به گزارش بازار، سید حیدر محمدی در نشست شورای بزرگ منطقه 9 کشور که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، در راستای اصلاح نظام سیاست خارجی گفت: تبادل شیرخشک و به منظور مدیریت صحیح زنجیره تامین شیرخشک کودک، سازمان غذا و دارو گروههای نظارتی گستردهای را در سطح کشور ایجاد کرد. به این ترتیب شرکت های توزیع کننده شیر خشک به طور همزمان در کشور بازرسی می شوند.
وی با بیان اینکه در 9 آبان ماه 8 میلیون و 700 هزار قوطی شیرخشک معمولی در کشور توزیع شد که رقمی بی سابقه است، تصریح کرد: بین یک میلیون تا 5 میلیون و 550 هزار قوطی شیرخشک توزیع شده است. بنابراین این افزایش توزیع نشان از افزایش سرعت عرضه و توزیع دارد و نشان می دهد که کمبود شیرخشک رو به پایان است و بازار به سمت اشباع حرکت می کند.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: کشور در شرایط جنگ اقتصادی به سر می برد و در همه زمینه ها از جمله بهداشت، تامین دارو، تجهیزات پزشکی، اقلام دارویی و شیرخشک اقدامات مناسبی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: امنیت ما در گرو خون پاک شهدای عزیزمان است و تلاش ما بر این است که پیرو راه آنان باشیم. اجازه ندادیم کشور با وجود این شرایط سخت در حوزه غذا و دارو دچار مشکل شود.
محمدی افزود: از ارز دولتی 4200 تومان برای تهیه دارو، اقلام دارویی و شیرخشک استفاده می کنیم و با وجود اینکه اتباع، زائران و گردشگران غیرایرانی در بودجه سالانه لحاظ نمی شوند، این گروه ها را در برنامه ریزی های خود لحاظ کرده ایم البته ، برای سکه های غیررسمی 50 هزار تومانی به بالا نیز مشکل داریم اما سعی کرده ایم با همکاری بانک مرکزی خرید خود را بر اساس سه ارز رسمی انجام دهیم.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: خوشبختانه در آبان ماه وضعیت خوبی در خصوص عرضه شیرخشک داشتیم و امیدواریم در آذرماه شاهد این وضعیت مطلوب و حتی بهتر باشیم.
وی بیان کرد: در حوزه پزشکی به ثبات نسبی رسیده ایم و در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی مشکلی نداریم و در تمامی بخش های مرتبط با حوزه غذا و دارو نظارت جدی داریم.
محمدی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما دعاوی شرکت های بیمه است که در پرداخت به شرکت های خصوصی مشکل ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: می خواهیم بیمه ها در بحث پرداخت به شرکت ها، داروخانه ها و بیمارستان ها عملکرد بهتری داشته باشند.
وی افزود: همچنین سازمان برنامه و بودجه متعهد شده است که براساس دستور معاون اول رئیس جمهور 1.2 میلیارد تومان به وزارت و دانشگاه ها و دانشکده های تابعه برای پزشکی پرداخت کند که امیدواریم این پرداخت محقق شود. در اسرع وقت و بدون تاخیر انجام شود. همچنین تقاضا داریم بانک های عامل تسهیلات و اعتبارات لازم را تعیین کنند تا در حوزه صرافی دچار مشکل نشویم.