افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
2

روند واردات خودروهای فرسوده تغییری نکرده است.

  • کد خبر : 139239
روند واردات خودروهای فرسوده تغییری نکرده است.

به گزارش بازار، اخیرا اخباری مبنی بر لغو واردات خودروهای فرسوده منتشر شده بود، اما پیگیری های وزارت حراست حاکی از آن است که تغییری در واردات خودروهای فرسوده صورت نگرفته است. شاید این موضوع به این دلیل مورد توجه قرار گرفته باشد که با وجود گذشت بیش از یک ماه از تصویب آیین نامه […]

به گزارش بازار، اخیرا اخباری مبنی بر لغو واردات خودروهای فرسوده منتشر شده بود، اما پیگیری های وزارت حراست حاکی از آن است که تغییری در واردات خودروهای فرسوده صورت نگرفته است.

شاید این موضوع به این دلیل مورد توجه قرار گرفته باشد که با وجود گذشت بیش از یک ماه از تصویب آیین نامه واردات خودروهای فرسوده در هیات وزیران، هنوز ابلاغ نشده است.

این در حالی است که نظارت های وزارت امنیت حاکی از آن است که هیچ تغییری در واردات خودروهای فرسوده صورت نگرفته است. البته در زمان نگارش این مطلب، سوالات ایسنا در خصوص زمان ابلاغ مقررات واردات خودروهای فرسوده و همچنین زمان ورود اولین خودروهای فرسوده مطرح نشده بود.

البته جدای از افتتاح خط تولید انبوه اتوبوس های برقی، عباس علی آبادی امروز در جمع خبرنگاران گفت: «از نظر دولت و وزارت حراست همه چیز تنظیم شده است، بانک مرکزی نیز در حال برنامه ریزی برای عرضه پول است. مشکلی که امیدواریم به زودی حل شود.»

من باید بگویم؛ سازمان ملی استاندارد شهریورماه امسال دستورالعمل واردات خودروهای فرسوده و فهرست برندهای مجاز قابل ورود به کشور را منتشر کرد که بر اساس آن بنز، بی ام و، سیت، اشکودا، آئودی، فولکس واگن، مینی، اپل . برندهای ولوو، فیات، مازراتی، رنو، پژو، مان، اسکانیا، ایویکو، تویوتا، نیسان، سوزوکی، هوندا، لکسوس، میتسوبیشی، مزدا، کیا، هیوندای و سانگ یانگ مجاز به واردات خودرو به کشور شدند.

حدود یک ماه بعد، رئیس شورای اسلامی قانون افزودن موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو در خصوص واردات خودروهای فرسوده را ابلاغ کرد. در نهایت وزارت حراست نیز مصوبه ای را برای واردات خودروهای فرسوده به هیئت وزیران ارسال کرد که هنوز دولت این آیین نامه را ابلاغ نکرده است.

البته در این مدت انتقاداتی در خصوص نحوه تامین قطعات یدکی و خدمات پس از فروش خودروهای فرسوده نیز وجود داشته است که شاید در این تاخیر تاثیرگذار بوده است. به عنوان مثال اخیراً رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان لوازم یدکی گفته است که امکان واردات خودروهای فرسوده با کارت بازرگانی وجود دارد، اما پیش بینی می شود به دلیل عدم نمایندگی برخی خودروها، مصرف کننده با مشکلات زیادی مواجه شود. مشکلات در تهیه قطعات یدکی

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=139239

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.