افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 17 November , 2024
2

چرا دانش آموزان یک روز در ماه بدون کیف به مدرسه می روند؟ – خبرگزاری به اضافه اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 132050
چرا دانش آموزان یک روز در ماه بدون کیف به مدرسه می روند؟  – خبرگزاری به اضافه اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار مهر، وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد یک روز در ماه را برای دانش آموزان بدون کوله پشتی و کتاب معرفی کند. نظام آموزش و پرورش در طرح روز بدون کوله بار چند هدف را مد نظر دارد، اما به طور کلی می توان گفت که روز بدون کیف قرار است […]

به گزارش خبرنگار مهر، وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد یک روز در ماه را برای دانش آموزان بدون کوله پشتی و کتاب معرفی کند.

نظام آموزش و پرورش در طرح روز بدون کوله بار چند هدف را مد نظر دارد، اما به طور کلی می توان گفت که روز بدون کیف قرار است حرکتی برای اجرای عملی تحول بنیادین آموزش و پرورش باشد.

وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد با اجرای برنامه روزهای بدون کیف با هدف ایجاد محیطی بانشاط مبتنی بر بازی و تحرک دانش آموزی، سایر اهداف خود را دنبال کند.

ارتقای کیفیت آموزشی و فراهم کردن زمینه نوآوری و ارائه خلاقیت برای مدیران، معلمان، اولیا و دانش آموزان از جمله اهداف این طرح است.

توجه به خواسته ها و ویژگی های دوران کودکی و افزایش نشاط و نشاط دانش آموزان، کاهش اضطراب، افزایش انگیزه و علاقه دانش آموزان به مدارس پرشور. الهام بخش ایجاد محیط های آموزشی از دیگر اهدافی است که آموزش با برنامه روز بدون کیف به آن دست می یابد.

تسهیل و تسریع فرآیند یادگیری با استفاده از قابلیت های بازی و تقویت مهارت های زندگی را می توان از دیگر اهداف این طرح نام برد.

کارکرد برنامه یک روزه بدون کیف و کتاب چیست؟

اجرای برنامه روز رایگان کیف و کتاب در مدارس کارکردهای بسیاری دارد. به عنوان مثال در عملکرد فیزیکی این برنامه می توان از دانش آموزان انتظار داشت که با رشد هماهنگ اندام ها و اندام های مختلف بدن و تقویت حواس روبرو شوند. از توان و انرژی بدن به بهترین نحو استفاده کنید و از توانایی های جسمی و روحی خود آگاه شوید.

به عنوان یک عملکرد ذهنی، دانش آموزان با این برنامه یک روزه بدون کیف، مفاهیم را بهتر یاد می گیرند. این طرح کودک را با مفاهیم ایجاد فضا و فرم آشنا می کند.

در عملکرد اجتماعی؛ کودک بیشتر با محیط بیرون ارتباط برقرار می کند و استعدادهای نهفته او شکوفا می شود. خلاقیت و گسترش دنیای اجتماعی دانش. دانشجو جنبه دیگر کارکرد اجتماعی این طرح در مدارس است.

در روزهای بدون کیسه، دانش آموزان یاد می گیرند که رقابت کنند و واقعاً شکست را تجربه می کنند. آنها قدرت بیان خود را به دست می آورند و از ترس، کمرویی و شرم غیر ضروری رهایی می یابند. آنها همچنین یاد می گیرند از افراد ضعیف حمایت کنند.

طراحان این پروژه کارکردهای عاطفی را برای دانش آموزان موثر و مهم می دانند. از این رو اعتقاد طراحان این طرح، روز بدون کیف به همه دانش آموزان این امکان را می دهد که رفتارهای فردی و اجتماعی خود را برای واکنش بهتر سازماندهی کنند. بهتر است انرژی بدنی خود را تنظیم کنید و احساسات خود را کنترل کنید و بیشتر روی حفظ و بازگرداندن اطلاعات یادگیری خود تمرکز کنید.

دانش آموزان در روزهای بی کیف چه می کنند؟

اما دانش آموزان قرار است در این روز چه فعالیت هایی انجام دهند؟

فعالیت دانش آموزی در روز بدون کیسه کاملاً مبتنی بر حوزه های آموزشی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

اولین زنگ این روزهای بدون کیف برای تربیت دینی و تربیت بدنی است. در زنگ دوم آموزش اقتصادی، زنگ سوم آموزش علمی، زنگ چهارم تربیت اجتماعی و زنگ پنجم آموزش هنری است.

در اولین حلقه برنامه ریزی برای اجرای برنامه های خلاقانه در زمینه ارتقای ابعاد معنوی وجود انسان از طریق ارتباط با خداوند و اجرای برنامه های خلاقانه در زمینه حفظ و ارتقای سلامت جسم و روان طراحی شده است.

همین طور در اولین زنگ این روزهای بدون کیف و کتاب، برنامه های آموزشی سبک زندگی و برنامه های حفاظت از محیط زیست و احترام به طبیعت نیز دیده شده است.

در زنگ دوم، زنگ سازندگی اقتصادی، دانش آموزان با شناخت وضعیت اقتصادی و جامعه خود سعی در شناخت بهتر معیشت و زندگی اقتصادی خواهند داشت. تلاش فردی و جمعی برای دستیابی به ثروت، معیشت، توسعه، رشد، استقلال اقتصادی، حفظ و توسعه ثروت ملی، افزایش بهره وری، تامین رفاه عمومی، عدالت اقتصادی و شناسایی عوامل فقر، فساد و تبعیض از دیگر اهداف دومین دوره اقتصادی است. طرح. کمپین آموزشی

در زنگ سوم، برنامه های پژوهشی با محوریت مجلات رشد به عنوان یک حوزه علمی آموزشی در نظر گرفته شده است. در این فراخوان دانشجویان به ارزیابی آخرین یافته های علمی و از نظر فن آوری آنها با روش ها و ابزارهای جدید سروکار دارند.

در جلسه چهارم دانش آموزان سعی می کنند در زمینه تربیت اجتماعی بیشتر با هویت ایرانی اسلامی خود آشنا شوند. بر این اساس حفظ و بهبود آداب و رسوم، هنجارها و ارزش های جامعه، درک وضعیت اجتماعی، توسعه درک و بهبود وضعیت اجتماعی خود و دیگران، ایجاد رابطه سازنده و کسب ویژگی های جمعی مهم است. مانند احسان، احسان، عدالت، احسان و مدارا.

هنرجویان پنجمین ارتقاء که به آموزش هنری اختصاص دارد در برنامه های هنری و زیبایی شناسی که توسط آموزشگاه طراحی می شود حضور خواهند داشت. در این زمینه مجلات رشد می توانند محتوای مناسبی برای مدارس ارائه کنند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=132050

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.