به گزارش رکنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی. وزارت آموزش و پرورش حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس در گردهمایی اندیشمندان خیر مدرسه ساز سیستان و بلوچستان که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، گفت: یادی کنیم از دکتر حافظی پیر و مربی راه نیک اندیشی نهضت مدرسه سازی. و شهید حسین علیمرادی که برای کشور به ویژه در منطقه سیستان و بلوچستان زحمات زیادی کشیده بود جذب شد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به موضوع رشد و توسعه همه جانبه کشور در آموزش و پرورش سرمایه گذاری می کنیم، اذعان داشت: در ورود و خروج درآمد دانش آموزان به دلیل کمبود فضا تعادلی وجود ندارد. در عمل هر سال باید 70 مدرسه 18 کلاسه جدید ساخته شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر مشکل کمبود مدرسه و فضاهای آموزشی، شاهد مشکل مهاجرت از کشورهای همسایه نیز هستیم که با ساخت مدارس و آموزشگاه ها برای کمک به گروه های جهادی و تبدیل شدن به آن تا حدودی جبران می شود. از مدارس متوسطه به هنرستان ها.
خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: شما عزیزان با نیت خیر و الهی به میدان آمده اید و در تلاش و کمک به مجموعه آموزشی هستید. این روزهای سختی است. مهربان بودن معنای عمیقی دارد. شما به خدای متعال وصل هستید و این پیوند را به دل فرزندان این زمین پیوند زده اید. حضور مؤمنانه و جهادی ایشان در مدرسه سازی، دل بسیاری از مردم را شاد می کند.
غلامعلی حددادال عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز از حضور خیرین مدرسه ساز ابراز خوشحالی کرد و گفت: کار خدا بی حساب نیست. ساختن مدارس واقعاً کار بزرگی است که ثواب و آثار آن بسیار و ماندگار است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آموزش و پرورش فواید زیادی دارد، گفت: جهل و بی سوادی منشا هزار فساد است و هرکس مدرسه بسازد در واقع جلوی فساد را می گیرد و این ارزش کار خیرین مدرسه ساز را نشان می دهد.
حداد عادل با بیان اینکه آموزش قوی لازمه ایرانی قدرتمند است، تصریح کرد: برای رشد و پیشرفت واقعی و مستمر کشور راهی جز آموزش قوی نداریم.
وی ادامه داد: اگر نبض آموزش و پرورش کنونی را بگیرید، آینده ایران را خواهید دید. اگر امروز نظام آموزشی درست کار کند، فردا ایران درست می شود.
حددادال با اشاره به سابقه 70 ساله خود در آموزش و پرورش گفت: سیستان و بلوچستان سرزمین بزرگی است. من هوش و استعداد بچه های این مرز و بوم را درک کرده ام.
مدیر فرهنگستان زبان و ادب فارسی تصریح کرد: بزرگترین و ارزشمندترین سرمایه ما استعداد فرزندانمان است که باید قدر آن را بدانیم و به سوی شکوفایی و رشد سوق دهیم.
وی با تاکید بر اینکه تا تمام نقاط ایران استعمار نشود، ایران مستعمره نمی شود، افزود: اگر شهرهای بزرگ و آباد بسازیم اما از مناطق محروم غافل شویم، آثار سوء زیادی برای جامعه و کشور خواهد داشت. هم در حوزه آسیب های اجتماعی و هم در حوزه مدیریت و امنیت تهدیدات زیادی خواهد داشت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان با اشاره به فعالیت های آموزشی خود در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: نباید از اهمیت مدرسه سازی غافل شد و همچنین می توانیم برای جبران کمبودها معلم تربیت کنیم.
در ادامه ناصر خوخلی رئیس خیرین مدرسه ساز کشور نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم گفت: روند ساخت مدارس در سیستان و بلوچستان به خوبی پیش می رود و توجه ما به ساخت و نوسازی حمام مدارس معطوف شده است. . و پیشنهاد ما همکاری با ائتلاف هاست، 50 درصد بازسازی و اهدا می شود و 50 درصد باقی مانده در اختیار دولت می ماند تا سرویس های بهداشتی مدارس استان بر اساس اولویت تکمیل و ساماندهی شود.
در ادامه رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور افزود: کار خوب و نتایج خوب برای اجرای آن مهم است. برای ساخت 500 مدرسه با 1800 منبع خدماتی، با مشارکت خیرین و صرفه جویی در منابع و ارتقای کیفیت و ارزانتر شدن مهندسان فنی، میتوان این کار را با سرعت بیشتری انجام داد.
محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا گفت: وعده خدا پیروزی اسلام و مستضعفان است و فلسطین امروز در این جنگ نابرابری که بر مردم تحمیل شده است پیروز خواهد شد. مردم و کودکان غزه
وی با اشاره به اینکه خیرین حامی واقعی جامعه و نظام تعلیم و تربیت به ویژه خیرین مدرسه ساز هستند، گفت: ورود به مسیر مدرسه سازی نعمت بزرگی است. خیرین گروه مهم آموزش و پرورش هستند که یکی از نهادهای اصلی هر کشوری است، در این گروه همه ما مطالعه و یاد می گیریم. به همین دلیل همه ما وظیفه داریم به این مجموعه کمک کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان در جمع خیرین اذعان داشت: خداوند به شما توفیق داده است که در این مسیر قدم بردارید. زندگی به سرعت می گذرد، اما شما حامیان آمده اید تا به نظام آموزشی کمک کنید که نشان دهنده دیدگاه دانشگاهی خیرین است. انجام خوب در واقع زندگی به بهترین شکل است.
کرمی در ادامه با قدردانی از خیرین در توسعه مدارس سیستان و بلوچستان اظهار داشت: کمک های خیرین در سیستان و بلوچستان زبانزد است. مدرسه یاری نیز کار بسیار خوبی است که به اداره مدرسه کمک می کند. یقین بدانید که خدا می بیند و خدا می داند و چه چیزی مهمتر از این است. اقدامات شما در درگاه الهی ثبت می شود و از زحمات شما قدردانی می کنیم زیرا خالصانه به میدان آمده اید و تلاش و فداکاری کرده اید.
استاندار سیستان و بلوچستان در پایان تاکید کرد: هر دانش آموزی که درس می خواند تا آخر اجر و منفعت خیرین است و انشاالله تداوم و افزایش یابد تا به فضل الهی آینده باشد. روشن