افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 18 November , 2024
2

بانک ها موظفند دارایی های مازاد خود را تحویل دهند در غیر این صورت باید مالیات بپردازند.

  • کد خبر : 133928
بانک ها موظفند دارایی های مازاد خود را تحویل دهند در غیر این صورت باید مالیات بپردازند.

به گزارش بازار، در ادامه نشست های تخصصی رئیس سازمان بازرسی با مسئولان کشوری در خصوص آسیب شناسی و انسداد موانع فساد اداری، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با ذبیح الله خدائیان دیدار و گفتگو کرد. رئیس سازمان بازرسی با تاکید بر لزوم توجه به مقوله مالیاتی در کشور به عنوان بهترین منبع درآمد در […]

به گزارش بازار، در ادامه نشست های تخصصی رئیس سازمان بازرسی با مسئولان کشوری در خصوص آسیب شناسی و انسداد موانع فساد اداری، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با ذبیح الله خدائیان دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان بازرسی با تاکید بر لزوم توجه به مقوله مالیاتی در کشور به عنوان بهترین منبع درآمد در شرایط تحریم، پرداخت مالیات را به عنوان یک تعهد و عدم انجام آن در حال حاضر به دلیل ساماندهی امور مالی ذکر کرد. در امور کشور یا سایر نهادها مدیر آن را غیرقابل قبول دانست.

وی با اشاره به ماموریت رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی برای کمک به سازمان امور مالیاتی کشور در حوزه مالیات های استانی، تصریح کرد: همه دستگاه ها باید به سازمان امور مالیاتی کمک کنند تا زیرساخت های لازم برای شناسایی مالیات ها تکمیل شود. کاملاً دقیق است و نمی توان میزان مالیات شناسایی شده را برای افرادی که پرونده مالیاتی ندارند به حداقل رساند.

خدائیان با انتقاد از حجم بالای پرونده در هیأت های حل اختلاف مالیاتی، پیشنهاد افزایش موقت هیأت ها برای تسریع در رسیدگی را داد.

وی گفت: پیشنهاد می شود حق الزحمه خدمات اعضای این هیأت ها به میزان یک درصد از اعتبارات موجود برای وصول مالیات افزایش یابد تا در اسرع وقت تعداد یک میلیون و 479 هزار پرونده مطرح شده در مالیات هیأت های حل اختلاف کاهش یابد.

خدائیان خطاب به رئیس سازمان امور مالیاتی با تأکید بر اینکه «یک درصد از اعتبارات وصول مالیات کجا هزینه شود، موضوع خاصی است» تاکید کرد: بودجه ای که برای یک درصد از اعتبارات اخذ مالیات در اختیار شماست باید هزینه شود. طبق مقررات وصول مالیات و در وزارت، صرف سایر ادارات و امور نامشخص نشود.

وی در همین راستا معاونت نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی را مأمور کرد تا بررسی کند که یک درصد از اعتبارات موجود از محل اخذ مالیات چگونه هزینه شود تا همه چیز در چارچوب قانون و موارد قانونی هزینه شود. .

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در سایر موارد نمی توان یک درصد از وجوه موجود را صرف اخذ مالیات کرد، افزود: این وجوه را صرف امور خاصی از جمله آموزش و آموزش کارکنان در امور مالیاتی کرد. و رسیدگی به امور و تشویق کارکنان و کسانی که وصول مالیات نقش و فعالیت مؤثری دارد و قانون اجازه نمی دهد که صرف امور وزارتخانه و سایر ادارات شود.

خدائیان در دیگر جلسه این جلسه، بازرس کل امور اقتصادی و دارایی را مکلف به پیگیری تکلیف سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص اخذ مالیات از بانک ها از فعالیت های غیربانکی و شرکتی کرد.

با استناد به ماده 16 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بهبود نظام مالی کشور که ناظر بر وظایف بانک ها و موسسات اعتباری در اجرای این قانون و الزام به تحویل اموال مازاد اعم از اثاثیه غیرمنقول است. دارایی و سرقفلی ، که به دست خود و شرکت های تابعه آن رسیده است. همچنین در ضمانت اجرایی مالیاتی مقرر در ماده 17 این قانون آمده است: بانک ها بر اساس قانون مکلفند دارایی های مازاد خود را تحویل داده و فعالیت تجاری خود را متوقف کنند و در صورت عدم رعایت قانون مشمول قانون می شوند. پرداخت مالیات سالانه و اینکه آیا سازمان امور مالی کشور در این مورد پاسخگو خواهد بود.

خدائیان با اشاره به درخواست رئیس سازمان امور مالیاتی کشور برای پیوستن به سامانه یکپارچه تصمیمات قضایی (سیاق)، این دسترسی را روش مناسبی برای وصول به موقع مالیات های معوق و سازمان بازرسی کل کشور نیز دانست. کمک می کند. در این رابطه.

بر اساس این گزارش، محمدهادی سبحانیان، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در ابتدای این جلسه از همکاری قوه قضائیه به ویژه سازمان بازرسی کل کشور به دلیل همکاری سازمان امور مالیاتی کشور با توجه به امور مالیاتی استان قدردانی کرد. و تبدیل به برگزاری جلسات مشترک با خواست دسترسی به سیستم یکپارچه احکام قضایی (زمینه) شد.

وی با اشاره به تخصیص پرونده های واریز شده به فرآیندهای قضایی گفت: با آسیب شناسی خوبی که انجام شده، هم تعداد آرا نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد رشد داشته است و هم ارزش مالی پرونده ها. . که از نظر کمی رای به آن داده شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 180 درصد رشد داشته است. از این حیث قرار است تا پایان سال نسبت به سال گذشته تعداد آرای ماخوذه سه برابر شود.

سبحانیان خاطرنشان کرد: نظارت روزانه 100 پرونده کلان مالیاتی هر اداره کل را شخصاً در دستور کار قرار داده ام. از سال 1397 تا 1399 12000 پرونده کلان مالیاتی داشتیم و زمانی که من به سازمان آمدم تقریباً 3000 پرونده بلاتکلیف وجود داشت که در مدت کوتاهی 2000 مورد از این پرونده های کلان تصمیم گیری و نهایی شد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=133928

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.