به گزارش بازار، سید رحمت الله اکرمی خزانه دار کشور درباره نقش حسابداری و حساب های واحد خزانه در کنترل نقدینگی گفت: حسابداری و حسابرسی در واقع باید به دو قسمت تقسیم شود. یک بخش حسابداری دولتی است که مربوط به بخش دولتی است و بخشی دیگر مربوط به حسابداری بخش غیردولتی و بخش خصوصی است.
وی افزود: در بخش دولتی و خزانه داری کل کشور، یکی از وظایف بسیار مهمی که به آن می پردازیم، بحث حسابداران و ذیحسابان فرعی، حسابرسان و حسابدارانی است که در خزانه داری کشور و سایر دستگاه های اجرایی هستند. کار کردن
خراندار از سراسر کشور گفت: در حال حاضر نمی توان گفت که وضعیت ما در این زمینه مطلوب است، اما می توان گفت که به سمت وضعیت مطلوب پیش می رویم.
اکرمی در ادامه گفت: کسانی که تجربه کافی در خزانه داری کشور داشته اند می دانند که در گذشته حسابداری در خزانه کشور همانطور که نقدی بود تبدیل به حسابداری تعهدی یا نیمه تعهدی می شد که این کار بزرگی است که ما انجام دادیم و در آن . مرحله نهایی است.
خزانه دار کل کشور درباره حساب واحد خزانه داری گفت: یکی از مهمترین وظایفی که در مدیریت نقدینگی کشور انجام می شود، حساب واحد خزانه داری است.
وی افزود: در نهایت هدف واحد خزانه این است که همه حسابهایی را که در دستگاههای دولتی وجود دارد یکپارچه کنیم، به این معنا که هر کدام وظیفه خود را انجام دهند و در کار هیچ حسابی دخالت و اخلال نداشته باشند، بلکه سازوکار آن است. . . باید از طریق بانک مرکزی و مدیریت واحد نقدینگی انجام شود.
خزانهدار کل کشور با بیان اینکه طبیعتاً وقتی پول زیاد است از واریز وجه و حسابها منظم و شفاف پرهیز میشود و من همینجا اعتراف میکنم که در طول دوره زمانی، ریالی از بانک مرکزی دریافت نکردهایم. خزانه در دولت شماره 13 است، در حالی که اخاذی یک روال قانونی است و ما از همان سپرده گذاری پول استفاده می کنیم.
به گفته اکرمی، حساب واحد خزانه از افزایش نقدینگی و خلق پول و آثار منفی گردش پول جلوگیری می کند.