افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 18 November , 2024
2

کشتی ها آنلاین/تغییر مسیر اقتصاد از ساحل به دریا – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 133629
کشتی ها آنلاین/تغییر مسیر اقتصاد از ساحل به دریا – خبرگزاری مهر |  اخبار ایران و جهان

خبرگزاری مهر، گروه استانی – علیرضا نوری کجوریان: عقب ماندگی مازندران در اقتصاد دریایی ریشه دیرینه ای دارد و نمی توان آن را به سال های اخیر محدود کرد، بلکه گویی سال هاست که ساحل نشینان با دریا در جنگ هستند. مزایایی که مازندران از اقتصاد دریایی می‌برد، به تورهای ماهیگیری محدود می‌شد که تنها […]

خبرگزاری مهر، گروه استانی – علیرضا نوری کجوریان: عقب ماندگی مازندران در اقتصاد دریایی ریشه دیرینه ای دارد و نمی توان آن را به سال های اخیر محدود کرد، بلکه گویی سال هاست که ساحل نشینان با دریا در جنگ هستند.

مزایایی که مازندران از اقتصاد دریایی می‌برد، به تورهای ماهیگیری محدود می‌شد که تنها شش ماه از سال را به لنج‌های قدیمی و فرسوده محدود می‌کردند و در دریا دراز می‌کردند و در پایان فصل صید، دستان ماهیگیران خالی تر از همیشه بودند و به خانه های خود بازگشتند. این عقب ماندگی از آن جهت است که در دهه های گذشته، تمرکز تمام برنامه های برنامه ریزان تنها به حاشیه ساحل محدود می شد و مسئولان از ترس غرق شدن در امواج انتقادات و دریای متلاطم، سواحل خود را رها نمی کردند. .

در نتیجه عدم توجه به اقتصاد دریا، کشورهای حاشیه این دریاچه بسته مصمم به تصرف ذخایر خزر شدند و از همه مواهب خداوند به مازندران، تنها چند قطعه از آنها بود. ماهی های استخوانی و آلودگی دریا هر سال افزایش می یابد.

حرکت آرام کریدور اقتصادی کشور از شرق به غرب به شمال به جنوب به یکباره مازندران را در مرکز ثقل خود قرار داد و این استان و ظرفیت نقش اول این کریدور شد.

وجود سه بندر در سواحل، جایگاه مازندران را برای ایفای نقش در این کریدور ویژه‌تر کرد و با ابلاغ مقام معظم رهبری، رسماً سوت کشتی برای تحقق و توسعه اقتصاد دریایی دمیده شد.

مازندران اگرچه در گذشته محصولات کشاورزی خود را از طریق زمینی به بازارهای مقصد می رساند، اما تصمیم گرفت پا به دریا بگذارد و مسیر تجاری جدیدی باز کند.

نداشتن کشتی تجاری و یخچالی مناسب یکی از موانع مهم ما برای حمل محصولات کشاورزی و فاسدشدنی مانند مرکبات است. از این رو شرکت کشتی سازی صدرا اولین چراغ را روشن کرد و اقدام به ساخت کشتی مورد نیاز کرد.

علاوه بر این، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز به کمک آمد و کانتینرهای یخچالی لازم را برای انتقال میدان صادراتی از خشکی به دریا تهیه کرد.

با راه اندازی اولین کشتی کانتینری یخچال دار در ماه جاری، مرحله عملیاتی برای توسعه صادرات و تجارت دریایی در استان مازندران آغاز شده و طراحی این شناورها توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مرحله جدیدی از توسعه کسب و کار در مازندران آغاز شد

حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به اینکه با بهره برداری از ناوگان حمل و نقل دریایی مرحله جدیدی از توسعه کسب و کار در استان آغاز شد، افزود: برای اولین بار یک شناور دریایی مجهز به رفر. ظرف در استان مورد استفاده قرار می گیرد.

در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه باغداران و صادرکنندگان باید اطمینان داشته باشند که محصولات در سه روز از بنادر استان به بنادر روسیه ارسال می شود، افزود: مازندران قطب تولید مرکبات محسوب می شود و میزان تولید آن سه و به یک میلیون می رسد. تن

خیریان پور با اشاره به اینکه مازندران 480 کیلومتر سواحل دریایی دارد و بیشتر سواحل دریای خزر به آن اختصاص یافته است، افزود: سه بندر فعال بندر امیر آباد، بندر نوشهر و بندر فریدونکنار با ظرفیت 13.5 میلیون تن است. مهم. دو منطقه ویژه اقتصادی که در بندر امیرآباد و نوشهر داریم و اخیرا در سه نقطه امیرآباد، نوشهر و بابلسر تصویب شد.

وی ادامه داد: همچنین سه فرودگاه فعال ساری، رامسر و نوشهر می توانند علاوه بر جابجایی مسافر و بار بسیار کارآمد باشند.

وی گفت: در تولید محصولات شیلاتی و آبزی پروری 115 هزار تن بهترین محصولات شیلاتی از جمله خاویار صادراتی به کشورهای اروپایی و گوشت خاویار را تولید کرده ایم.

ورود کشتی های کانتینری به ناوگان تجاری مازندران به دلیل هزینه کم و سودآوری مقبولیت آن را در مازندران افزایش داده و فاصله حمل بار تا مقصد و بازارهای صادراتی را کوتاه می کند و این امر باعث شده شرکت کشتیرانی شرکت و اتاق بازرگانی مجبور شوند. به اطلاع فعالان اقتصادی استان می رساند.

اطلاعیه برنامه قایق های مازندران

علی تقی پور، رئیس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه برنامه حرکت کشتی ها برای کشتیرانی و تجارت دریایی به طور منظم تعیین شده است، افزود: با این کار صادرکنندگان و تجار می توانند برای صادرات برنامه ریزی کنند.

وی افزود: برای تقویت حمل و نقل دریایی در هفته جاری چهار فروند کشتی برای صادرات محصولات به بندر امیرآباد، دو کشتی به بندر نخاج کالا روسیه و دو کشتی به بندر اکتائو قزاقستان اعزام می شوند.

کشتی‌ها آنلاین بودند/مسیر اقتصاد را از ساحل به دریا تغییر می‌دادند

تقی پور هزینه حمل محصولات با کشتی را مقرون به صرفه عنوان کرد و افزود: این کشتی ها طی هفته جاری در روزهای 9 آبان و 11 آذرماه عازم مقاصد ذکر شده می شوند.

امسال از ابتدای مهرماه بیش از 25 هزار تن محصولات کشاورزی و مرکبات از مازندران به کشورهای مختلف صادر شده است و در سبد صادراتی باغ های پرتقال و نارنگی را می بینید.

بسیاری از محصولات مازندران قابل صادرات است.

بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تولید مرکبات در استان را به سه میلیون تن عنوان کرد و افزود: تا سال گذشته بیشتر محصولات از طریق استان های دیگر صادر می شد و امسال گواهی بهداشت و قرنطینه مرکبات انجام می شود. از داخل استان انجام شود.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: درصد قابل توجهی از محصولات استان قابل صادرات است و امسال قصد داریم حداقل 20 درصد از این محصولات را صادر کنیم.

مومنی با بیان اینکه تولید با کیفیت و توجه به گواهینامه محصول مورد تاکید جدی است، تصریح کرد: با این کار وضعیت تولید بهبود می یابد و بازارها برای تولیدات استان مساعدتر می شود.

در حال حاضر زیرساخت ها برای صادرات کالا از بستر دریای مازندران فراهم است و اکنون بر عهده بخش خصوصی و تولیدکنندگان است که از موقعیت مناطق آزاد و بنادر استان برای تحویل محصولات به کشورهای مقصد استفاده کنند. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=133629

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.