افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
3

همایش 1000 نفری «جماران» برگزار شد

  • کد خبر : 151649
همایش 1000 نفری «جماران» برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، همایش پویش مردمی جماران با عنوان «ایران آینده؛ اعتلای حکمرانی برای پیشرفت» با حضور بیش از هزار نفر از جوانان نخبه و مختلف در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد. اقشار مردم، فعالان سیاسی و انقلابیون، نمایندگان شورای اسلامی کشور و پیشکسوتان ورزش و فرهنگ. محسن رضایی دبیر شورای […]

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، همایش پویش مردمی جماران با عنوان «ایران آینده؛ اعتلای حکمرانی برای پیشرفت» با حضور بیش از هزار نفر از جوانان نخبه و مختلف در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد. اقشار مردم، فعالان سیاسی و انقلابیون، نمایندگان شورای اسلامی کشور و پیشکسوتان ورزش و فرهنگ.

محسن رضایی دبیر شورای عالی هماهنگی سران قوا، احمد نادری و سید نظام الدین موسوی اعضای هیئت رئیسه مجلس، محمدحسین ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، الهام آزاد، جلال رشیدی کوچی، معین الدین سعیدی، حجت الاسلام و المسلمین جواد نیک بین، نمایندگان شورای اسلامی شهر. سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش های همگانی وزارت ورزش و جوانان، علی رضاماف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، میشم مظفر عضو شورای اسلامی شهر تهران مطرح بودند. چهره های حاضر در این همایش که با هدف ایفای نقش جمعی در ارتقای حکمرانی و پیشرفت ایران برگزار شد.

در جماران از لزوم بازاندیشی صحبت می کنیم

احمد نادری دبیرکل جنبش مردمی جماران و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی در ابتدای این همایش با اشاره به اینکه تا پایان مجلس آینده ده سال از گام دوم را پشت سر می گذاریم، اظهار داشت: گام دوم را تا پایان مجلس آینده پشت سر خواهیم گذاشت. : این فرآیند مستلزم بازنگری در حکمرانی در زمینه‌های مختلف برای حرکت به جلو است: بهتر، سریع‌تر و مؤثرتر است. در جماران از لزوم بازاندیشی صحبت می کنیم. بازاندیشی معنا در ادبیات مارکسیستی که به معنای دور شدن از گذشته است، که منظور ما نیست، بلکه منظور ما پرهیز از عمل گرایی صرف و تکرار گذشته است. اجازه دهید تجربه حاکمیت قبلی چراغ راه باشد. سعی کنید در آینده به بهبود حکمرانی فکر کنید.

وی گفت: به عنوان یک معلم علوم اجتماعی نمی توانم به راحتی از پس مهاجرت نخبگان، چالش های حجاب، فضای مجازی و… بر بیایم. ما باید برنامه ای روشن داشته باشیم که با مولفه های اجتماعی و تاریخی خود منطبق باشد. یکی از عواملی که باعث تضعیف نظام حکمرانی ما در برخی حوزه ها شده است، بحران بازتولید یا عدم چرخش نخبگان است. یعنی جایگزینی مدیران قدیمی با نسل چهارم و پنجم که جوانان مومن و انقلابی هستند. نیروهای جوان باید با استفاده از تجربه نسل اول و دوم انقلاب اسلامی جایگزین شوند.

وی گفت: یکی دیگر از مولفه های ضروری که جماران به دنبال آن است، بومی اندیشی و جهانی عمل است. این یکی از مولفه های جدی مکتب حاج قاسم است. فعالان این مکتب به مقابله با غربی ها و سنگ داران ملی می پردازند که نه تفکر محلی دارند و نه رویه جهانی.

احمد نادری با اشاره به اینکه بومی اندیشی به معنای بومی بودن و همنوع بودن است، گفت: به همین دلیل مردم حاج قاسم را دوست داشتند. زیرا عمر خود را به وسعت مردم دراز کرده بود. جهانی اندیشی به معنای تلاش برای تبدیل شدن به یک قدرت جهانی است که نقش خود را در نظم جهانی آینده ایفا کند. به همین دلیل رهبر انقلاب حاج قاسم را ملی ترین و امتی ترین فرد این امت می داند.

توجه به موضوع حکومت داری موجب شکل گیری نظام انقلابی می شود

محسن رضایی دبیر شورای عالی هماهنگی سران قوا با حضور در این همایش گفت: عبارت «ایران آینده» مرا به یاد 25 سال پیش افتاد، زمانی که می خواستم سپاه را ترک کنم. همایشی به نام «آینده ایران» برگزار کرد، در آن زمان نگران بودم که اگر نسل اول فرماندهان سپاه بروند، آیا فرماندهان بعدی همان اخلاص نیروهای بسیجی سابق را خواهند داشت یا خیر؟ متوجه شوید که نسل های بعدی نیز همین روحیه انقلابی را دارند.

و افزود: دغدغه شما دغدغه ای مقدس است که مسئولیت بزرگی را بر دوش شما تحمیل می کند. زیرا در این جمله اتفاقات بسیار سرنوشت سازی رخ می دهد.

وی تصریح کرد: نظریه نظام انقلابی رهبر انقلاب باید مبنای حرکت مردمی جماران باشد. انقلاب اسلامی با کوله باری از تجربیات، دستاوردهای بزرگ و زخم های سخت به امروز رسیده است. ابتدا باید بدانیم چگونه به آینده ایران فکر کنیم و سپس چگونه آن را بسازیم؟

به گفته وی، یکی از بزرگترین مشکلاتی که فاجعه آغاز اسلام را رقم زد و شهادت حضرت زهرا(س) نماد آن شد، تخلیه نظام اسلامی از انقلابی گری بود. مثلاً ارزش سن جای کارایی را گرفت. ویژگی نظام انقلابی رسول خدا (ص) کارآمدی و انقلابی گری بود; نه سن مردم. گاهی از جوانان و گاهی از افراد مسن استفاده می کردند.

رضایی تصریح کرد: توجه به موضوع حاکمیت، اخلاق، ارزش‌های انقلاب و بازگشت به احکام، سنت‌ها و روش‌های دهه انقلاب و بازخوانی آن‌ها در درون نظام، منجر به تشکیل انقلابی می‌شود. سیستم . باید با این شاخص ها مسافتی را که طی کرده ایم کوتاه کنیم.

جنبش جماران و ائتلاف شورای انقلاب باید صدای توده های انقلاب باشد.

علیرضا معاف معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیرضا معاف دیگر سخنران این مراسم با بیان اینکه دو روایت درباره وضعیت کنونی جمهوری اسلامی وجود دارد، اظهار کرد: یک دیدگاه معتقد است این مسیر چهل و پنج ساله است. نمی توان دفاع کرد و ما شرمنده ایم و اشتباه کرده ایم. غربی ها و نیویورکی ها روایت بسیار منفی و تاریکی درباره وضعیت کشور دارند.

و افزود: جهان بینی دوم رهبر انقلاب است که راه را شرم آور و مایه شرم نمی دانند، بلکه معتقدند مشکلاتی وجود دارد که باید برای رفع آنها تلاش کنیم. جریان مردمی جماران، دولت، مجلس و اقشار مختلف مردم باید خلاصه ای از صحت این دو روایت داشته باشند.

معاف گفت: آیا بهتر از این هم می توان حکمرانی را بهبود بخشید؟ بله، حل مشکلات مزمن و انباشته با عقل گرایی، اندیشه، اخلاص، رسمیت و نظام گرایی امکان پذیر است.

معاون وزیر ارشاد تصریح کرد: جنبش جماران و تشکل های جبهه انقلاب و ائتلاف شورای انقلاب باید صدای توده های انقلاب و عدالت باشد. در غیر این صورت از مردم فاصله می گیرند.

وی گفت: جنبش انقلابی نباید در دفاع از آزادی های فرهنگی و اجتماعی مردم لکنت کند. جنبش انقلابی باید نسبت خود را با آزادی مشخص کند. باید ارتباط آن را با برخی محدودیت های فرهنگی که به نام جنبش انقلابی مطرح می شود، روشن کرد.

علیرضا معاف گفت: باید رویکرد حل مسئله داشته باشیم و شایسته سالاری در آن نگاه حاکم باشد. جریان انقلاب باید از این دیدگاه دفاع کند تا افراد قوی و توانمند و نه متفکر را به جای خود بگذارد. دولت، مجلس و شورای شهر باید این منطق را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: جنبش جماران به دوگانگی و اصطکاک اعتقادی ندارد و امروز زمان آن چیزها هم نیست. اگر در نظام مدیریت فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور بر فرهنگ برادری و اخلاق مسلط باشیم، قطعاً موفق خواهیم شد.

سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان و سخنگوی پویش مردمی جماران در ادامه اظهار داشت: پاسخ ها و ابزارهای ما ممکن است متفاوت باشد، اما همه ما دغدغه های مشترکی نسبت به آینده ایران و تحقق آن داریم. ایران قوی و پیشرفته

و افزود: محور اصلی این همایش همین دغدغه مشترک است. بسیاری از ما می توانیم در برابر شکست ها و شکست های فردی تحمل کنیم. اما وقتی نام ایران در خطر باشد، شکست برای همه ما تلخ خواهد بود. ما آنقدر در مسابقات ورزشی تجربه داشته ایم که همه فریاد پیروزی ایران می دهیم. از این رو مردم ایران در شاخص های مختلف نسبت به توسعه و پیشرفت کشور خود حساس بوده و به قرار گرفتن در بین بهترین ها اهمیت می دهند.

کلهر تصریح کرد: معنویت گرایی و استقلال طلبی ما افق بلند مردمی در ادوار مختلف بوده است که تحت برنامه ایران قدرتمند بوده اند که در اعلامیه گام دوم تاکید شده است. همه ما باید به این فکر کنیم که چگونه در قرن آینده ایران قدرتمند به دست می آید. این آرزوی همه ما که در آغاز قرن زندگی کردیم و نسل های آینده ماست. بنابراین، ایران قوی یک شعار تبلیغاتی نیست، بلکه یک برنامه راهبردی و یک برنامه بزرگ است که ما را سرپا نگه می دارد و افق آینده ما را روشن می کند.

سخنگوی جنبش مردمی جماران گفت: یکی از مهمترین مسائل امروز ما این است که برای تحقق ایران قدرتمند چه برنامه ای داریم. رهبر انقلاب در دیدار با ورزشکاران فرمودند ایران قدرتمند ورزش قوی می خواهد. چنین ایرانی اقتصاد و فرهنگ قوی می خواهد و به دنبال آن مردمی قوی. سهم، نقش و کار ما در فعالیت های فردی، گروهی و حزبی قابل توجه است، زیرا در ایران نقش پررنگی داریم.

وی تصریح کرد: سهم ما در این سرزمین چیست و دستاورد فعالیت های خود چه ارزشی برای این سرزمین و میهن قائل شده ایم؟ بیایید بار دیگر از خود بپرسیم که سهم ما در کشور چیست و چه کسی از ما از آن سود می برد. حضور در سیاست نیز برای این منظور معنا دارد; در غیر این صورت، سیاست چیزی جز رقابت های فردی برای کسب قدرت های شخصی نخواهد بود. در چنین شرایطی، سیاست هیچ پدر و مادری نخواهد داشت. زیرا در خدمت برنامه ملی و کلان منافع شخصی است.

سینا کلهر تصریح کرد: در فرهنگ سیاسی انقلاب و جنگ رقابت برای ایثار، فداکاری و شایسته دانستن دیگران بود که حاصل تدبیر انقلاب و امام انقلاب بود. آنها سربازانی بودند که خود را فدای اهداف انقلاب کردند.

معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: هرکس که شایسته ترین باشد اول است. این به معنای دوری از قدرت و نگاه منفی به قدرت سیاسی نیست، بلکه او قدرت را در خدمت برنامه ملی و کلان می خواهد نه منافع شخصی.

وی گفت: جریان سیاسی که برای کشور برنامه دارد چه در قدرت باشد و چه نباشد برای آینده کشورش برنامه دارد و برای رسیدن به آن تلاش می کند. جنبش جماران نیز با همین هدف شکل گرفت و ما گرد هم آمده ایم تا وظایف خود را برای رسیدن به یک ایران قدرتمند یادآوری کنیم.

الهام آزاد نماینده مردم نایین در شورای اسلامی گفت: جماران متشکل از جوانان موتور محرکه و موتور حرکت جامعه اسلامی ما به سمت تمدن نوین اسلامی هستند. جوانان ما می دانستند که چگونه چالش های کشور را در هر کجا که حضور فعال داشتند حل کنند.

وی افزود: به گفته رهبر انقلاب اولین نتیجه برای ما حضور و مشارکت حداکثری مردم و سپس انتخاب نمایندگانی است که بتوانند مجلس قوی تشکیل دهند.

آزاد خاطرنشان کرد: امیدوارم همه در کنار هم انتخابات پرشور برگزار کنیم. پویش مردمی جماران به روی همگان به ویژه بانوان باز است که انشاالله حضور پررنگ تری در مجلس دوازدهم داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین جواد نیک بین نماینده مردم کاشمر در شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: اگر به بیرون نگاه کنیم قطعا شکست خواهیم خورد. برای ماندگاری جنبش جماران باید به خودمان نگاه کنیم. مشکل ما سربند است نه روسری. ما باید افرادی را که افکار درست دارند به مرحله دوم بیاوریم.

انتهای پیام/


لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=151649

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.