افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
4

دسترسی آنلاین به خدمات الکترونیک قضایی ارائه شده به ایرانیان خارج از کشور

  • کد خبر : 161165
دسترسی آنلاین به خدمات الکترونیک قضایی ارائه شده به ایرانیان خارج از کشور

به گزارش رکنا به نقل از مرکز رسانه های قضایی، محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری قضایی با بیان اینکه در بخشی از این فرمان که از رئیس قوه قضائیه نام برده شده است، مرجعیت ولی فقیه و همچنین در سند تحول قضایی دسترسی آسان به خدمات قضایی، توجه به فناوری های روز […]

به گزارش رکنا به نقل از مرکز رسانه های قضایی، محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری قضایی با بیان اینکه در بخشی از این فرمان که از رئیس قوه قضائیه نام برده شده است، مرجعیت ولی فقیه و همچنین در سند تحول قضایی دسترسی آسان به خدمات قضایی، توجه به فناوری های روز و دسترسی مردم به عدالت برجسته است، تصریح کرد: حدود 50 درصد از اهداف سند اصلاح قضایی بر مبنای فناوری اطلاعات تدوین شده است، بنابراین فناوری های روز در کانون توجه قرار دارند. توسعه و تحول قوه قضائیه

رئیس مرکز آمار و فناوری قضایی وی با بیان اینکه قوه قضائیه در سال های اخیر خدمات متنوعی را در حوزه فناوری اطلاعات ارائه کرده است، گفت: بسیاری از موارد مورد تاکید مقام معظم رهبری و سند اصلاح قضایی از جمله کاهش اطاله دادرسی و کاهش هزینه های دادرسی است. با دسترسی به فناوری اطلاعات امکان پذیر شده است.

وی بیان کرد: یکی از سیاست های قوه قضائیه این است که برخی از وظایف را به خود مردم بسپارند و در قالب ابزاری به نام Self-User، موکلان حرفه ای ما اعم از وکلا، کارشناسان و نمایندگان قانونی موسسات می توانند هر کاری را انجام دهند. وظایفی که باید خودشان در خانه و محل کار انجام دهند که بر اساس آن حدود پنج میلیون اقدام توسط وکلا و یک میلیون اقدام توسط متخصصان این حوزه انجام می شود.

کاظمی فرد ادامه داد: در مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه امکان ارائه خدمات به صورت شبانه روزی و هفت روز هفته وجود دارد و همچنین می توان خدماتی را ارائه کرد که محدود به جغرافیای ایران نباشد.

وی گفت: در گذشته خدمات قضایی منوط به ثبت نام در ثنا بود و ثبت نام در ثنا به صورت حضوری و با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی انجام می شد اما در دوران کرونا ثبت نام در ثنا به صورت حضوری انجام می شد که این انگیزه ایجاد شد تا ما می تواند به ایرانیان خارج از کشور خدمت کند. ما باید خدمات الکترونیک قضایی را از داخل کشور ارائه دهیم، زیرا ایرانیان خارج از کشور می توانند مانند هموطنان خود در داخل کشور از تمامی خدمات الکترونیک قضایی که در پنجره واحد خدمات موجود است استفاده کنند.

رئیس مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه گفت: هشت شرکت دانش بنیان در اکوسیستم احراز هویت ثنا فعال هستند تا بتوانند احراز هویت آنلاین را انجام دهند و امسال نیز با یک و نیم میلیون تراکنش پذیرای ثنا خواهند بود.

کاظمی فرد با بیان اینکه هم اکنون 94 درصد ابلاغ ها در کشور به صورت الکترونیکی انجام می شود، افزود: اگر ایرانیان خارج از کشور ثنا را دریافت کنند، می توانند اخطارهای خود را به صورت الکترونیکی نیز دریافت کنند و مراحل رسیدگی به پرونده هایی که در داخل کشور دارند به صورت الکترونیکی انجام می شود. ردیابی الکترونیکی

رئیس مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه با بیان اینکه سالانه دو میلیون گواهی سوء پیشینه صادر می شود، تصریح کرد: 50 درصد گواهی سوء پیشینه به صورت حضوری صادر می شود و ایرانیان خارج از کشور نیز می توانند از این امکان استفاده کنند. علاوه بر این، اگر ایرانیان خارج از کشور نیاز به استخدام وکیل داشته باشند، می توانند از طریق قرارداد وکالت الکترونیکی با سانا این کار را انجام دهند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات الکترونیکی دادرسی در قوه قضاییه گفت: جلسات الکترونیکی که در داخل کشور برگزار می شود برای ایرانیان خارج از کشور نیز قابل استفاده است. همچنین درخواست های دیوان عدالت اداری می تواند به صورت حضوری در پنجره واحد خدمات قضایی ثبت شود.

کاظمی فرد در ادامه گفت: ایرانیان خارج از کشور نیز می توانند درخواست های خود را در سامانه ارتباط مردمی قوه قضائیه ثبت و پیگیری کنند که با این کار مشکلات دسترسی بسیاری از ایرانیان خارج از کشور به خدمات قضایی حل خواهد شد.

رئیس مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه مشکل ایرانیان خارج از کشور در دسترسی به خدمات قضایی و عدم دسترسی به ثنا را موضوع شماره تلفن همراه عنوان کرد و گفت: ارتباط در داخل کشور از طریق موبایل انجام می شود. گوشی، اما یکی از چالش های ایرانیان خارج از کشور است. نبود شماره تلفن همراه آنها بود که در این زمینه با همکاری وزارت ارتباطات توانستیم از دو پیام رسان داخلی گپ و آی جی آپ برای پذیرش حساب کاربری استفاده کنیم. در این پیام رسان ها به عنوان نقطه تماس قوه قضائیه با این عزیزان، یعنی تمامی پیام های ارسالی از طریق این حساب کاربری باید برای آنها ارسال شود و از این پس سایر پیام رسان های داخلی نیز به این روند ملحق خواهند شد.

رئیس مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه دلیل اصلی حل مشکل ایرانیان خارج از کشور را نظارت مستمر معاونت بین الملل قوه قضاییه اعلام کرد و گفت: در جلسات متعدد با بررسی مشکلات و مشکلات موجود همکاری مثبت، طراحی هایی نیز در این راستا در مرکز آمار انجام شد.

ادامه: پس از ورود به سامانه ثنا، پس از دریافت مراحل کار برای ثبت نام، می توانید در قسمت آخر انتخاب پیام را مشاهده کنید و در این قسمت حساب کاربری به ثنا متصل شده و تمامی ارتباطات از این طریق انجام می شود.

کاظمی فرد گفت: دسترسی ایرانیان خارج از کشور به خدمات قضایی با کمک پیام رسان های ملی تسهیل شد و این آخرین حمایت از بسترهای ملی نخواهد بود، بلکه از آنها برای رفع مشکلات مردم داخل و خارج نهایت استفاده را خواهیم کرد. کشور. کشور.

رئیس مرکز آمار و فناوری با تشکر از همکاری وزارت ارتباطات گفت: این آغازی برای ارتباط با ایرانیان خارج از کشور از طریق فناوری ارتباطات و ارتقای کیفیت خدمات قضایی خواهد بود.

تاکید غریب آبادی بر حمایت ویژه دستگاه قضایی از ایرانیان خارج از کشور

کاظم غریب آبادی در این مراسم معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: در بحث ارائه خدمات به ایرانیان خارج از کشور تمرکز ما بر خدمات قضایی است. طبیعتاً مشکلات پیش روی ایرانیان خارج از کشور شامل چند حوزه می شود که بخشی از آن به قوه قضاییه مربوط می شود.

غریب آبادی ابراز امیدواری کرد با تصویب لایحه جامع حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجلس و تبدیل آن به قانون، مشکلات مربوط به هموطنان خارج از کشور مرتفع شود. در حوزه قضایی یکی از مشکلات دسترسی به سامانه ثنا است که مبنای مهمی برای بهره مندی از خدمات قضایی محسوب می شود.

وی گفت: تلاش می کنیم همان خدماتی را که هموطنان در داخل کشور دریافت می کنند، در حوزه قضایی به صورت الکترونیکی برای هموطنان خارج از کشور ارائه کنیم. یکی از مشکلات موجود در این حوزه بحث شماره موبایل ایرانیان خارج از کشور بود که با راه اندازی این سامانه به صورت آنلاین و استفاده از پیام رسان های اجتماعی مانند گپ و آی گپ برطرف شد.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه با اشاره به اینکه این سامانه طیف وسیعی از خدمات مختلف را برای ایرانیان خارج از کشور ارائه می کند، گفت: گام بعدی که مبتنی بر دسترسی به سامانه ثنا است و می تواند این خدمات را تسریع کند، توسعه الکترونیک است. رویه های خدمات، که بسیار مهم است. در این راستا با کمک مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه، سامانه ای را توسعه داده و واحدهای قضایی را به استفاده از این ظرفیت تشویق خواهیم کرد.

دبیر ستاد حقوق بشر تصریح کرد: در حوزه نظام مسائل ایرانیان خارج از کشور و قوه قضاییه در حال تهیه فهرستی با کمک وزارت امور خارجه و دادگستری هستیم تا کارگروه های رسیدگی قضایی تشکیل شود. رفع مشکلات هموطنان خارج از کشور. مواردی شناسایی و مشخص شده است که یکی از آنها بحث ارائه خدمات الکترونیک قضایی آنلاین در سامانه ثنا است. موضوع دیگر جفا به حقوق پایمال شده ایرانیان خارج از کشور است و باید از هموطنان خارج از کشور حمایت کنیم. مواردی هم داشتیم که از تمام توان خود برای رفع چالش ها و مشکلات هموطنان خارج از کشور استفاده کردیم.

غریب آبادی تاکید کرد: برای ما مهم نیست هموطن ما در چه کشوری است، چه دین و آیینی دارد. وظیفه ما رسیدگی، نظارت و رفع مشکلات ایرانیان خارج از کشور و هموطنانمان است.

وی نکته بعدی برای حل مشکلات ایرانیان خارج از کشور را دسترسی به سامانه مخاطبان عنوان کرد و گفت: سامانه مخاطبان دسترسی مردم به دولت و نهادهای دولتی را تسهیل می کند. افراد داخلی می توانند درخواست های خود را از طریق این سامانه ثبت کنند. درخواست ملاقات با مقامات ارشد قضایی؛ تلاش ما این بود که با راه اندازی سامانه سانا، امکان دسترسی ایرانیان خارج از کشور نیز به این امکانات فراهم شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=161165

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.