به گزارش بازار، داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: صنایع فرهنگی می تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش رفاه بسیار کمک کند. به ویژه در شرایط کنونی، صنایع خلاق فرهنگی و شتاب دهنده های فرهنگی در عرصه های مختلف از جمله سینما رونق کامل یافته است. ما همچنین حمایت های قانونی لازم برای این کار را پیش بینی می کنیم.
و افزود: معافیت های مالیاتی، مشوق ها و تسهیلات ارزان قیمت به توسعه صنایع فرهنگی کشور کمک می کند. هم در حوزه میراث فرهنگی ما و هم در حوزه گردشگری و نشریات و فیلم و سریال همه مقوله فرهنگ هستند و معتقدیم باید بتوانیم سهم ارزش افزوده فرهنگ را افزایش دهیم. در اقتصاد تا جایی که بتوانیم.
منظور با اشاره به موضوع «اقتصاد فرهنگ، بازار جهانی صنایع فرهنگی، صادرات خدمات و محصولات فرهنگی» که یکی از محورهای اولین جایزه ملی پژوهشی روابط فرهنگی بینالملل است، گفت: اخیراً شبیهسازیهای متعددی انجام شده است. بازار صادراتی خوبی داشت و با استقبال خوبی هم در داخل و هم در خارج از کشور مواجه شد. قطعا باید در این مسیر حرکت کنیم تا مشارکت های خوبی برای کارهای مشترک اعم از ایرانی و خارجی فراهم شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: همه اینها برای تنوع بخشیدن به عرصه تولید و افزایش درآمد به ویژه برای هنرمندان و فعالان فرهنگی کشور است. اینها سرمایه های فرهنگی کشور هستند و باید بتوانیم بازار کار آنها را توسعه دهیم و درآمدزایی آنها را ارتقا دهیم و در کنار ارزش های فرهنگی، انقلابی و دینی بتوانیم نمادسازی مناسب را با مشارکت هنرمندان و فرهنگیان انجام دهیم. . فعالان
اولین جایزه ملی بهترین مطالعات روابط فرهنگی بین الملل در اسفند ماه 1402 در تهران به دبیری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دبیری رضا ملکی برگزار می شود.
پژوهشگران علاقه مند به شرکت در این جایزه تا 9 آذرماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را از طریق سامانه جوایز به نشانی nas.icro.ir ارسال کنند.