افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
2

ارتباط باورنکردنی پرونده واردات نهاده های دامی و چای دباش; کدام وزیر در این ماجرا نقش داشت؟ + توضیحات رئیس قوه قضائیه

  • کد خبر : 146514
ارتباط باورنکردنی پرونده واردات نهاده های دامی و چای دباش;  کدام وزیر در این ماجرا نقش داشت؟  + توضیحات رئیس قوه قضائیه

آفتاب نیوز: حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژی در بیست و هشتمین سفر استانی خود از ابتدای تصدی ریاست قوه قضائیه صبح روز پنجشنبه (25 آذرماه) در یک بازدید رسمی وارد استان اردبیل شد. دادگاه عالی. شورای قضایی. حجت الاسلام والمسلمین محسنی آژه ای رئیس قوه قضاییه همزمان با روز دانشجو در دانشگاه محقق اردبیلی حضور […]

آفتاب نیوز:

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژی در بیست و هشتمین سفر استانی خود از ابتدای تصدی ریاست قوه قضائیه صبح روز پنجشنبه (25 آذرماه) در یک بازدید رسمی وارد استان اردبیل شد. دادگاه عالی. شورای قضایی.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی آژه ای رئیس قوه قضاییه همزمان با روز دانشجو در دانشگاه محقق اردبیلی حضور یافت و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

توضیح درباره برکناری وزیر سابق جهاد کشاورزی؛ آیا وزیر برکنار شده در واردات نهاده های دامی فساد مالی دارد؟

دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با تشکر از شما برای جلوگیری از گسترش فساد نهاده های دامی در دولت فعلی. چه ارتباطی بین برکناری وزیر قبلی جهاد کشاورزی و واردات نهاده های دامی وجود داشت؟ آیا پای وزیر مخلوع در این فساد گیر کرده است؟ گاهی برای از بین بردن فساد باید به سراغ بزرگان این عرصه رفت. بعضی ها فساد اطرافیان را تسهیل می کنند. مبارزه ساختاری با فساد و خشکاندن ریشه های آن الزامی است. داماد یکی از وزرای دولت قبل از جمله متهمان پرونده دروازه پتروشیمی بود و اکنون با لباس غیرمعمول عکس هایی را در بلد کفر منتشر می کند. فکر نمی‌کردیم دانشگاه محقق اردبیلی را برای حضور در روز دانشجو از بین دانشگاه‌های متعدد مرکز انتخاب کنید. خوشحالیم که شخصی تمرکزگرایی و تبعیض را کنار گذاشته و عدالت را رعایت کرده است. داماد یکی از وزرای دولت قبل از جمله متهمان پرونده دروازه پتروشیمی بود و اکنون با لباس غیرمعمول عکس هایی را در بلد کفر منتشر می کند.

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: سالن های زیبایی زیرزمینی با به خطر انداختن جان مردم کسب درآمد می کنند. چرا ما شاهد کاهش در این سالن ها نیستیم و آیا آنها در حال افزایش هستند؟

رئیس قوه قضائیه: به مسئولان گفته‌ایم که اگر کاری برای مقابله با آلودگی هوا انجام نمی‌دهند، اقدامات خود را متوقف کرده‌اند.

به جای اینکه یک موضوع را به عنوان مثال در نظر بگیریم، بیایید دیدگاه خود را ریشه یابی کنیم. ما باید بستری را که باعث تضییع حقوق عمومی شده است از بین ببریم. در مورد آلودگی هوا هم پارسال و هم امسال تهدید کردیم که اگر کاری نکنند و هوا بدتر شود، می گوییم دست از کار کشیده اند. من واقعا از مطالبات دانشجویان تقدیر و تشکر می کنم که با این کار مسئولیت ما را دو چندان می کنند. هنگام مطالبه گری نباید کاری کنیم که دشمن از آن سوء استفاده کند. هنگام مطالبه نباید کاری انجام دهیم که باعث ایجاد مشکل شود. نحوه مطالبه گری باید به گونه ای باشد که به نتیجه و هدف برسیم.

ما می خواهیم مبارزه ما با فساد بدون تبعیض و علنی باشد

حجت الاسلام والمسلمین محسنی آژی: سعی کنیم همه دادگاه های خود را غیر از آنچه قانون اساسی می گوید علنی کنیم. دادگاه های علنی مزایای بسیار بیشتری نسبت به معایب خود دارند، اگر برگزاری دادگاه علنی ضرری دارد، آن را رفع کنیم.

رئیس قوه قضائیه برای اولین بار در دیدار با دانشجویان نام شرکت متخلف در زمینه واردات چای را اعلام کرد. متأسفانه هم در مورد چای دباش و هم در واردات نهاده های دامی تخلفاتی صورت گرفته است.

رئیس قوه قضائیه گفت: در خصوص ارزش مادی پرونده و اینکه آیا تخلف یا جرمی صورت گرفته است باید رسیدگی شود. قاضی باید در این مورد تصمیم بگیرد. به محض اینکه متوجه این موضوع شدیم، آن را نادیده نگرفتیم. در خصوص نهاده های دامی بازرسی کشور، دولت و وزارت اطلاعات پیگیری جدی کردند و مصمم به پیگیری موضوع شدیم. در مورد نهاده های دامی، پس از کشف مشکل، روند به طور کامل تغییر کرد. متخلفان تحت تعقیب قرار گرفتند، وزیر استعفا داد و معاون سابق وزیر برکنار و تحت تعقیب قرار گرفت. تاکنون 8 جلسه دادگاه نهاده های دام برگزار شده است و جلسه بعدی احتمالا آخرین جلسه ای باشد که آخرین دفاع را انجام می دهد. پرونده چای دباش از طریق پرونده نهاده های دامی کشف و بازرسی در سراسر کشور آغاز شد.

در این سفر رئیس قوه قضائیه و سایر مقامات ارشد قضایی برنامه هایی را برای رفع مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان اردبیل ترتیب می دهند. همچنین دیدار با دانشجویان همزمان با روز دانشجو، حضور در جلسه شورای اداری، دیدار با قضات و کارکنان واحدهای قضایی و حضور در جلسه شورای قضایی از برنامه های سفر قضات به استان اردبیل است.

به گزارش مرکز رسانه های قضایی، در این سفر علاوه بر ملاقات حضوری با مراجعین، سایر مسئولان قضایی نیز به منظور شناسایی و کمی سازی مشکلات حقوقی و قضایی جمعیت استان اردبیل به شهرستان های مختلف سفر خواهند کرد. در نهایت مسائل را جمع آوری و در جلسه شورای قضایی استان اردبیل برای بررسی و حل موضوع مطرح شود.

گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین محسنی آژه ای از زمان تصدی ریاست قوه قضائیه در 19 تیر 1400 تا کنون به صورت رسمی و در راس شورای عالی قضایی به استان های کشور خدمت کرده است. ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، به مرکز، اصفهان، البرز، کردستان، آذربایجان شرقی و کرمان سفر کرده است.

رئیس قوه قضائیه در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی به استان که همراه با شورای عالی قوه قضائیه انجام می دهد، سفرهای غیررسمی و غیر رسمی را نیز در دستور کار خود قرار داده است. استان های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی (2 بار)، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استان هایی هستند که رئیس قوه قضائیه طی چند وقت اخیر بدون انجام تشریفات و تشریفات به آن مناطق سفر کرده است. غیر رسمی

نقطه مشترک همه سفرهای استانی رئیس کل دادگستری در دوره جدید اعم از سفرهای رسمی با شورای عالی قضایی و سفرهای غیررسمی و غیر رسمی، دیدار مستقیم و غیرمستقیم با مردم سراسر ایران اسلامی و مصوبه است. از مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی شما. و همچنین رویکردی تخصصی و مشکل محور در قبال چالش ها و آسیب های موجود که به نوعی با وظایف و مسئولیت های دستگاه قضایی به ویژه در حوزه حمایت از حقوق عامه مرتبط است، اتخاذ کنند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=146514

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.