آب و هوا را در شرایط سفر به وان در نظر داشته باشید. جاده های برفی می تواند شما را با مشکلات زیادی مواجه کند. تابستانهای وان گرم و خشک میشود. اگر برای تفریح و لذت بردن از ورزش های آبی قصد سفر به این شهر را دارید، آب و هوای وان در تابستان مناسب خواهد بود. به طور کلی دمای هوا در وان در تمام طول سال بین ۴- تا ۲۹ درجه سانتی گراد است.
بهترین زمان سفر به وان
در خصوص بهترین زمان سفر به وان علاوه بر آب و هوا، موارد دیگری نیز موثر هستند. برای مثال اگر در های سیزن به وان سفر کنید، هزینههای سفر شما افزایش پیدا میکند، در این ایام تعداد مسافران در شهر زیاد است، این موضوع باعث میشود قیمت هتلها و سایر هزینه های سفر به وان افزایش پیدا مکند.
بهترین زمان سفر به وان از نظر آب و هوا فصلهای بهار و پاییز است. اما با توجه به این که در فصلهای بهار و تابستان گردشگران زیادی به این شهر سفر میکنند، ماه فروردین و اوایل تیر شلوغترین و البته گرانترین بازههای زمانی این شهر محسوب میشود. تعداد زیادی از مسافران نیز سفر به وان در زمستان را به باقی فصل ها ترجیح می دهند. زمستان های وان بهرتین زمان برای خرید و استفاده از تخفیفات کریسمس است.
البته اگر می خواهید در ارزان ترین زمان برای سفر به وان به این شهر بروید و قصد خرید دارید باید گفت که حراجهای مراکز خرید وان معمولاً اواخر هر فصل شروع میشوئ. در این بازه شما میتوانید برای خرید معتبرترین برندهای پوشاک ترکیه و برندهای بینالمللی با قیمتهای مناسب به وان سفر کنید. در شرایط سفر به وان همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که ایام تعطیلات رسمی و تعطیلات آخر هفته عموماً زمان مناسبی برای رفتن به وان نیست . در این ایام شما معمولآ با ازدحام و شلوغی روبرو خواهید شد.در آخر برای جمعبندی لازم است اشاره کنیم که بهترین زمان سفر به وان ترکیه از نظر قیمتها، زمستان است. به دلیل بارش برف و سرما، قیمت هتلها تقریباً نصف شده و شما میتوانید هزینههای سفر خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.
روش های سفر به وان ترکیه
تنها راه سفر به وان از طریق زمینی است. اگر شرایط سفر به وان به مرزی که انتخاب میکنیدریال به مسیر شما در ترکیه، به زمان سفر و حتی وسلیه ای که با آنم به سفر می روید بستگی دارد، اما به طور کلی باید گفت مرسومترین روش سفر به این شهر، سفر به وان با ماشین شخصی است. در این راهنمای سفر به وان تمام راه های سفر به این شهر را به طور کامل توضیح می دهیم.
سفر هوایی به وان
اگرچه وان فرودگاه دارد، اما پروازهای مستقیم از ایران به فرودگاه وان انجام نمیشود و اگر قصد سفر هوایی داشته باشید، در بهترین حالت باید با خرید بلیط استانبول به فرودگاه این شهر رفته و سپس به صورت زمینی، به شهر وان بروید. به طور کلی سفر هوایی به وان، معمولآ جزو گزینه های مسافران این شهر نیست. البته بسیاری از مسافران بعد از رسیدن به وان، از فرودگاه وان به استانبول می روند. اما مسیر ایران به وان را معمولآ با قطار، ماشین شخصی یا اتوبوس طی می کنند.
سفر به وان با قطار
سفر به وان با قطار یکی از راه های سفر زمینی به وان است. برای این کار شما اما باید ابتدا به شهر تبریز بروید. قطار وان هر هفته شهر تبریز را به مقصد وان ترکیه ترک میکند. اما به دلیل بازرسی های مرز، قطار وان توفق طولانی مدتی در مرز دارد و شما را بعد از معطلیهای نسبتاً زیاد به این شهر توریستی میرساند. به همین دلیل بهترین و نزدیکترین راه، سفر زمینی به وان با اتوبوس یا خودرو شخصی به وان است. در نظر داشته باشید اگر هزینه های مربوط به عوارض خروج از کشور را قبلا پرداخت نکرده باشید، در مرز هم می توانید این کار را انجام دهید. البته این کار عبور شما را از مرز به تاخیر می اندازد. بنابراین بهتر است که برای پرداخت این هزینه ها و دریافت ارز در همان شهر خود اقدام کنید.
سفر زمینی به وان
کشور ترکیه سه مرز زمینی با ایران دارد. مرز بازرگان، مرز رازی و مرز سرو، سه مرز زمینی برای سفر به وان است. هرکدام از این مرزها ویژگی هایی دارد که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا می شوید.
سفر زمینی به وان از مرز رازی
سفر با ماشین شخصی به وان اگر از مرز رازی باشد. نزدیکترین راه است. برای رفتن به مرز رازی باید ابتدا به تبریز و سپس شهر خوی بروید. مرز رازی هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر باز است و باید این نکته را در زمانبندی و شرایط سفر وان در نظر داشته باشید.
اگر با اتوبوس یا ماشین دربستی به مرز رازی بروید، پس از رسیدن به مرز و انجام دادن کارهای گمرکی می توانید سوار دلموش هایی شوید که هزینه آن ها معمولا ۲۰ لیر است( ممکن است بیشتر هم باشد). این مینیبوس های کوچک شما را تا مرکز شهر وان و معمولا درب هتل موردنظرتان می برند.
سفر زمینی به وان از مرز بازرگان
مرز بازرگان مهم ترین مرز ایران و ترکیه است. اگرچه مرز بازرگان دورتر از مرز سرو و مرز رازی است اما دسترسی جادهای مناسبی دارد و به دلیل حجم زیاد مسافرها مرز امنی محسوب می شود. علاوه بر این مرز بازرگان ۲۴ ساعت شبانهروز باز است و شما هر زمانی که به مرز برسید میتوانید به راحتی وارد خاک ترکیه شوید. البته به دلیل ازدحام جمعیت گاهی ممکن است ساعتها در صف بمانید.
سفر زمینی به وان از مرز سرو
مرزر سرو از شهر ارومیه قابل دسترس بوده و محدودیت زمانی ندارد. این مرز، از لحاظ امنیت امتیاز کمتری نسبت به دو مرز قبلی دارد، اما اگر بازه مناسبی را بری سفر به وان انتخاب کنید، با مشکل مواجه نمی شوید. جالب است بدانید در شهر مرزی سرو بازارهای روزانه زیادی برای خرید اجناس ترک وجود دارد.
در نهایت فراموش نکنید اگر قصد سفر به وان ترکیه با ماشین شخصی را دارید باید پلاک خود را کاپورتاژ کرده و گواهینامه بینالمللی تهیه کنید. علاوه بر این میتوانید تا مرز با خودرو شخصی رفته و بقیه راه را با ماشینهای مرزی ادامه دهید.
فاصله تهران تا وان ترکیه برای سفر با ماشین شخصی: ۱۰ تا ۱۵ ساعت متغیر است. (بستگی دارد که به سمت کدام مرز بروید). همچنین بین ۲ تا ۳ ساعت نیز برای چک پاسپورت و بازرسیهای معمول مرز، معطلی خواهید داشت.
فاصله تهران تا وان ترکیه در سفر ریلی: از تهران تا تبریز ۱۳ ساعت و از تبریز تا وان با قطار ۷ ساعت زمان نیاز است. همچنین میتوانید این زمان را با خرید بلیط هواپیما تهران تبریز کاهش دهید.
جاذبه های گردشگری وان ترکیه
جاذبه های گردشگری وان تنها محدود به مراکز خرید و تخفیفات ویژه نیست، این شهر قدمت تاریخی بالایی داشته و جاذبههای تاریخی و البته طبیعی زیادی دارد. تفریحات شبانه در وان ترکیه کم نیست و خیابان گردی در شبهای پرجنب و جوش و زنده شهر، بخشی از همین جاذبهها است.
دریاچه وان( Lake Van)
حتی اگر هیچ اطلاعی از جاذبه های گردشگری وان نداشته باشید، حتمآ دریاچه وان را میشناسید. دریاچه وان بزرگترین دریاچه طبیعی ترکیه و دومین دریاچه بزرگ خاورمیانه است. جالب است بدانید که در این دریاچه مثلثی با آب شور، فقط یک گونه ماهی زندگی میکند. علاوه بر شنا در دریاچه وان ترکیه، تجربه قاق سواری و ماهیگیری نیز منتظر شما است.
جزیره آکدامار (Akdamar Island)
اجازه دهید تا خیلی از دریاچه وان دور نشدهایم، با بزرگترین جزیره یعنی جزیره آکدامار آشنا شویم. برای رفتن به این جزیره نیاز به قایق و کشتی است. بعد از طی کردن فاصله ۳ کیلومتری از ساحل میتوانید از کلیسای ارمنی دریاچه و چشمه جوشان آن دیدن کنید. قدمت تاریخی این کلیسا که به نام کلیسای صلیب مقدس نیز شهرت دارد به قرن ۱۰ میلادی باز میگردد.
موزه وان(Van Museum)
اگر دوست دارید تا بیشتر با تاریخ وان آشنا شوید، به موزه وان بروید. این موزه از سال ۱۹۷۰ فعال بوده و دو بخش قومنگاری و باستانشناسی دارد. طلا و جواهرات اورارتویی، آثار برنزی و ظروف سرامیکی، سکههای تاریخی و سفالها، همچنین نسخ خطی از اشای نفیسی هستند که میتوانید در این موزه ببینید.
کتیبه ۲۵۰۰ ساله خشایار (Xerxes I inscription)
برای یک ایرانی هبچ لذتی بالاتر از دیدن یک اثر تاریخی ایرانی خارج از مرزهای فعلی ایران نیست. در زمان سفر به وان حتماً از کتیبه ۲۵۰۰ ساله خشایار شاه که روی صخرهای به ارتفاع ۲۰ متر قرار گرفته، دیدن کنید. این کتیبه سه زبانه (پارسی باستانی، عیلامی و بابلی) در ستایش خدای یگانه است که به دستور داریوش و توسط خشایار شاه تکمیل شده است و امروزه از جاهای دیدنی وان به حساب میآید.
قلعه وان ترکیه( Van Castle)
اگر میخواهید بزرگترین اثر به جا مانده از دوره پادشاهی اورارتویی را ببینید، باید به قلعه وان بروید. این قلعه در قسمت شرقی دریاچه وان واقع شده است. قدمت قلعه وان به قرن ۷ تا ۹ میلادی بازمیگردد، البته درحال حاضراز این قلعه باشکوه تنها ستونهای سنگی عظیم به جا مانده است.
پارک آبی چاقداش وان
یکی از مهمترین تفریحات وان ترکیه، پارک آبی معروف شهر است. پارک آبی چاقداش مجهزترین مجموعه سرپوشیده وان است که از سال ۲۰۱۱ فعالیت میکند. در سفر به وان بد نیست تا یک روز را برای تجربه تفریحات مهیج آبی و رفع خستگی به این پارک بروید.
کلیسای آکدامار( Akdamar Church)
در بازدید از جزیره آکدامار حتمآ سری به کلیسای آکدامار بزنید. این کلیسا در جزیره آکدامار و دریاچه وان واقع شده است. کلیسای آکدامار بین سال های ۹۱۵ تا ۹۲۱ پس از میلاد ساخته شده است و بیش از هزارسال قدمت دارد. کلیسای آکدامار را با نام های آختامار و آقتامار نیز می شناسند.
خانه گربه های وان( House of Van Cats)
خانه گربه های وان در نزدیکی قلعه وان قرار گرفته است و یکی از بهترین جاهای دیدنی وان است. گربه های وان شهرت جهانی دارند، چرا که رنگ چشمان این گربه ها یکی آبی و دیگری کهربایی است. این گربه ها معمولا سفید و بسیار زیبا هستند. برای بازدید از این گربه های عجیب و زیبا می توانید به خانه گربه ها بروید.
آبشار مرادیه( Muradiye Waterfall)
آبشار مرادیه وان ۲۰ متر ارتفاع دارد. این آبشار زیبا یکی از بکرترین مناطق وان برای طبیعت گردی و پیادهروی است. اگر اهل کمپینگ یا ماجراجویی در سفر هستید، آبشار مرادیه یکی از جذاب ترین جاهای دیدنی وان برای شما است.
بهترین مراکز خرید وان
قیمت لباس در وان ترکیه به دلیل تخفیفات فصلی بسیار مناسب است، همین موضوع باعث شده خیلی از مسافران وان را با مراکز خرید متعددش بشناسند. البته اگر شما هم از قیمت لباس در وان آن هم برای برندهای معتبر مطلع شوید، در سریع ترین زمان ممکن خودتان را به این شهر میرسانید.
وان مراکز خرید متعددی دارد، از بازارهای سنتی و تاریخی گرفته تا بازارهای مدرن و اوت لت ها. اگر قصد خرید پوشاک در وان دارید، بهتر است از بهترین مراکز خرید وان شروع کنید و یک خرید به صرفه از برندهای معتبر ترکیه را تجربه کنید. اگرچه وان مراکز خرید متعددی دارد، اما بد نیست این چند مورد را در فهرست بازارهای وان به یاد داشته باشید:
مرکز خرید وان ای وی ام وان
مرکز خرید تورکوزمال وان
مرکز خرید آیدین پریهان وان
جالب است بدانید که مهمترین جشنواره خرید در وان، فستیوال خرید وان «Van Shopping Fest» در فواصل ۱۵ تا ۲۹ مارس یعنی دقیقا مصادف با تعطیلات نوروز ایران، برگزار میشود. در این جشنواره تخفیفهای مختلفی ارائه میشود و قیمت لباس در وان به شکل قابل توجهی کاهش پیدا میکند. جشنواره خرید وان یک پیشنهاد جذاب برای گذران تعطیلات نوروزی در وان است.
اقامت در شهر وان
برای اقامت در وان ترکیه نیازی به دریافت ویزا نیست. شما می توانید بدون ویزا تا ۹۰ روز در این شهر اقامت داشته باشید. اما قبل از سفر از محل اقامت خود در وان مطمئن شوید. خصوصا اگر در فصل های شلوغ به وان سفر می کنید، حتما مدتی قبل از سفر برای اقامت خود در این شهر و رزرو هتل اقدام کنید. زیرا به احتمال زیاد در های سیزن نمیتوانید هتل خالی در این شهر پیدا کنید. هزینه اقامت در وان ارزان است و هتل های آن نسبت به خدماتی که ارائه می کنند هزینه کمی دریافت می کنند. اما اگر با این پرسش مواجه هستید که در وان کجا اقامت کنیم، بد نیست با بهترین هتل های این شهر بیشتر اشنا شوید.
بهترین هتل های وان ترکیه
در راهنمای سفر به وان باید اشارهای هم به هتلها و مراکز اقامتی داشته باشیم. برای سفر به این شهر، نگران محل اقامت نباشید، وان هتل و هاستلهای زیادی دارد. بهترین هتل وان که در مرکز شهر نیز واقع شده، هتل سه ستاره ساردور نام دارد. اگر به دنبال یک هتل که به مراکز خرید نزدیک باشد، هستید، هتل توپراک را انتخاب کنید. توپراک یکی دیگر از هتلهای سه ستاره شهر است. هتل رامادا، شاهماران ریزورت از هتلهای ۴ ستاره نزدیک دریاچه وان و هتل رنسانس لایف نیز از دیگر هتلهای وان است. اگر برای اقامت در این شهر، هتلهای ۵ ستاره را ترجیح میدهید، هتل دابل تری بای هیلتون را انتخاب کنید. این هتل نزدیک دریاچه وان است و چشم انداز زیبایی به اطراف دارد. الیت ورلد نیز دیگر هتل ۵ ستاره شهر وان است که با معماری باشکوه و دکوراسیون داخلی، توجه هر بینندهای را به خود جلب میکند. انتخاب شما هر هتلی که باشد، میتوانید آن را با بهترین قیمت از اسمارتک نیوز رزرو کنید. در ادامه تعدادی از بهترین هتل های وان را به شما معرفی خواهیم کرد.
رزرو هتل ۵ ستاره الیت ورلد وان( Elite World Van)
آدرس: Bahcivan Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 67, 34435 Van, Turkey
رزرو هتل ۵ ستاره دابل تری بای هیلتون( Doubletree by Hilton Van)
آدرس: İpekyolu Cad. 8. Km Edremit, Van , 65000 Van, Turkey
هتل رسمینا( Resmina Hotel)
آدرس: Bahçıvan Mahallesi, Zübeyde Hanım Cd. No:17, 65100 Van Merkez/Van, Turkey
هتل فؤاد( Hotel Fuat)
آدرس: Bahçıvan Mahallesi, PTT Cd. No:54, 65100 Van/İpekyolu/Van, Turkey
هتل رویال برک( Royal Berk Hotel)
آدرس: Bahçıvan Mahallesi, Cumhuriyet 6. Sk. No:5, 65100 Merkez/Van, Turkey
هتل دوسکو( Hotel Dosco)
آدرس: Vali Mithat Bey Mahallesi, Koçbey Cd. No:29, 65140 İpekyolu/Van, Turkey
هتل دیمت پارک( Dimet Park Hotel)
آدرس: Şerefiye Mahallesi, İrfan Baştuğ Cd. No:10, 65100 Van/İpekyolu/Van, Turkey
هاستل بک پکرهای وان( Van Backpackers Hostel)
آدرس: Bahçıvan Mahallesi, Uzun Sk., 65130 Van Merkez/Van, Turkey
غذاها و رستوران های معروف وان
در راهنمای سفر به وان یک سؤال مهم برای هر مخاطبی ایجاد میشود و آن قیمت غذا در وان ترکیه است. برای مسافران اهمیت دارد که بدانند آیا با رستورانهای لوکس و گران سرو کار دارند یا میتوانند غذاهای باکیفیت و محلی را با قیمت مناسب امتحان کنند.
غذاهای وان
تنوع غذایی در ترکیه بالا است البته بیشتر غذاها حول محور انواع کبابها و کوفتهها میچرخند. در ترکیه بیش از ۲۰۰ نوع کوفته طبخ میشود و کباب نیز انواع مختلفی دارد که یکی از معروفترین آنها، آدانا کباب است. دلمه نیز با روشهای مختلفی در رستورانها وجود دارد که هرکدام طعم و شکلهای گوناگونی دارند. سوپ با مدلهای مختلفی، جزء غذاهای محبوب وان محسوب میشود. البته سوپ ترکی با آنچه که ما از سوپ انتظار داریم تفاوتهای زیادی دارد. سوپ ترکیه ترکیبی است از پوره عدس و سبزیجات.
پیده و بورک از دیگر غذاهای معروف وان است که در اکثر رستورانهای وان پیدا میشوند. اگر دوست دارید در سفر به وان ترکیه، پیتزای ترکی را بچشید، حتماً یک وعده لاهماجون سفارش دهید. به جز همه غذاهای خوشمزهای که میتوانید در ترکیه و در وان میل کنید، شیرینیهای معروف ترکی که شهرت جهانی دارند را فراموش نکنید. کونفه، باقلوا از معروفترین شیرینیهای ترکیه هستند. در ادامه به معرفی چند رستوران معروف وان توجه کنید.
بهترین رستوران های وان
وان با صبحانه های معروفی که دارد مشهور است. در شهر وان با پرداخت کمترین هزینه، می توانید بهترین صبحانهها را بخورید. اهمیت صبحانه های وان تا حدی است که حتی به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری این شهر محسوب می شود. شهر وان در سال ۲۰۱۴ توانست رکورد گینس را در زمینه بزرگ ترین گردهمایی برای صبحانه را بشکند. صبحانه های وان شامل چای سیاه، زیتون، تخم مرغ، پنیر، مربا، سوسیس، کالباس، پنیر اتلو، کره، مارمالاد، جاجیک( ترکیب ماست و خیار با فلفل سبز و جعفری و پیاز و سیر)، مورتوئا، کاوورما و بسیاری خوردنی های دیگر است. هزینه صبحانه در وان حدود ۱۵ لیر است. اما در کنار صبحانه های بی نظیری که می توانید در وان سرو کنید، تجربه خوردن غذاهای محلی ترکیه مانند دونر کباب، کوفته، کباب آدانا و پیده و لاهماجون را هم نباید از دست بدهید. در ادامه تعدادی از بهترین رستورانهای وان برای امتحان کردن غذاهای خوشمزه این شهر را به شما معرفی خواهیم کرد.
رستوران خلیل ابراهیم سوفراسی( Halil Ibrahim Sofrasi)
بهترین غذاهای ترکی را از این رستوران می توانید تهیه کنید. قیمت غذاهای این رستوران بسیار مناسب است.
ساعات کاری: همه روزه از ساعت ۱۰ صبح الی ۲ نیمه شب
رستوران کروانسرای( Kervansaray Restaurant)
در این رستوران می توانید انواع غذاهای محلی و ترکی را در کنار غذاهای اروپایی سرو کنید.
ساعات کاری: همه روزه از ساعت ۸:۰۰ الی ۲۳:۰۰
رستوران باک هله یوسف کوناک( Bak Hele Bak Yusuf Konak Van Kahvaltisinin Mucidi)
رستوران باک هله را بیشتر با صبحانه هایش می شناسند. صبحانه های این رستوران بسیار معروف است. صاحب ۶۱ ساله این رستوران خود را بانی صبحانه های وان می داند.
ساعات کاری: همه روزه از ۶:۰۰ الی ۱۷:۰۰
هزینه غذا در رستوران های وان به این صورت است. رستورانهای ارزان از ۱۵ لیر تا ۳۰، رستورانهای معمولی از ۲۰ لیر تا ۵۰ لیر و از رستورانهای زنجیرهای مانند مک دونالد از ۱۰ لیر تا ۱۵ لیر.
هزینه های سفر به وان ترکیه
تا به اینجای راهنمای سفر به وان تقریباً با همه نکات مهمی که برای سفر به این شهر نیاز دارید، آشنا شدید. اما حال نوبت به هزینه های سفر به وان ترکیه است. برای سفر به این شهر، هزینهها به انتخاب شما بستگی دارد. چه هتلی را انتخاب کردید؟ چقدر بودجه برای خرید در این شهر کنار گذاشتهاید؟
هزینه غذا در وان
به طور کلی باید بدانید که وان شهر ارزانی است. به جرئت میتوان گفت که هزینههای گشت وگذار و اقامت در وان حتی از تهران هم ارزانتر است. شما میتوانید با ۱۰ لیر یک وعده غذا سالم و با کیفیت در وان میل کنید. علاوهبراین همانطور که اشاره شد، تنوع غذا در سفر به وان ترکیه بسیار بالا است و شما به راحتی میتوانید در این شهر غذای خوب با قیمت مناسب پیدا کنید.
هزینه حمل و نقل در وان
هزینه حمل و نقل در وان درست مانند هزینه غذا بسته به انتخاب شما میتواند متفاوت باشد. بهطورکلی اگر از دلموش برای رفتن به جاذبههای گردشگری استفاده کنید، به نفع شما است. زیرا هزینه تاکسی برای مسیرهای کوتاه در وان از ۱۰ لیر شروع میشود. درحالیکه قیمت دلموش از ۲ لیر شروع میشود.
هزینه اقامت در وان
هزینه هتل در وان به نوع واحد اقامتی شما بستگی دارد. اگر در یک سهاستل ارزان قیمت یا هتل دو ستاره اقامت داشته باشید، به راحتی می توانید با هزینه کمی حداقل یک هفته در این شهر باشید. در صورتی که انتخاب هتل پنج شتاره می تواند هزینه های سفر به وان را به شکل قابل توجهی بالا ببرد.
هزینه خرید در وان
وان جزو شهرهای ارزان قیمت ترکیه محسوب میشود. مزاکز خرید وان، به خصوص در فصل های حراجی یکی از هبترنی نقاط تریکه برای خرید کردن هستند. به طورکلی هزینه خرید در وان، حتی در مراکر خزید لوکس این شهر زیاد بالا نیست و شما م یتوانید با کمی جست وج.د اجناس باکیفیت را در بهترین قیمت خریداری کنید. در سفر به وان حتمآ بودجه ای را برای خرید کنار بگذارید و نگران هزینه های خرید در وان نباشید.
هزینه بازدید از جاهای دیدنی وان
بسیاری از جاذبه های وان شامل دریاچهها و پارکهایی میشود که بازدید از آنها رایگان است. اما اگر قصد دارید از جاذبه های تاریخی وان مثل قلعه و موزه دیدن کنید باید هزینه بلیط ورودی آن ها در نظر داشته باشید. از سمتی باید هزینه تفریحات وان را هم در نظر داشته باشید. بعضی از مکانهای تفریحی وان مثل پارک آبی هزینه بلیط ورودی دریافت می کنند. در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که قیمتها در وان، در فصول مختلف سال، متغیر است و ممکن است قیمتها در زمان نگارش این مطلب با زمان سفر شما تفاوتهایی داشته باشد. بنابراین بهتر است همیشه حدی را به عنوان اختلاف در نظر بگیرید تا با مشکل مواجه نشوید.
وان، شهر خریدهای جذاب و طبیعت گردی!
در این مطلب با راهنمای سفر به وان همراه شما بودیم و سعی کردیم تا از سفر به وان ترکیه با ماشین شخصی تا هزینه های سفر به وان به تمام نکات مهم اشاره کنیم. پیشنهاد میکنیم تا در اولین فرصت به وان سفر کرده و با کیسههای خرید جذاب از برندهای معتبر ترکیه، به هتل بازگردید و بعد از یک استراحت دلچسب، سری به جاذبه های گردشگری آن بزنید.
سوالات متداول راهنمای سفر به وان ترکیه
چه شهرهایی نزدیک وان هستند؟
نزدیک ترین شهرها به وان ترکیه، شهر خوی و ارومیه است.
چند روز در وان اقامت کنیم؟
وان شهر کوچکی در نزدیکی مرز ایران است و پر از مراکز خرید. برای سفر به این شهر ۵ روز زمان مناسبی است.
بهترین هتل وان کدام هتل است؟
هتل دبل تری بای هیلتون
نوشته راهنمای سفر به وان ترکیه | مقصد خرید ایرانی ها اولین بار در مجله گردشگری. پدیدار شد.