به گزارش بازار، احمد وحیدی دستاوردهای سال های اخیر در حوزه حمل و نقل عمومی را برجسته کرد و افزود: شهرداری ها اصلاح، بازسازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را در اولویت وظایف خود قرار داده اند.
وی با تاکید بر بسیاری از ابعاد حوزه حمل و نقل از جمله تامین نیازها و خواسته های مردم، ایمنی و امنیت، سازگاری با محیط زیست و در نهایت تامین آسایش و آسایش مردم، گفت: علیرغم تلاش های صورت گرفته در سال های اخیر، ناوگان حمل و نقل و حمل و نقل درون شهری فرسوده است و هنوز پاسخگوی نیاز مردم نیست.
وحیدی افزود: در کنار روش های حمل و نقل موجود، روش های دیگری مانند مونوریل و تراموا نیز در دستور کار قرار گرفته و بر این اساس طرح تراموا در 5 شهر و طرح مونوریل در 2 شهر در حال بررسی است.
وزیر کشور تاکید کرد: برقیسازی حملونقل فصل جدیدی را در این حوزه بهویژه در شهرهای بزرگ که برخی از آنها از آلودگیهای زیستمحیطی رنج میبرند، رقم زده است. در گذشته بحث هزینه برقیسازی ناوگان حملونقل مطرح میشد، اما در حال حاضر با توجه به اثرات نامطلوب زیستمحیطی سوختهای فسیلی، نیاز به این اقدام افزایش یافته است.
وی هنگام ارائه آماری از برقی شدن ناوگان حمل و نقل عمومی یادآور شد: در بحث تاکسی باید سرمایه گذاری و ارائه تسهیلات برای بخش خصوصی فراهم شود تا بتواند این حوزه را برقی کند.
وحیدی گفت: در حوزه حمل و نقل اتوبوسرانی نیز قراردادهای اولیه با دو شرکت منعقد شده و پس از تهران، کرج اولین شهری خواهد بود که اتوبوس برقی در آن استفاده می شود.
وزیر کشور افزود: قرار است 200 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی، 50 هزار تاکسی برقی و 10 هزار اتوبوس برقی بین شهرداری های کشور توزیع شود.
وی با قدردانی از کمک های وزیر صمت تاکید کرد: خودروسازان داخلی باید در تولید خودروهای برقی حمایت شوند.
وحیدی همچنین از نقش ناوگان حمل و نقل در مراسم اربعین قدردانی کرد و گفت: تاکسی های اینترنتی نقش خوبی در حمل و نقل اربعین داشتند و از همه عزیزانی که در مسیر اربعین ایستادند و به زائران خدمت رسانی کردند تشکر می کنم.
وزیر کشور با تبریک به پلیس راهور و فراجا، برای شهدای حادثه تروریستی اخیر در پاسگاه مرزی راسک سیستان و بلوچستان آرزوی سلامتی کرد.
در این مراسم از زحمات چند شهردار کشور در نگهداری بهینه ناوگان حمل و نقل عمومی با اهدای لوح تقدیر شد.