مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تشریح الگوی پنج وجهی گفت: در این مدل به برنامه های حمایتی، آموزش مربیان، رسانه ها، آزمایشگاه های نوآوری و نوآوری مشارکتی توجه ویژه شده است. کشف (CO-ID).
دکتر امیر علم بیگی در گفت وگو با ایسنا. وی با اشاره به اینکه این مرکز محل ورود ایده های دانش آموزان و معلمان به پارک علم و فناوری است، در ادامه بیان کرد: زنجیره ارزش پارک علم و فناوری از مرکز نوآوری و کارآفرینی شروع شده و همچنان بر روی اجرا متمرکز است. از برنامه های حمایتی که شامل رشد و شکوفایی می شود، بر اساس ایده های دانش آموزان و معلمان صورت گرفته است.
وی با اشاره به وجود چالش ها در این حوزه و انجام مطالعات جهانی در زمینه مدیریت و فعالیت مراکز نوآوری، خاطرنشان کرد: در نتیجه مطالعه 27 مرکز نوآوری در دانشگاه های سراسر جهان، مدلی 5 وجهی طراحی کردیم. از ترکیب مدل های موجود و دو هدف کلی ایده پردازی. و برای حل مشکل پیگیری می کنیم.
مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: در این مدل به برنامه های حمایتی، آموزش مربیان، رسانه ها، آزمایشگاه های نوآوری و CO-ID یا Cooperative Innovation Discovery توجه ویژه شده است.
دکتر علم بیگی فرآیندهای جاری مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را نسل اول زنجیره ارزش این مرکز دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه های نوآورانه دنیا، موضوع منطقی کردن نوآوری مورد توجه است و موضوعاتی مانند رهبری دیجیتال، رسانه های دیجیتال و … را پوشش می دهد.
وی در خصوص اجرای جریان نوآوری خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری و از یک سو رفع چالش های کارآفرینان و حمایت از نوآوران، برنامه هایی برای اجرای جریان نوآوری تعریف و طراحی شده است. .
انتهای پیام