افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
4

تردد شبانه خودروهای استتار شده با کیسه های طلای کثیف در تهران/ مسئولان شهری فقط حرف می زنند، خبری از برخورد نیست!

  • کد خبر : 137701
تردد شبانه خودروهای استتار شده با کیسه های طلای کثیف در تهران/ مسئولان شهری فقط حرف می زنند، خبری از برخورد نیست!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکناحضور زباله روب در تهران این روزها این موضوع برای شهروندان تهرانی بیش از پیش اعصاب خردکن شده است که اگر در خیابان، کوچه و محله ای زباله ندیدید تعجب کنید. شهرداری تهران این روزها انگار چشمانمان را بر روی این معضل بسته ایم و شهروندان مجبورند در آرامش در کنار […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکناحضور زباله روب در تهران این روزها این موضوع برای شهروندان تهرانی بیش از پیش اعصاب خردکن شده است که اگر در خیابان، کوچه و محله ای زباله ندیدید تعجب کنید. شهرداری تهران این روزها انگار چشمانمان را بر روی این معضل بسته ایم و شهروندان مجبورند در آرامش در کنار این مردم به زندگی خود ادامه دهند. پیمانکاران شهرداری با سوء استفاده از نیروی کار غیرمجاز افغانی که هیچ حق بیمه و حقوقی دریافت نمی کنند!

زباله گردها: با پیمانکاران شهرداری کار می کنیم

خبرنگار رکنا با چند نفر از زباله گردها در منطقه 3 تهران گفت و گو کرده و مشخص شده است که با پرداخت مبلغ 10 میلیون و بیشتر، زباله جمع کن ها می توانند آزادانه در منطقه تردد کنند و هر چقدر که می خواهند زباله خشک را از سطل زباله جمع آوری کنند. . تانک ها می آورند

چندی پیش، علیرضا حیدری، فعال صنفی، رکنا وی بیان کرد: اشتباه بودن پیمانکاران وابسته به شهرداری دلیل بر کوتاهی شهرداری نیست بلکه باید بر این مهم نظارت داشته باشد تا پیمانکاران نیروی غیر مجاز به کار نگیرند. شهرداری از نظر قوانین کلی نمی تواند این موضوع را نادیده بگیرد. اما واقعیت این است که او چشمانش را بست و قرارداد حجمی را تحویل داد و کاری با پیمانکار مکانیزه ای که زباله جمع آوری می کند یا از نیروی کار غیرمجاز ارزان استفاده می کند، ندارد. او فقط می خواهد زباله ها جلوی او و شهروندان نباشد و اصلا به این روند جمع آوری اهمیتی نمی دهد. شهرداری به نتیجه کار نگاه می کند نه روند.

سرپرست خدمات شهری شهرداری منطقه 3: زباله گردها زیر نظر پیمانکاران نیستند

محمد احمدلو، رئیس خدمات شهری شهرداری منطقه سه تهران در گفت و گو با رکنا، با اشاره به اینکه زباله گردها زیر نظر پیمانکار شهرداری کار نمی کنند، گفت: با خودروهای موزیکال خود حضور دارند.

وی گفت: حق با شهروندان است که می گویند این خودروها را در سطح شهر ندیده ایم. برای حل معضل زباله در شهر اپلیکیشنی به نام ندید راه اندازی شده است که می تواند کمک زیادی به پایان دادن به این مشکل کند. شهروندان با استفاده از این اپلیکیشن، مسئولان جمع آوری پسماندهای خشک به منازل شهروندان مراجعه و پسماندهای خشک را دریافت می کنند. من قبول دارم که این اقدامات برای مردم ناشناخته است و باید در این زمینه تبلیغات بیشتری کرد. اما اینکه تعداد زباله گردها در شهر زیاد شده بیشتر به دلایل اقتصادی است. ماشین‌هایی که با نرم‌افزار داوطلب در محل ظاهر می‌شوند، موظفند یک کارت اعتباری به خانواده بدهند و مقدار ضایعاتی را که از آن خانه دریافت می‌کنند به آن کارت شارژ کنند.

احمدلو تاکید کرد: اکنون فرض می کنیم که این زباله جمع کن ها غیرقانونی هستند. شهرداری به عنوان یک خدمات دهنده نمی تواند آنها را دستگیر کند.

رئیس سازمان خدمات شهری شهرداری منطقه 3 تهران: برای دستگیری زباله گردان پلیس هیچ اتهامی ندارد.

رئیس خدمات شهری منطقه سه تهران در پاسخ به اینکه چرا شهرداری زباله گردها را با عنوان «دزدان کثیف طلا» به ضابط قضایی معرفی نمی کند، گفت: چنین عنوان مجرمانه ای در قانون وجود ندارد. و بسیاری از آنها ویژگی های مناسبی ندارند. . ثانیاً این روزها که یکی می خواهد از شخصی شکایت کند، پرونده ای در دادگاه تشکیل نمی دهد و پرونده های زیادی در دست دارد. حتی یک نفر که می رود و می گوید 20 میلیون تومبا از من کلاهبرداری کردند، به او می گویند آمده ای 20 میلیون شکایت کنی؟

وی با اشاره به اینکه مشکلات در شهر دو طرفه است، گفت: هم مردم و هم شهرداری برای حفظ شهر مشکل دارند. چرا وقتی شهروندان می بینند شهر ساعت 8 صبح تمیز است، این نظافت تا ساعت 10 صبح ادامه ندارد؟ بخش بزرگی از حفظ نظافت شهر نیازمند کمک مردم و همشهریان است. به همه اعلام کرده ایم که زباله ها باید ساعت 21 در ظروف زباله گذاشته شود، اما چند شهروند این موضوع را دنبال می کنند؟

دستور دادستان کل کشور را داریم اما قضات برایشان متاسفند!

این در حالی است که چندی پیش عباسعلی کارگر مسئول مدیریت پسماند شهری منطقه 3 در گفتگو با رکنا در رابطه با چرایی زباله روبوی گفت: ما دو گروه زباله جمع کن برای جمع آوری زباله داریم که یک گروه با پیمانکاران شهرداری ارتباطی ندارند که مشکل اصلی ما در برخورد با آنهاست و گروه دوم هم با پیمانکاران همکاری می کنند در حالی که داریم. با دستور دادستانی کل کشور برای رسیدگی به این موضوع؛ اما وقتی به این ماجرا نگاه می کنیم، می بینیم که در دادگاهی که باید برای زباله گردها حکم صادر شود، هر چند قاعده بر این است که احکام باید صادر شود. صریح و شفاف اعلام کرد؛ اما اکثر قضات دلشان می سوزد و افراد غیر مجاز و زباله گرد را مجازات نمی کنند، می گویند به فردی که از روی ناچاری زباله جمع آوری می کند چه حکمی بدهیم؟

و افزود: در واقع در اجرای قانون خلأ داریم. در ادامه مورد دیگر پیمانکاران متخلف شهرداری است که با نظارت و کنترل بیشتری سعی در ساماندهی و مدیریت آنها داریم. در همین منطقه 3 در سال 1401 سه پیمانکار تغییر کرده است.

شورای شهر تهران چه می گوید؟

ناصر امانی عضو شهرداری تهران چندی پیش در گفتگو با رکنا او همچنین می گوید: این داستان به آشوب کشیده شده و هیچکس مخالف آن نیست. هرکس می آید می گوید تا چند ماه دیگر این را حل می کنیم اما شعاری حرف می زنند و نتیجه ای حاصل نمی شود.

و می افزاید: آنچه ما و مردم می بینیم متفاوت است. همین چرخه زباله جمع آوری درست و اصولی در تهران حل نشده چه رسد به شناسایی و متلاشی شدن مافیای زباله. سال هاست درباره این مافیا صحبت می شود. چرا آنها را معرفی نمی کنند؟ این موضوع برای مردم شهر است نه فقط من که عضو شورای شهر هستم.

18 شاهنشاهان زباله تهران چه کسانی هستند؟

بررسی های خبرنگاران رکنا نشان می دهد که حدود 18 پیمانکار از سال های گذشته تاکنون در پسماندهای خشک و با ارزش تهران فعالیت می کنند و هیچ تغییری در آنها ایجاد نشده است و در واقع کاک محمودی ها نیز نمایندگان غیررسمی این گروه های فعال اقتصادی هستند. در این زمینه هستند. اگرچه خبرگزاری رکنا به طور مستقل نمی تواند صحت این اطلاعات را تایید یا تکذیب کند، اما نقطه ارتباط این فرآیند جمع آوری زباله های مضر با نهادهای دولتی متولی این امر اینجاست.

اما داستان به اینجا ختم نمی شود. خبرگزاری رکنا اطلاعاتی دریافت کرده که نشان می دهد در شهرهای بین تهران و کرج حدود 200 گاراژ وجود دارد که کودکان زباله گرد را شبانه به این مناطق برده و در آنجا نگهداری می کنند و این موضوع بارها از سوی فعالان مطرح شده است. در حوزه تروما نیز در جریان توزیع بسته های بهداشتی و غذایی در ایام کرونا در صفحات مجازی آن اطلاع رسانی شده است، مشکلی که این کارشناس جامعه شناس نیز آن را تایید کرده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=137701

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.