افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 7 November , 2024
4

میانگین ساخت مسکن قابل سکونت در روستاها 8 میلیون متر است ضمانت نامه 350 میلیونی در شرف صدور است.

  • کد خبر : 143821
میانگین ساخت مسکن قابل سکونت در روستاها 8 میلیون متر است ضمانت نامه 350 میلیونی در شرف صدور است.

بازار؛ گروه راه ها و خانه ها: افزایش قیمت مصالح ساختمانی از ابتدای سال جاری نه تنها بر هزینه ساخت و ساز در شهرها بلکه در شهرک ها نیز تاثیر گذاشته است. اگرچه اکثر متقاضیان ساخت مسکن این روزها منتظر دریافت وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی هستند، اما نگرانی آنها این است که تاخیر […]

بازار؛ گروه راه ها و خانه ها: افزایش قیمت مصالح ساختمانی از ابتدای سال جاری نه تنها بر هزینه ساخت و ساز در شهرها بلکه در شهرک ها نیز تاثیر گذاشته است.

اگرچه اکثر متقاضیان ساخت مسکن این روزها منتظر دریافت وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی هستند، اما نگرانی آنها این است که تاخیر در ساخت و ساز باعث افزایش هزینه های آنها در پایان عملیات عمرانی شود.

با توجه به اینکه هزینه ساخت هر بنای یک متر مربعی در روستا حدود 8 میلیون است، هزینه ساخت یک خانه 80 متری در روستا در سال 1402 حدود 650 میلیون تومان خواهد بود. لازم به ذکر است که وسعت زیربنا تنها یکی از عوامل موثر بر هزینه ساخت و ساز ساختمان در روستا می باشد و عواملی مانند قیمت روز مصالح آهن مانند قیمت میلگرد و تیرآهن قیمت روز سیمان، روز کارگر و هزینه حمل و نقل و انتقال مواد نیز به طور قابل توجهی بر قیمت تاثیر می گذارد. به پایان رسید، هر متر مربع یک ساختار دارد.

اگر بخواهیم هزینه ساخت خانه را در شرایط زندگی در روستاها تخمین بزنیم، باید گفت که در حال حاضر هزینه هر متر مربع مسکن در روستاها بدون احتساب هزینه های روکش و گچ بری، 8 میلیون تومان خواهد بود. .

جودی معاون امور مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «بازار» در پاسخ به این سوال که هزینه ساخت هر مترمربع مسکن در روستاها چقدر است؟ وی گفت: هزینه های ساخت مسکن اعم از مصالح ساختمانی و حقوق نسبت به سال گذشته 40 درصد افزایش داشته است. اگر بخواهیم هزینه ساخت خانه را در شرایط زندگی در روستاها تخمین بزنیم، باید گفت که در حال حاضر هزینه هر متر مربع مسکن در روستاها بدون احتساب هزینه های روکش و گچ بری، 8 میلیون تومان خواهد بود. .

معاون امور مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: می گویند قابل سکونت است، در واقع به این معناست که هنوز گچ کاری و کاشی کاری نشده است.

افزایش هزینه ساخت مسکن در روستاها باعث شد که بنیاد مسکن پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن از 200 میلیون تومان به 400 میلیون تومان را مطرح کند و در نهایت دولت این سقف را به 350 میلیون به موقع و مناسب تصویب کرد.

جودی در پاسخ به سوال جودی مبنی بر اینکه چند درصد از هزینه ساخت مسکن در روستاها صرف وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی می شود که هنوز ابلاغ نشده است؟ وی تاکید کرد: ابتدا باید تاکید کنم که افزایش هزینه های ساخت مسکن در روستاها بود که باعث شد بنیاد مسکن پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن از 200 به 400 میلیون تومب را بدهد و تا سقف 350 میلیون تصویب کند. تومباس

به هر حال اگر یک واحد مسکونی 60 متری را در نظر بگیریم برای ساخت آن 500 میلیون تومان هزینه می شود. یعنی وام 350 میلیون تومانی می تواند 70 درصد هزینه ساخت خانه را تا زمانی که قابل سکونت باشد پوشش دهد.

وی ادامه داد: بنابراین افزایش سقف اعتبار مسکن روستایی نیز به همین منظور بوده که خوشبختانه در مرحله ابلاغ است. این در حالی است که اگر یک واحد مسکونی 60 متری را در نظر بگیریم برای ساخت آن 500 میلیون تومان هزینه می شود. به عبارت دیگر، وام 350 میلیون توکن می تواند 70 درصد از هزینه ساخت یک خانه را به حالت قابل سکونت پوشش دهد.

جودی در پاسخ به این سوال که از وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی خبری نیست؟ وی گفت: همه اقدامات انجام شده و سازمان برنامه و بودجه در شرف صدور ضمانت نامه وام مسکن روستایی است تا به بانک ها ابلاغ و سپس آماده پرداخت شود.

در حال حاضر مابه التفاوت سود وام مسکن روستایی 18 درصد است که باید تضمین شود. زیرا نرخ سود 5 درصدی این وام باید توسط متقاضیان و 18 درصد مابقی توسط دولت و صندوق ملی مسکن تضمین شود.

وی افزود: در حال حاضر مابه التفاوت سود وام مسکن روستایی 18 درصد است که باید تضمین شود. زیرا نرخ سود 5 درصدی این وام باید توسط متقاضیان و 18 درصد مابقی توسط دولت و صندوق ملی مسکن تضمین شود.

معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن با اشاره به اینکه وام 350 میلیون تومانی مسکن روستایی مراحل مربوطه را برای پرداخت به متقاضیان طی می کند، افزود: طی هفته جاری این تسهیلات به تصویب شورای پول و شورا می رسد. اعتبار و متعاقباً سهمیه بانک های عامل تعیین می شود.

وی با یادآوری اینکه سود این وام 5 درصد با بازپرداخت 20 ساله است، افزود: 350 هزار وام به ارزش 350 میلیون تومان به متقاضیان مقاوم سازی مسکن روستایی اعطا می شود.

از آنجایی که سقف وام مسکن روستایی به 350 میلیون تومان افزایش یافته، سازوکاری ایجاد شده تا متقاضیان منتظر ابلاغ وام مذکور نباشند.

معاون امور مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که تاکنون چه میزان از وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی مصوب 1401 به متقاضیان پرداخت شده است؟ وی گفت: 180 هزار قرارداد برای وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی منعقد شده است و با توجه به اینکه سقف وام مسکن روستایی به 350 میلیون تومان افزایش یافته، سازوکاری ترتیب داده شده است که متقاضیان منتظر ابلاغ نباشند. . از وام فوق الذکر

سازوکاری در نظر گرفته شده تا متقاضیان وام در صورت دریافت وام 200 میلیون تومانی، 150 میلیون تومان مابه التفاوت را دریافت کنند.

جودی در پاسخ به این سوال که با تصویب وام 350 میلیون تومانی متقاضیان وام 200 میلیون تومانی باید منتظر بمانند و ساخت و ساز کند می شود. وی گفت: اتفاقاً برای اینکه روند ساخت و ساز در روستاها کند و یا کاهش پیدا نکند، سازوکاری در نظر گرفته شده است تا متقاضیان وام در صورت دریافت وام 200 میلیون تومانی، 150 میلیون تومان مابه التفاوت را دریافت کنند.

وی بیان کرد: بانک ها در بازپرداخت وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی با متقاضیان همکاری کامل داشته اند و این جای تقدیر دارد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=143821

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.