به گزارش بازار، مهدی علی مددی بعدازظهر شنبه (دوم دی ماه) در اولین همایش ملی تعالی حکمرانی با توجه به توسعه مراکز ارزیابی و توسعه، با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی های بلندمدت تا پایان سال 1408، بیشتر بیش از 500 نفر از مدیران رده بالای مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت تحت آموزش قرار می گیرند، تصریح کرد: در این بین سعی شده با استفاده از ساختارهای غیررسمی از ساختار متخصصان کشور در آموزش این مدیران بهره ببریم.
وی تصریح کرد: برای تربیت و ارتقای مدیران صنعت نفت 21 هیئت فنی عالی تخصصی تشکیل شده است از سوی دیگر تا دولت سیزدهم تنها 3 مرکز ارزیابی مدیریت در این صنعت وجود داشت که با اخیرا هماهنگی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران. ما نیز درخواست ایجاد این مرکز را داده ایم.
معاون وزیر نفت درباره توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، تاریخچه رقابت در صنعت نفت به ترتیب از جدید به قدیم از جمله ابلاغ سند راهبردی منابع انسانی در سال 1402 سامانه جامع توسعه نفت. مدیریت صنعت جمهوری اسلامی ایران در سال 1401، ابلاغ دستورالعمل تاسیس مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت 1394، طراحی و راه اندازی مرکز ارزیابی در سال 1387، نظام کارگزینی مبتنی بر شایستگی در سال 1385، ارزیابی عملکرد مبتنی بر شایستگی نظام و جایزه ریالی لیاقت در سال 1343، نظام درجه بندی شایستگی در سال 1343، هنرستان مهراتی آبادان در سال 1340، دانشکده نفت آبادان در سال 1337 و دانشکده فنی صنعت نفت در سال 1317.
علیمدی شایستگی مداری و فناوری را دو بال سند راهبردی توسعه سرمایه انسانی در افق 1410 دانست و افزود: استقرار نظام شایستگی در فرآیندهای منابع انسانی مبتنی بر خانواده و زیرخانواده کار و در حوزه فناوری، به روز رسانی و یکپارچه سازی است. معاونت مدیریت سرمایه انسانی و توسعه فرآیندهای منابع انسانی به سیستم یکپارچه مبتنی بر فناوری، تلاش کرده ایم تا کیفیت این سند را افزایش دهیم.
وی محورهای تحول آفرین در ارزیابی و توسعه مدیران در نظام جامع توسعه مدیریت صنعت نفت را مبتنی بر 10 رویکرد مردمی و انقلابی دولت دانست و گفت: ادغام فرآیندهای ارزیابی و توسعه با استقرار طراحی سامانه. مدل های شایستگی و طرح های توسعه مدیران در ساختار رسمی مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، توجه همه جانبه به نیازهای مدیریتی صنعت نفت در تمامی گروه های کارگری موثر در اداره این صنعت و توجه به اسناد برتر ابلاغی. از جمله این رویکردها، ریاست و سازمان اداری استخدامی و مصوبات هیأت وزیران در سطحسازی مدیریت صنعت است.
معاون وزیر نفت در ادامه توسعه مدیریت و سرمایه انسانی گفت: اساس توسعه مدیریت بر 6 رکن استوار است که این ارکان شامل ایجاد سامانه جامع توسعه مدیریت صنعت نفت، مبنای تعالی مدیریت است. و توسعه، ادغام فرآیندهای ارزیابی و توسعه در صنعت نفت، تولید ادبیات و گفتمان عمومی تعالی و توسعه مدیریت، داده کاوی نتایج مراکز ارزیابی و اقتدار علمی مرکز توسعه مدیریت.
علیمدی تصریح کرد: فرآیندهای توسعه مدیریت با هدف دستیابی به اهداف راهبردی این صنعت و کاهش هزینه ها در اجرای طرح ها و پروژه ها طراحی و در سیستم جامع توسعه مدیریت گنجانده شده و مدیران ارشد ملزم به اجرای این فرآیندها در سطح هستند. . از صنعت نفت
وی یادآور شد: بلوغ توسعه مدیریت هر ساله توسط مرکز در چارچوب جشنواره حکمرانی ممتاز صنعت نفت سنجیده می شود و اهداف اصلی آن درک سیستماتیک استقرار فرآیندهای توسعه مدیریت، ارتقای مستمر شایستگی ها و توانمندی های مدیران از طریق شناخت نقاط قوت قابل ارتقا و چالش ها و انحرافات در اجرای سیستم توسعه مدیریت جامع است.