افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
4

دستگاه بارگیری روسازی تسریع شده در داخل کشور تولید می شود

  • کد خبر : 162241
دستگاه بارگیری روسازی تسریع شده در داخل کشور تولید می شود

به گزارش بازار، امروز (دوشنبه) تفاهم نامه ساخت دستگاه بارگیری تسریع روسازی (APT) و توسعه همکاری های علمی و آموزشی بین مرکز تحقیقات بزرگراه، مسکن و شهرسازی و ساخت و ساز کشور امضا شد. زیرساخت های حمل و نقل و شرکت توسعه تست خودرو، مهندسی ژئوتکنیک، کالیبراسیون مدل پیش بینی، ارزیابی ایمنی راه، ارزیابی پل، […]

به گزارش بازار، امروز (دوشنبه) تفاهم نامه ساخت دستگاه بارگیری تسریع روسازی (APT) و توسعه همکاری های علمی و آموزشی بین مرکز تحقیقات بزرگراه، مسکن و شهرسازی و ساخت و ساز کشور امضا شد. زیرساخت های حمل و نقل و شرکت توسعه

تست خودرو، مهندسی ژئوتکنیک، کالیبراسیون مدل پیش بینی، ارزیابی ایمنی راه، ارزیابی پل، ارزیابی سیستم زهکشی، آزمایش محیطی و تحقیقات حمل و نقل برخی از کاربردهای دستگاه بارگذاری شتابدهی روسازی (APT) است.

محمدمهدی حیدری رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در مراسم تبادل این تفاهم نامه گفت: تمرکز این مرکز در دوره جدید وزارت راه و شهرسازی، اجرا و استفاده نوآورانه از طرح های جدید است. فناوری ها در پروژه های ملی

وی بیان کرد: در این راستا مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت ساخت و توسعه زیربنایی کشور با هدف اجرای رویکردهای نوین اجرایی در حوزه راهسازی و روسازی، این تفاهم نامه را بر اساس مفاد آن علاوه بر همکاری طرفین در زمینه مستندسازی و مدیریت، آگاهی از ساخت دستگاه بارگیری روسازی تسریع شده (APT) فراهم شده و آموزش های لازم برای استفاده و بهره برداری از دستگاه را ارائه می دهد.

حیدری همچنین به لزوم بازنگری و تعهد به اجرای دستورالعمل ها و مقررات منطبق با دانش روز جهانی در زمینه روسازی و راه سازی اشاره کرد و افزود: مرکز تحقیقات به عنوان بازوی علمی نظام فنی و اجرایی کشور است. ، در تدوین و بررسی نشریات همکاری خوبی با سازمان برنامه و بودجه کشور دارد. دارای سیستم فنی بوده و ترویج و استفاده از فناوری های نوین و الزامات آنها در نظر گرفته شده است.

در ادامه این نشست تخصصی، خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، مدیریت دانش در حوزه راهسازی و روسازی راه های کشور را سرمایه بزرگ ملی برشمرد.

وی تاکید کرد: در این زمینه ارتقای دانش مدیران و ناظران پروژه ها، به روز رسانی ماشین آلات و تجهیزات و ارائه آموزش های لازم به عوامل اجرایی در خصوص نحوه استفاده از این دستگاه ها، به روز رسانی قوانین و مقررات و ایجاد الزامات قانونی ضروری است. برای مدیران پروژه

وی ابراز امیدواری کرد: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به عنوان رسالت خود بتواند گام مهم و موثری در زمینه ارتقا و توسعه در زمینه راهسازی و روسازی راه های کشور بردارد.

بر اساس این تفاهم نامه، مطالعات طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری شتابی روسازی (APT) توسط مرکز تحقیقات راهداری، مسکن و شهرسازی و با حمایت مالی شرکت توسعه زیرساخت و حمل و نقل کشور انجام می شود.

همچنین تشکیل کارگروه های مورد نیاز مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به منظور تحقیق و توسعه دستگاه بارگیری تسریع روسازی (APT)، ارائه آموزش های لازم پس از احداث روسازی دستگاه بارگیری تسریع APT). نظارت عالی مرکز در انتخاب مصالح جدید روسازی از طریق دستگاه بارگیری شتاب دهنده روسازی (APT)، تعریف، ارائه و اجرای دوره های تخصصی مختلف و کارگاه های آموزشی متنوع و بررسی پارامترهای طراحی روسازی راه های مختلف. . در کشور از طریق تدوین و بررسی دستورالعمل ها و مقررات توسط مرکز تحقیقات راهداری، مسکن و شهرسازی انجام می شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=162241

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.