افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
6

حمله دانشجوی مصباح یزدی به سیدمحمد خاتمی/ 9 بار کلمه شر و 10 بار کلمه لعنت خطاب به رئیس جمهور سابق ایران.

  • کد خبر : 146025
حمله دانشجوی مصباح یزدی به سیدمحمد خاتمی/ 9 بار کلمه شر و 10 بار کلمه لعنت خطاب به رئیس جمهور سابق ایران.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir): عصرایران: شاگرد مصباح یزدی جمله معروف منتسب به علامه طباطبایی را تکذیب کرد و به بهانه سالگرد درگذشت علامه طباطبایی اظهارات تندی علیه سید محمد خاتمی مطرح کرد. سایت حوزه علمیه اندیشه ما گزیده ای از سخنان غلامرضا فیاضی از شاگردان آیت الله مصباح یزدی را منتشر کرده است که […]

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir):

عصرایران: شاگرد مصباح یزدی جمله معروف منتسب به علامه طباطبایی را تکذیب کرد و به بهانه سالگرد درگذشت علامه طباطبایی اظهارات تندی علیه سید محمد خاتمی مطرح کرد.

سایت حوزه علمیه اندیشه ما گزیده ای از سخنان غلامرضا فیاضی از شاگردان آیت الله مصباح یزدی را منتشر کرده است که در آن یکی از اعضای جامعه حوزه علمیه قم به شدت از سید محمد خاتمی و علی شریعتی انتقاد کرده است. مرحوم استاد محمدرضا حکیمی.

البته عصبانیت اصلی ایشان متوجه روحانی منتقد خارج از کشور به دلیل انتساب جمله ای به علامه طباطبایی و همچنین انتقاد از مرحوم حکیمی برای استناد به آن و تلاش برای انکار این انتساب است.

این سایت یادآوری می کند که آقای فیاضی این سخنان را در جلسه طلاب حوزه حقانی و در سالگرد وفات علامه طباطبایی بیان کرده و با وجود اینکه از ایشان به عنوان «معلم» و «شاگرد برجسته مرحوم مصباح» یاد کرده است، به انتقاد از ایشان پرداخته است. ادبیات وی و ذکر شده است که در این سخنرانی 40 دقیقه ای 9 بار از کلمه “شر” و 10 بار از کلمه “لعنت” یا مشتقات دیگر استفاده کرده است.

شایسته می دانیم بخش هایی از این سخنرانی را بازنشر کنیم، زیرا با وجود اینکه یک ماه به سومین سالگرد درگذشت آیت الله مصباح یزدی می گذرد، شاگرد ایشان که امام جماعت پژوهشکده امام خمینی(ره) نیز هستند، یک ماه دیگر صبر نکرد و ایشان سالگرد را بهانه کرد. رحلت علامه طباطبایی به تبیین دیدگاه استاد فقید خود پرداخته است.

اهمیت دیگر این است که در سپهر سیاست ایران، جبهه پایداری که حول محور اندیشه های مرحوم مصباح شکل گرفته بود، اکنون غالب است، هرچند برخی حمایت ها و حمایت های مالی دبیرکل را در شکل گیری این سازمان بسیار مؤثرتر می دانند. استخدام کردن

جماعت فیاضی مؤسسه‌ای است که اگرچه به نام امام خمینی (ره) نامگذاری شده است، اما هیچ ارتباط تشکیلاتی با بیت و مؤسسه حفظ و نشر آثار امام ندارد، تا جایی که به انتشار آراء و اندیشه‌های مؤسس امام می‌پردازد. . نهادی که به جای نظرات صریح بنیانگذار جمهوری اسلامی که گفته می شد یاد آیت الله مصباح یزدی را تازه و زنده کرد و در این زمینه از واعظ معروف تهران (علیرضا پناهیان) پیشی گرفت:

در منبع گزارش توضیح داده شده به جای لعن و لعنت، سه نقطه قرار داده شده است، هرچند معتقدیم مسئولیت بر عهده بلندگو بوده است، اما به هر حال با این سه نقطه (به جای لعنت و لعنت) نقل می کنیم. قطعات:

* اونی که می گفت علامه طباطبایی گفته این انقلاب فقط یک شهید داره و اون شهید اسلامه که… منافق است منافق از کافر بدتر است، برای همین توجه نکنم. در سخنان ایشان باید به این نکته توجه کنم که اصل کافران دروغ است، چون امر خداست، فرمان خداوند «همه کذب هستند».

*آقای حکیمی این گفته آن منافق را به اشتباه در کتاب خود آورده است، در آن شکی نیست. بالاخره بنده خدا چرا باید سخنان منافق در خدمت دشمن را در کتاب خود بگنجانید؟ ای شیعه ای که عاشق امینی بودی تا عاشق امیرالمومنین شدی! فقط آدم می ترسد آقای حکیمی راه را گم کرده باشد، امیدوار باشیم که اینطور نباشد چون روحیه تشیع در ایشان بسیار قوی بود.

*علّامه طباطبایی تنها کسی بود که درباره حکومت اسلامی مقاله نوشت، در حالی که هیچکس به آن فکر نمی کرد. در زمان طاغوت علمای بزرگ امیدی به تشکیل حکومت اسلامی نداشتند. حالا امام کی بود و کجا بود؟ در روایات ما آمده است: «فرزندم از اهل قم» که قیام می کند و اطرافیانش بر می خیزند و بر کوزبر الحدید بسیار خشمگین می شوند.

* برخی از دانشجویان جذاب‌تر اینجا به آقای میلانی بد می‌گفتند که ایشان با انقلاب نیستند، در حالی که آقای میلانی با هواپیما آمد که امام را دستگیر کردند و ایشان را بازداشت کردند و صحبت از اعدام ایشان شد. برای حمایت از امام و حفظ جان ایشان با ماشین می روند، البته یکی از کسانی که برای حمایت از امام و نجات جان ایشان از قم به تهران می رود علامه طباطبایی بود.

*اساس تشیع این است که تشیع می گوید خلیفه الله خلیفه الله است، خدا باید تصمیم بگیرد، یعنی می گوید امام خلیفه خدا بود، همانطور که بقیه انبیا خلیفه بودند. . از خدا جامعه بدون حاکم نمی تواند وجود داشته باشد. خداوند هم حاکمیت دارد. فرمود: «له الحکم»، حاکمیت از آن خداست. ولی به هرکسی که میتونه بده این حاکمیت را که متعلق به اوست به چه کسی خواهد داد؟ به پیامبر، به آن که خلیفه اوست.

* امام هشتم علیه السلام تازه وارد مرو شده بود. یکی از همکارانش به کمک آنها می آید. حضرت می فرماید چه خبر است؟ اون بنده خدا هم میگه آقا! در مسجد مرو در مسجد جامع بحث این بود که خلیفه رسول خدا صلی الله علیه و آله را مردم تعیین می کنند یا خدا؟

حضرت فرمود: آیا خلیفه مردم – این تعبیر من است – که برای مردم تصمیم می گیرد؟ خلیفه خداست. سپس فرمود که قرآن در این آیه به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرموده است: «من برای شما فرستاده ای از جانب شما عزیزان نزد او آمده ام، زیرا او به شما مؤمنان طمع می ورزد». البته پیغمبر خیلی مهربان است، استدلال کردند که من این را دارم چون می خواهم برای مرجعیت دینی استفاده کنم. حضرت می فرماید قرآن به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله آموخت که چیزهایی که برای شما سخت است و شما را خسته می کند، برای پیامبر هم سخت است. آن اوج عشق است.

در همین روایت امام هشتم می فرمایند امام از مادر مهربانتر است، پیامبر اکرم (ص) از مادر مهربانتر است، زیرا بالاترین درجه محبت را دارد. سپس می فرماید: پیامبر اکرم رئوف رحیم چگونه باید با مؤمنان مهربان باشد؟

به قول خدا وقتی می خواهد دنیا را ترک کند چگونه به فکر امت خود نباشد؟ چون همه اهل سنت این را قبول دارند، به یکی از این علمای اهل سنت که از خبرگان این مجلس خبرگان است گفتم آقا! ما به مردم خود می گوییم که همه مسلمانان معتقدند که اگر پیامبر اکرم (ص) جانشینی تعیین کرده بود، چرا؟ زیرا قرآن صریح است: «وَ مَا أَیْلَهُ مُؤْمِنَ وَ الْکَافِرَ الَّذِینَ أَحْرَمُ اللَّهُ وَرَسُولَهُمْ خَیْرًاً؟ قرآن به صراحت می فرماید: وقتی رسول خدا چیزی می گوید، هیچکس حق انتخاب ندارد. «و اگر خدا و رسولش حکم کرده باشند که به آنها نیکی شود، مؤمن و کافر چیست؟» مومن نیست! انتخاب جایی است که خداوند تو را آزاد گذاشته است، تو می توانی انتخاب کنی که نماز بخوانی یا نه، آیا من آزادم؟ اونی که میگه آزادی یعنی این اشتباهه!

*خدا… کند خاتمی… می گفت: دین چیزی است که مردم می خواهند. نه آقا! دین آن چیزی است که خدا آورده، تکلیف است، تکلیف یعنی چه؟ یعنی کار سختیه در طول تاریخ ادیان، مردم بیشتر مخالف پیامبران این قرآن بودند. هنگامى كه پيامبران آمدند، اكثرشان بر آنان مخالفت كردند: «ما با اندكى ايمان آورديم». این اشتباه است، این کفر است، این اشتباه است. او این کار را به این دلیل انجام می دهد که پیرو احمقی است که خود را یک عالم اسلام معرفی کرده است که مخالف لعنت الله است و اصلاً به اسلام اعتقاد ندارد، اصلاً به تشیع اعتقاد ندارد، تشیع ابزاری برای اهداف شیطانی او بوده است. . . .

*دقت کنید: «فلا وارابیک لا یومنون» چیزی نگو، دیگر نگو «لا» یعنی این. به خدای تو سوگند این قوم ایمان نمی آورند مگر زمانی که تو را در هر امری که در آن اختلاف باشد، فرمانروایی داشته باشند: «حتی تو در آنچه میان آنهاست درختی داوری خواهی کرد و آنگاه نخواهند بود. بین آنها تقسیم شده است.” ت» در وجودشان هیچ دغدغه ای به گفته شما نداشته باشند، یعنی آنچه را که گفتید با جان و دل بپذیرند، آن مقدمات برای تأکید است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=146025

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.