به گزارش رکنا، سرهنگ داود معظمی گدرزی رئیس جمهور پلیس سایبری ایران تهران بزرگ در تشریح این خبر، یکی از روش های صحیح فرزند پروری در فضای مجازی را همراهی و ارتباط صمیمانه، علاوه بر آگاه سازی کودکان از خطرات و تهدیدات فضای مجازی و آگاهی از ایمنی دانست. همراهی نکردن والدین با فرزندان در فضای مجازی عامل اصلی آسیب آنهاست.
این افسر پلیس تصریح کرد: والدین می توانند از طریق فضای مجازی و برخی سایت های آموزشی یاد بگیرند و پیشرفت کنند سواد سایبری در فضای مجازی نیز مانند فضای واقعی از فرزندان خود محافظت کنید. والدین باید به فرزندان خود بیاموزند که فوراً هرگونه محتوا یا رفتار آزاردهنده آنلاین را بدون ترس به والدین خود گزارش دهند.
رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه برای پیشگیری از آسیب های جسمی، روحی و روانی والدین باید بر فعالیت فرزندان خود در فضای مجازی نظارت داشته باشند، تصریح کرد: برقراری و حفظ ارتباط عاطفی عمیق و مؤثر با فرزندان در محیط خانواده، تقویت خودکنترلی با در نظر گرفتن معنویت کودکان و ارتقای دانش و آگاهی سایبری آنها، کنترل و نظارت والدین بر فعالیت های مجازی فرزندان و همراهی آنها در محیط های آنلاین یکی از راه های تربیت کودکان در عصر دیجیتال است.
سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به راهکارهای محافظت از کودکان در شبکه های اجتماعی، گفت: فعال کردن احراز هویت دو مرحله ای برای حساب کاربری کودک در شبکه های اجتماعی، غیرفعال کردن امکان افزودن ناخواسته کودک حساب کاربری کودک به گروه ها و کانال های شبکه های اجتماعی، از مجازی دوستان شناخت کاملی از کودک داشته باشند و فعالیت های او را زیر نظر داشته باشند، به کودکان بیاموزند که بدون اطلاع والدین، اطلاعات خود و خانواده خود را منتشر نکنند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به والدین توصیه کرد تنظیمات امنیتی را فعال کرده و بر فعالیت کودکان نظارت داشته باشند و در ارسال عکس دقت کنند. اطلاعات خانواده را از طریق اینترنت برای افراد غریبه ارسال نکنید، زیرا هر کسی می تواند در اینترنت جعل هویت شخص دیگری باشد. در این موارد با مرکز اورژانس سایبری به شماره 096380 تماس بگیرید و یا با کارشناسان این پلیس به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice..gov.ir مراجعه کنید.