به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی. بانک ملی ایران با استفاده از ظرفیت شعب منتخب خود در سراسر کشور، همراه با نمایندگی خود، ایجاد دسترسی به سامانه ثروت، در این طرح مشارکت و آمادگی خود را جهت احراز هویت و اصالت اسناد و مدارک ارائه شده اعلام کرد. توسط ورثه متوفی. اقدامات عدالتخواهانه برای ثبت عناصر اطلاعاتی باید گواهی محدودیت وراثت تهیه شود.
بر این اساس متقاضیان پس از طی مراحل طراحی شده با در دست داشتن مدارک لازم می توانند به کلیه شعب و یا کریدورهای بانک ملی ایران مراجعه کنند.
جزئیات فرآیند انتقال سهام از متوفی به وراث:
بر اساس فرآیند طراحی شده، یکی از وراثی که باید قبلاً در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام کرده باشد، می تواند با مراجعه به قسمت «اموال متوفی» پورتال یکپارچه مشمولان سرمایه، اطلاعات لازم را کسب کند. مارکت به آدرس ddn.csdiran.ir کد ملیت و تاریخ تولد متوفی را درج کنید و در زمان ارسال پرونده متوفی استعلام بگیرید.
این قسمت اطلاعاتی مانند وضعیت اقدام و امکان یا عدم مشارکت در سود را نشان می دهد.
مدارک مورد نیاز:
متقاضی می تواند پس از مشاهده زمان تقسیم سود دارایی های متوفی، عکس کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل کارت ملی و صفحه اول تولد را در اختیار داشته باشد. گواهی کلیه وراث تعیین شده مندرج در گواهی محدودیت وراثت و رونوشت اصل محدودیت وراثت (مهر شده با مهر همان مرجع صادرکننده گواهی) و احتمالاً وصیت شخص متوفی باید به الف از شعب یا کارگزاری مراجعه شود. بانک ملی ایران
پس از بررسی مدارک و احراز هویت، اگر فایل بی عیب و نقص است. پرونده مربوطه جهت تقسیم ملک و واریز وجه به شرکت صمت ارسال می شود.