محمد مهاجری، فعال سیاسی، توضیح داد که بزودی اهل بصیرت حتی از آقای رئیسی هم پیشی خواهند گرفت. او یکی از قربانیان بزرگ جریان کاربران اینترنت خواهد بود.
انتخابات مجلس دوازدهم حدود ۴ ماه دیگر یعنی ۲۱ اسفندماه برگزار می شود تا خانه ملت با مستاجران جدید خود دیدار کند.
این در حالی است که برخلاف دستگاه های اجرایی و نظارتی و یک گرایش خاص سیاسی; فضای جامعه و سایر جریان های سیاسی در این برهه نسبت به انتخابات سرد است و بیش از همه بخشی از جامعه به مقوله انتخابات نگاه نمی کند. اینطور نیست که مهم ترین رویداد سیاسی کشور در پایان سال اتفاق بیفتد. از سوی دیگر اقدامات هیات های اجرایی در رد صلاحیت ها موجب سردی بسیاری از نظرات مثبت و سازنده در خصوص برگزاری انتخابات باشکوه و رقابتی شد.
گویی جریان اینترنتی که پیش از این در عرصه های مختلف نقش آفرینی کرده بود، می خواست نقطه عطف عملکرد خود را در انتخابات اسفند 1402 نشان دهد و از این حیث چندی پیش مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای شورای نگهبان از لزوم ایجاد شرایط برای برگزاری انتخابات مشارکتی و باشکوه صحبت کردند.
برای اینکه انتخابات مشارکتی برگزار شود باید نشانه هایی از تغییر در جامعه دیده شود و مردم ببینند که حضور آنها در انتخابات می تواند منشأ تحول باشد. اما عملکرد اقتصادی دولت، نارضایتیهای موجود و حذفها و پاکسازیها نشان میدهد که انتخابات اسفند ۱۳۹۷ تکرار میشود.
از این نظر، عملکرد جریان خالص مولد و تأثیر آن بر جنبه های مختلف حکمرانی را بررسی کنید. با محمد مهاجری، فعال سیاسی و رسانه ای اصولگرا درباره عملکرد دولت و انتخابات پیش رو به گفت وگو نشستیم.
بخشهایی از گفتگوی مهاجری را در ادامه میخوانید:
تطهیر از یک پروژه به یک فرآیند می رود، اگر به معنای گسترش آن باشد، من موافقم و اتفاقاً پاک اندیشان از بستر دولت سیزدهم بهره می برند.
بهترین زمان برای انجام این تطهیر در زمان حکومتی است که اختیارات چندانی ندارد و بعد می توان آن را انجام داد. متأسفانه نمی دانم این روند به زودی متوقف می شود و ادامه می یابد یا خیر.
یعنی شاید در گذشته تطهیر چندان گسترده نبوده و با قدرت انجام نمی شد. کسانی که دست به طهارت زدند اهداف کوتاه مدت داشتند. اما اکنون به نظر می رسد که آنها اهداف بلندمدتی هستند و به دنبال حذف افرادی هستند که با رد صلاحیت و برچسب زدن به افکار آنها مزاحم می شوند.
اگر درست است که حذف شخصیتی مثل شهید باکری و قارون سازی او توسط آقای تازابی به معنای شایسته سالاری است، این شایسته سالاری از برکت و تبریک آقای تازابی است. اگر محدود کردن نظام سیاسی کشور به افراد رادیکال، ثبات شایسته سالاری است، به شما تبریک می گویم.
اگر درست است که حذف شخصیتی مثل شهید باکری و قارون سازی او توسط آقای تازابی به معنای شایسته سالاری است، این شایسته سالاری از برکت و تبریک آقای تازابی است. اگر محدود کردن نظام سیاسی کشور به افراد رادیکال، ثبات شایسته سالاری است، به شما تبریک می گویم.
به نظر می رسد آقای تازابی هم بدهکار شده است و اگر دقت کنید در اظهارات اخیر خود گفته است که آقای رئیسی برخی وزرا را هم عوض کند چون انقلابی نیستند.
اینها به زودی حتی به آقای رئیسی هم می رسد و من مطمئن هستم که جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری 1404 به آقای رئیسی می رسد و آقای رئیسی یکی از قربانیان بزرگ روند کاربران اینترنتی خواهد بود.
من موافقم که پاکسازی از یک پروژه به یک فرآیند تبدیل می شود، در صورتی که این به معنای گسترش آن است و اتفاقاً پاک اندیشان از بستر دولت سیزدهم استفاده می کنند.
اینکه آقای قالیباف در حال صحبت از اصولگرایی دیده می شود به نوعی عبور از اصولگرایی است. به هر حال جنبش آقای قالیباف به دنبال اهدافی است. جلوی اصطبل که شاید پایه اصلی جریان تطهیر است، چشمی برای دیدن شخص یا جریانی جز خود ندارد. این اختلافاتی که شما می گویید در جریان اصولگرا وجود دارد نتیجه این انتخابات نیست.
به بیان ساده تر، از سال 1383 که اصولگرایان سه نامزد در انتخابات داشتند، از همان زمان این اختلافات بین اصولگرایان وجود داشت. جریان اصولگرا هرگز یک جنبش منسجم نبوده و نیست. اگر اصلاح طلبان با قدرت جلوی اصولگرایان بایستند به وحدت می رسند و این وحدت فقط یک وحدت صوری است.
نه تنها در حوزه اقتصادی که اشاره کردید، بلکه در حوزه فرهنگی هم به نظر من رئیس جمهور نتوانست افرادی را انتخاب کند که از قدرت کافی برخوردار باشند. بنابراین رئیسی از ابتدا با دولتی با امتیاز پایین وارد شد زیرا نتوانست یا نخواست از چهره های توانمند و حتی اصولگرا استفاده کند.
اعتماد آنلاین