به گزارش بازار، حسین فرشیدی روز شنبه در نشست خبری که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به اختصاص ماهانه 122 میلیارد تومان برای اجرای این طرح از سوی سازمان برنامه و بودجه، اظهار کرد: 18 هزار کودک زیر پنج سال شناسایی و ماهیانه 600 هزار تومان برای خرید مواد غذایی پرداخت می شد.
وی ادامه داد: اجرای این طرح به منظور بهبود تغذیه کودکان به منظور افزایش یادگیری، پیشگیری از سوء تغذیه و بیماری ها اجرا می شود و در عین حال توزیع شیر رایگان به مدارس نیز در دستور کار قرار دارد.
فرشیدی تاکید کرد: دولت مردمی 3.8 همات برای توزیع شیر رایگان در مدارس اختصاص داده است و هم اکنون در بسیاری از مدارس ابتدایی هفته ای دو بار شیر رایگان توزیع می شود.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در 16 استان شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود، افزود: تلاش می کنیم شیر تازه و سالم در اختیار دانش آموزان قرار دهیم و بر اساس اولویت برنامه های دولت در سال آینده نیز این کار را ادامه خواهیم داد.
اجرای طرح سلامت خانواده در 182 شهر
فرشیدی با بیان اینکه هم اکنون طرح سلامت خانواده در 182 شهر اجرا می شود، ادامه داد: از اول دی ماه حدود 20 میلیون نفر به طرح سلامت خانواده می پیوندند و از اردیبهشت سال آینده به کل کشور تسری می یابد.
معاون وزیر بهداشت از جمله اهداف اجرای طرح سلامت خانواده را ارتقای سلامت مردم و عوامل خطرزا مانند دیابت، فشار خون و ایجاد پرونده سلامت عنوان کرد و گفت: سلامت کشور تحت عنوان کنترل دیابت و فشار خون نیز در حال اجراست و از مردم می خواهیم به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کرده و در این کمپین شرکت کنند.
به گفته وی، بیماری که 24.5 درصد جمعیت کشور به آن مبتلا هستند فشار خون با درمان دارویی کنترل می شود که بیش از 50 درصد از بیماری های قلبی، کلیوی و مغزی پیشگیری می کند.
ارسال پیامک برای بررسی سلامت ملی
فرشیدی افزود: در این کمپین برای مردم پیامک ارسال می شود و همچنین در حال راه اندازی سامانه پایش سیستمی فشار خون و دیابت هستیم و از مردم می خواهیم در این زمینه با وزارت بهداشت همکاری کنند.