افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
5

زنی که خود را از چشم مجردان حفظ نکند مرتکب گناه است.

  • کد خبر : 147581
زنی که خود را از چشم مجردان حفظ نکند مرتکب گناه است.

آفتاب نیوز: امام جمعه مشهد با بیان اینکه برای زن هیچ گناهی بزرگتر از بی حجابی و بدحجابی نیست، گفت: اما زن می تواند حتی در هنگام اذان هم چادر سر کند و نماز بخواند، اما در ساعات دیگر روز. و در شب ممکن است نجس به نظر نرسد. این سؤال پیش می آید که […]

آفتاب نیوز:

امام جمعه مشهد با بیان اینکه برای زن هیچ گناهی بزرگتر از بی حجابی و بدحجابی نیست، گفت: اما زن می تواند حتی در هنگام اذان هم چادر سر کند و نماز بخواند، اما در ساعات دیگر روز. و در شب ممکن است نجس به نظر نرسد. این سؤال پیش می آید که این شخص نماز هم می خواند، اما پس چرا هنوز نویسنده این گناه کبیره است؟ عزیزان پاسخ این است که انسان هنوز در گناه است.

حجت الاسلام سید احمد علم الهادی در خطبه نماز جمعه این هفته که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، ارتباط انسان با خدا را مهمترین مفهوم زندگی خود دانست و با اشاره به آیه 45 سوره مبارکه عنکبوت می فرماید: خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید «و یاد الله اکبر» یعنی یاد خدا از هر چیزی در امور عبادت بزرگتر است. البته ذکر خدا این نیست که تسبیح را در دست بگیرید و بگویید سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر. ذکر برای این است که خداوند بیشترین تأثیر ممکن و قوی ترین رابطه را با بنده خود داشته باشد.

وی افزود: راغب اصفهانی در کتاب «قدر اکبر مفردات عن الفاظ و الفاظ قرآنی» می گوید که «تراع یوکال و یرادو باه هیئات لینفسه بها یومکنو للانسان عن یحافظ ما یقطانیه منا المعرفه» یعنی ذکر در حق. مقصود، وصف یک امر نفسانی است و در تعریف رفتار نیست. مرحوم علامه طباطبایی در تفسیر شریف المیزان تصویر جالب تری از ذکر ارائه می دهد و می فرماید که ذکر خدا آخرین مرحله سعادت است که برای انسان در نظر گرفته شده و از این رو ذکر یادآور دل و اذان است. در مقام عبادت که بر حالت زبان و دل می افزاید، به منزله شناختی در قلب انسان ظاهر می شود و از همه حسنات بالاتر است.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: حقایق در مرکز تفکر شما منعکس می شود و بسته به شناخت و برداشتی که از یک مشکل دارید، آن فکر نیز در تفکر شما شکل می گیرد. در نتیجه ذکر خدا نیز فکر و اندیشه و تصوری است که هر یک از ما از خداوند داریم، اما از آنجایی که خداوند چیزی نیست که به آن فکر کنیم و رابطه با خدا به صورت احساسات در باطن و در طبیعت تعریف می شود. . انسان یکپارچه به همان اندازه که در اعماق وجود خود احساس وابستگی می کند در گرو ذکر خداوند خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به خطبه 179 نهج البلاغه خاطرنشان کرد: در روایت آمده است. [فردی]به محضر مقدس امیرالمومنین (ع) آمد و پرسید: ای امیرمؤمنان خدای خود را می بینی؟ حضرت فرمود: «عفاعبده ما لا اری» یعنی چگونه چیزی را که نمی بینم عبادت کنم؟ مرد دوباره پرسید: «کف تره» یعنی خدا چگونه دیده می شود و امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمود: «چشم را با بینایی چشم درک نکنید، بلکه دل حقایق را بفهمد». از ایمان.» ظواهر آن را نمی‌بیند، ولی دلها به حق ایمان می‌آورند و آن را می‌فهمند.

علم الهدی با بیان اینکه اطاعت و اطاعت از خداوند دو جنبه متفاوت دارد، تصریح کرد: برادران و خواهران، اطاعت و اطاعت از خداوند دو جنبه دارد. خداوند در قرآن کریم درباره جهات آن چنین می فرماید: «آنچه در کتاب و نماز بر تو نازل می شود این است که نماز جز زنا و کفر و یاد خدا را باز می دارد». و بر این اساس، اطاعت دو جزء است; بخش نرم افزاری اطاعت از خدا این است که انسان به جایگاهی برسد که به خود بگوید آنچه را که دوست دارد دوست دارد. این بخش نرم افزاری اطاعت برای تنظیم دوست داشتن ها و ناخوشایندهای انسان ها با چیزهای مورد علاقه و منفور خداوند است. قسمت سخت افزاری اطاعت مربوط به لحظه ای است که انسان وارد مرحله ترک دستورات الهی و انجام رضای الهی می شود. قسمت متعالی اطاعت نیز همین است، ولی تا نرم افزار آن در انسان ایجاد نشود، بنده نمی تواند وارد این مرحله شود.

وی تاکید کرد: انسان موحد و مومن در هر اقدامی از زندگی خود به این فکر می کند که آیا خداوند از کار من خوشش می آید یا نه. این آیه نیز همین مطلب را می گوید و تأکید می کند که تصویری از خدا که در ذهن انسان شکل می گیرد، او را از فسق و بدی، حتی مؤثرتر از نماز، حفظ می کند. اینجاست که می گوییم ممکن است فردی نماز بخواند، اما ده ها فسق و گناه نیز انجام دهد. علت اصلی پیدایش این پدیده این است که انسان فقط خود را ملزم به نماز می داند اما در وجودش محصول دعا به عنوان نرم افزار تولید ایمان شکل نگرفته است.

نماینده فقیه در خراسان رضوی گفت: مثلاً برای زن گناهی بزرگتر از بی حجابی و بداخلاقی نیست. اما زن می تواند حتی در هنگام اذان هم چادر سر کند و نماز بخواند، اما در سایر اوقات شبانه روز نمی تواند خود را از چشم نامحرم حفظ کند. این سؤال پیش می آید که این شخص نماز هم می خواند، اما پس چرا هنوز نویسنده این گناه کبیره است؟ عزیزان پاسخ این است که انسان همچنان گرفتار گناه است، زیرا تصویر پیوسته ای از خداوند در ذهن او شکل نگرفته و دعایش به تولید نرم افزار اطاعت خداوند در وجودش ختم نشده است.

وی گفت: وجود امام باقر (علیه السلام) در روایت می فرماید: «ذکر الله بزرگتر از ذکر او است؛ الا طری عنه یقول اذکرونی اذکرکم یعنی یکی دیگر از ذکر ذکر، ذکر خداست توسط نمازگزاران و بندگانش امام باقر (علیه السلام) می فرماید: یاد خدا توسط مؤمنان از یاد خدا بیشتر است، زیرا خداوند می فرماید: مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم و این تلاوت و تفسیر آیه در به هر حال به لزوم تحقق اطاعت و بندگی اشاره می کند که در اندیشه و عمل انسان خاص و مطلق است برادر جوان، خواهر جوان، کلام صادقانه است: برای تقوای عملی باید سعی کرد این تصویر از خدا را در در ذهن شما و در حافظه شما، همانگونه که خداوند وجود دارد، همه مراحل زندگی و وجود شما را می بیند و از آن آگاه است، این مهم ترین مرحله برای تحقق عبادت خالصانه و بندگی خداست.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=147581

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.